Mattyfu Odesláno Červen 9, 2020 Autor Sdílet Odesláno Červen 9, 2020 Sice by mě zajímalo podle čeho soudíš mé parkovací dovednosti, ale to nyní ponechme stranou. Ovšem můžeš mi vysvětlit, jak mám pravidelně sundavat a nandavat tažné, od kterého nejsou klíče? Dobrá, asi by šlo zajet na vrakáč, nebo jít na net, objednat si obyčejné tažné s pevným hákem, přehodit ho, ovšem pak mi uniká smysl celé operace, jelikož mi bude za autem opět koukat kus železa. Zákon stanoví, že demontovatelné tažné má být sundané pakliže jej nevyužíváš k tažení, to je mi známo a v tom ti dám za pravdu, tady se dopouštím hrozného přestupku, že jezdím s tažným, od kterého nemám klíče a proto jej nemohu pokaždé demontovat. Takže co ti vadí, že tam mám páku, kterou nemohu jednoduše povolit, místo dvou šroubů napevno a proto jsem podle tebe arogantní lenoch co neumí řídit a parkovat, no člověče v tom případě tě lituji, že tě někdo nutí číst co dělám na svém autě. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
milos0785 Odesláno Červen 9, 2020 Sdílet Odesláno Červen 9, 2020 Matty víš výrobce tažného ? Zkus se s lupou podívat přímo na vložku, měly by tam být vyražené malé čísla, podle nich by u výrobce mohl jít objednat klíček 😉 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Laky Odesláno Červen 9, 2020 Sdílet Odesláno Červen 9, 2020 Ja se nechci hadat, ale neni nekde v zakone ze pokud nic netahnu, tak sundavaci bajonet nesmi byt na aute? Diky za objasneni. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Červen 9, 2020 Sdílet Odesláno Červen 9, 2020 (upraveno) Ano, podle vyhlasky pokud netahnu vozik, tak sundavaci koule musi byt sundana. V realu je to kazdymu jedno. Stavelo me uz hodne policejnich hlidek a nikdy jim nasazene tazne nevadilo... Upraveno Červen 9, 2020 uživatelem Konny 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Laky Odesláno Červen 9, 2020 Sdílet Odesláno Červen 9, 2020 To by nemuselo platit pri nehode. Ale diky za ujasneni 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin ASV Odesláno Červen 9, 2020 Sdílet Odesláno Červen 9, 2020 Na autě děláš všechno možné a klíček je problém ? Tak teď ses ukázal,kutile. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Luk.ass Odesláno Červen 10, 2020 Sdílet Odesláno Červen 10, 2020 Martin ASV - koukám,že si léčíš svoje mindraky na jiných. Je tady v pohodě atmosféra,tak proč úplně zbytečně rejpeš? Tak nám ukaž to svoje dostrkovadlo,ať se poucime,jak skvělej jsi kutil a jak máš vše perfektní. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
NameNotFound74 Odesláno Červen 10, 2020 Sdílet Odesláno Červen 10, 2020 Nejlepší Martina ignorovat. Teď ti stejně neodpoví, dostal na pár dní BAN viz. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Červen 10, 2020 Sdílet Odesláno Červen 10, 2020 S ním se nemá cenu hádat. On ví všechno a veškerý díly mimo origo se znakem Škody stojí za ho*no!! Jako dokáže dobře poradit, ale ta jeho arogance k druhým je fakt otřesná... 1 Citovat Odkaz ke komentáři
Mattyfu Odesláno Červen 10, 2020 Autor Sdílet Odesláno Červen 10, 2020 Tak Řachandu jsem dneska odevzdal na spojku, bez zvedáku se mi do toho už nechtělo. Ale to že nemám auto doma, neznamená že se nic neděje. V pondělí jsem koupil kotoučovou nápravu, původní plán, že ji vezmu a rovnou namontuji do auta jsem zavrhl, tak jsem ji začal rozebírat, obrušovat a objednal jsem díly. Nová ložiska s náboji, krycí plechy, silentbloky, destičky, brzdové trubky, barvy na ošetření nápravy a třmenů. Takže až se octa vrátí domu, začneme asi jíst kořínky a trávu. Alespoň že mi můj skoro tříletý klouček začíná pomahat. Zatím dělám v provizoriu na zápraží pod střechou , protože garáž je ve výstavbě a teď čekám na dlažbu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Červen 10, 2020 Sdílet Odesláno Červen 10, 2020 Kdo si hraje, nezlobi... 😂 Jsem zvedavej na konecnej vysledek a jak budes spokojenej. Jeste nezapimen koupit novy lanovody. Kup originalni, protoze druhovyroba je tensi a lana pak pruzi. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Luk.ass Odesláno Červen 11, 2020 Sdílet Odesláno Červen 11, 2020 Super práce,jen tak dál. A než jsi to odvezl na spojku,nezapomněl jsi sundat tažný? Ne sranda,fakt d***l 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Červen 11, 2020 Sdílet Odesláno Červen 11, 2020 @Luk.ass tim taznym jsi to zabil 😂😂 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mattyfu Odesláno Červen 11, 2020 Autor Sdílet Odesláno Červen 11, 2020 Hele čéče tažné nesundal, páč jsem přece líný arogant ,tajně jsem doufal, že se s tím v servisu nějak poperou a nespadne jim Řachanda kvůli tomu háku třeba ze zvedáku. Ty lanovody jsem teda neobjednal protože co jsem tady přečetl, tak se dají na faceliftu použít z bubnovek a já si na rovinu nejsem moc jistý potřebnou délkou. Samo lana jsem dával také nová, když jsem dělal ty brzdy, při nejhorším je doobjednám no, ale to už nebude žádná katastrofa. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Červen 11, 2020 Sdílet Odesláno Červen 11, 2020 Styd se a bud rad, ze se mechanikum kvuli tve lenosti Rachanda neprevratila ze zvedaku 😂😂 Ty lanovody ti podle me sedet nebudou. Bude jina delka a lana na bubny maji nakonci pruzinu, kdezto lana na kotouce ji nemaji. Vsak uvidis a je pravda, ze i bez rucky ti auto brzdit bude a natahnout novy lana uz neni problem. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Majkl_ Odesláno Červen 11, 2020 Sdílet Odesláno Červen 11, 2020 V lanovodech je tusim i rozdil jestli je na konci kulicka nebo takova placka 🙂 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mattyfu Odesláno Červen 11, 2020 Autor Sdílet Odesláno Červen 11, 2020 před 16 minutami, Konny napsal: Styd se a bud rad, ze se mechanikum kvuli tve lenosti Rachanda neprevratila ze zvedaku 😂😂 Ty lanovody ti podle me sedet nebudou. Bude jina delka a lana na bubny maji nakonci pruzinu, kdezto lana na kotouce ji nemaji. Vsak uvidis a je pravda, ze i bez rucky ti auto brzdit bude a natahnout novy lana uz neni problem. Máš pravdu Kony, na tu pružinu jsem dočista zapomněl a to že jsem si u toho zanadával. Jo...proč ti začínám mít pocit, že stačilo koupit dva kvalitní bubny, vyměnit je za 10 minut a ta škodná by jezdila dál 🙂 nebo že jsem si rovnou mohl koupit octuli 81 kW. Ale to vy by jste něměli co číst já co řešit. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Červen 11, 2020 Sdílet Odesláno Červen 11, 2020 Nebo bys koupil 2 kvalitni bubny, ktery by se brzo zase zkroutily a pak bys nadaval, proc jsi kotouce nedal hned 😃 Mas ale pravdu, ze to tu aspon trochu ozilo 😉👍 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mattyfu Odesláno Červen 11, 2020 Autor Sdílet Odesláno Červen 11, 2020 Přesně tak jsem k tomu přistoupil, zvlášť když celá náprava nestála ani to, co stály ty dva Meyle bubny, to že tam nechci nechat ohnilé štíty a pro jistotu udělám i ty další věci je, spíš prevence v cenové relaci do cca 5 tis komplet. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Červen 11, 2020 Sdílet Odesláno Červen 11, 2020 Urcite jsi udelal dobre, ze ses rozhodl pro kotouce. Ja jsem s bubnama mel porad nejaky problemy. Ted mam mozna uz 2 roky kotouce a nemusel jsem na ne sahnout a hlavne brzdi. Kdyz je zahreju, tak neni problem ve 100km/h zablokovat rucakem kola. U bubnu jsem byl rad, ze auto vubec stalo na miste 😂 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Červen 11, 2020 Sdílet Odesláno Červen 11, 2020 Pustil jsi se do toho fakt pěkně... 👍 Kotouče jsou super... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mattyfu Odesláno Červen 12, 2020 Autor Sdílet Odesláno Červen 12, 2020 Děkuji, ty jsi na otloukánkovi doufám že si tě nepletu, taky pořádně zapracoval. Dnes se mi Řachandu vrátila ze servisu, spojka je nyní super, ovšem zaráží mě jedna věc, auto má cca 315 tis a už tam jednou měněná byla. Tipoval jsem že bude vadný setrvák, ano byl, byla tam totiž napáchaná jednohmota, proto to tak vibrovalo, lamela sjetá do hladka spálená jako kráva, tak snad nyní vydrží víc. No a jelikož sice změna významná leč neviditelná, tak aby byla nějaká fotečka do alba, tak jsem vyměnil hlavici a pytlík řadící páky za ty totál ochnatané. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Červen 12, 2020 Sdílet Odesláno Červen 12, 2020 Jsou umelci, co dokazi spojku zlikvidovat za nekolik desitek tisic km, takze menena mohla byt... Vidim ze ted uz mas interier hotovy nebo tam jeste neco vymyslis? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mattyfu Odesláno Červen 12, 2020 Autor Sdílet Odesláno Červen 12, 2020 Hele bude nová stropnice, protože se krapet odchlipuje, jen nevím, zda zůstat u sériové bílé, nebo ji vyměnit a nabarvit nebo vymyslet jinou ptákovinu, páč by to chtělo i tapecy 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Červen 12, 2020 Sdílet Odesláno Červen 12, 2020 To mas dobry plany. Taky se mi zacina odchlipovat stropnice. Ty mas cerny interier, tak klidne muzes stropnici nabarvit na cerno 👍 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Červen 12, 2020 Sdílet Odesláno Červen 12, 2020 Taky už toho veterána mám nějaký pátek... Jen momentálně na to nemám čas a to mě mrzí... 😞 Ale snad na to taky nakonec dojde... Jinak taky mám jednohmotu, bráchovi jsem dal jednohmotu a vše naprosto v pořádku, ale jak napsal konny. Někdo ji zlikviduje za chvíli... Teď už bude chvíli snad sloužit ke spokojenosti 😉 jsem zvědav co vymyslis že stropnici... 😉 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mattyfu Odesláno Červen 12, 2020 Autor Sdílet Odesláno Červen 12, 2020 Hele stropnici a výplně dveří si představuji buď černé, nebo modro šedo černou kostku, ve stylu golfa GTD. Na druhou stranu, není to priorita, priorita je rodina, dobrý technický stav tohodle denního přibližovadla a stavba garáže a to jak časově tak i finančně. Nevím zda se mi povede z toho udělat nějak hezké a výjimečné auto jako tu mají někteří z vás, těch nedokonalostí je tam na můj vkus hodně, ovšem asi jste pochopili že mě ty čtyřkolé plečky baví. Bohužel se v práci slíbený služebák pro mě odložili do nevím a tak se snažím mít Řachandu ve stavu sedni a jeď kdykoli kamkoli jelikož jí používám i pro pracovní cesty. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mattyfu Odesláno Červen 12, 2020 Autor Sdílet Odesláno Červen 12, 2020 A co se týká veterána, přístí rok chci přihlašovat na veterána auto mojí paní, za dobu co ho máme musím konstatovat, že je to nejspolehlivější a nejméně poruchové auto co jsme kdy měli. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Červen 12, 2020 Sdílet Odesláno Červen 12, 2020 (upraveno) Co to je, stara Fiesta? Ve Fordech se moc nevyznam 😃 Jinak proc to chces prihlasit na veterana? Ja mam Skodu 105 ze 77 roku a mam ji na klasickych znackach. Vidis ve veteranech nejakou vyhodu? Upraveno Červen 12, 2020 uživatelem Konny 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mattyfu Odesláno Červen 12, 2020 Autor Sdílet Odesláno Červen 12, 2020 Ano trojková fiesta, po pravdě rád bych jí zavřel do garáže a mojí paní pořídil novější a bezpečnější, bohužel ta tuto starou nechce dát. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.