Přejít na obsah

BMW M3 neboli Šmoulinka

romariooo

Doporučené příspěvky

Velikostně je X4 malá proti Turkovi, řekl bych podstatně, lepší využitelnost kufru u Turka. Motorově to bude stejný, převodovky taky tak, na hmotnost jsem nekoukal, tam bude X4 lehčí. Kvůli podvozku i velikostí bych šel do Turka, pokud by jsi zapojil faktor zábavy a měl to jako hračku na vikend, pak X4. 

Odkaz ke komentáři
  • o 2 týdny později...

Krve by se ve me nedořezalo...já tak opatrny na mou lasku a tohle....totalni šok.

Aby toho nebylo malo tak dnes nejaky ko*ot me zase vjel v tom uženi do pruhu na D11 ale nastesti jsem to ukočiroval.

Jardo: lak je OK. Bude se jen lepit nova folie. Auto bude delat jeden frajer z HK co se tim zivi a jen bude nahradni vuz. Stratos to nebude. Ten nema ani obycejnou trojkupomalu na pujčeni. Jsou trapny.

Praha se prodava mimochodem...proc asi....?

Odkaz ke komentáři

Tak je to jednoduchy jako facka. 

Kdyz se budeme bavit konkretně o M3 co mi parkuje v garaži....tak celolak který mám na aute po vandalizmu stal 180 tisic bez daně.

Pak jsem na auto dal folie...a ta stála 50 tisic vc.daně. Docela rozdil ne?

Jinak oprava folie me přišla na 1000,- Kč slovy tisic korun českych.  To co pišu je reál a fakt takže proto jsem se ptal zda si pil před napsanim toho prispěvku 🤣😁😂

Odkaz ke komentáři

Ano fólií je mraky druhů. To je jedna věc. Druhá věc což dělá podle mě 1/3 ceny polepu je příprava laku na folii. Dekontaminace, leštění atd. Samozřejmě v okamžiku jede auto z lakovny je s tím míň práce. Samozřejmě záleží taky na lakovně.
Pak tu je další kategorie a to jsou matné laky, kdy bude vše reálně o čtvrtinu možná třetinu dražší. Takže asi tak..

Odkaz ke komentáři

Header: nemáš pravdu. On kolikrát i ten novy lak z lakovny udělaný tak špatně že musis opravovat a připravovat jako i jiný treba rok starý lak. To ti potvrdi kluci co lešti auta "na úrovni"

Folii jsem neměl levnou. Nejdražši je stejne práce a hodiny stravene lepenim. 

Jinak jsem mel spoluúčast 5000,-Kč

Tim chci to uzavřit že folie nikdy nebude dražši než nový lak v autor.servise.

Odkaz ke komentáři

Proto jsem psal, že záleží na lakovně. Pokud se jedná o slušnou lakovnu, tak by měl lak odcházet v prvotřídním stavu.
Vím, že třeba tvůj oblíbený Mercedes využívá v případě celolaku služeb kvalitního detailera, kdy finish svěří jemu. Samozřejmě záleží na konkrétním typu vozidla.

Odkaz ke komentáři

Hele jasne, mám tam dodatek slova “pomalu” a pravda ze trosku žijí z cen, kdy jsem naposledy lakoval něco na Octavce a na tu by ta folie ani neměla cenu dávat. Tam by to asi odpovídalo tomu, co jsem psal. Samozřejmě ze u aut typu AMG/Mko to není pravda, to uznávám 🙂 

Odkaz ke komentáři

Dneska nalakovat Škodu 120 ve slušné lakovně je 120tis +. 

Bohužel lakovat umí málokdo. Loni jsem psal, jak mi zkazili lak v autorizáku na Superbu. Poučen z neúspěchu jsem nechal přelakovat přední od kamínků oťukanou kapotu v neznačkové a le řekl bych hodně dobré lakovně. Bohužel výsledek dopadl tristně. Nikde stopy po kamínkách, perfektní finální povrch, nic nezníčili, ale bohužel barvu pod lak dali zřejmě  jen na dvoutřetiny kapoty, takže zejména v tmavu  je vidět kur** přechod  na kapotě. Bohužel přebíral jsem za plného světla a ještě kapky deště a všiml si toho až druhý den ... .  Moje oprava nárazníku rozstřikem není poznatelná. Bohužel kapotu bez nečistot doma nastříkat neumím, musí se přebrousit a rozleštit, takže zrovna u svého auta jsem si to netroufnul, ale už vím, že měl, výsledek by nebyl horší ... .

Odkaz ke komentáři
  • o 2 týdny později...

Každopadně ochrana folii se mi vyplatila. Horši je že tohle neni na celý život a behem 5 let by mela jit dolu a nalepit novou(mam ji na autě už 2 roky) životnost je podle toho jak se o ni starate a zda je auto v garaži cca 8 let. Nečekal jsem že bude docela "ubývat" ale i tohke je svým způsobem ochrana.

M4 je vyzkoušena. Prekvapilo me že je o 200 kg těžši. Čekal jsem že to bude obracene a je to fakt znát na jizdnich vlastnostech. Dodám pak fotky.

Odkaz ke komentáři

Hele to nemuzu rict. I presto že starši generace F80 je prý lépe čitelná (podle slov kluku co jezdi okruhy a dle servisaku co tomu rozumi mnohem vic než já) já jsem běžný uźivatel co byl jen jednou na okruhu. Me to auto je proste lito...brát  na okruh což taky v neposledni rade stoji dost penez ( pneu, brzdy a celkove velke zatižen) 

K Tvému dotazu. Uz kvuli vzhledu bych bral nový model. Ale na "bbnuti" je prý moje lepši. Podotýkám řikaji to lidi které tomu rozumi mnohem vic než ja.

Ja bych ji objednal (jenže situace neni dobrá) co se týče celkového vývoje na Zemi... a radeji jedu 2x do roka k moři než dat 2 miče navic do ctýř kol...

Upraveno uživatelem romariooo
Odkaz ke komentáři
  • Dakie locked this topic
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...