Jimbo Odesláno Leden 15, 2013 Sdílet Odesláno Leden 15, 2013 Zdravím, koupil jsem octavii I kombi r.v. 2003 1.9 TDI 81 kW, dovoz z rakouska... Auto má spoustu much, které je třeba vychytat, jednou z nich je nefunkční tempomat, mám tam multifunkční volant, takže na páčce od blinkrů je jenom on of, zbytek na volantu. Když ho ale zapnu, nic se neděje. Dá se diagnostikou zjistit, jestli je to v páčce, kabeláži, nebo kde? Nebo nějaký nápad, co by šlo zkusit doma? Díky. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
milhausek Odesláno Leden 15, 2013 Sdílet Odesláno Leden 15, 2013 diagnostikou se to dá jednoznačně zjistit, pokud nemáš diagnostiku tak to nezjistíš 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jimbo Odesláno Leden 16, 2013 Sdílet Odesláno Leden 16, 2013 diagnostikou se to dá jednoznačně zjistit, pokud nemáš diagnostiku tak to nezjistíš Ok, díky, pořeším to přes známého s diagnostikou. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jimbo Odesláno Leden 17, 2013 Sdílet Odesláno Leden 17, 2013 Tak problém vyřešen, špatný kontakt na páčce... Ať žijí zoxidované kontakty :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Leden 23, 2013 Autor Sdílet Odesláno Leden 23, 2013 Chlapi: jaký druhy tempomatu vůbec jsou? 1.obyč. 2.s brzdovou funkci 3.adoptivní je to tak? Jaký je rozdíl mezi druhým a třetím tempomatem? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jarin1110 Odesláno Únor 3, 2013 Sdílet Odesláno Únor 3, 2013 Ahoj mám OI combi r.v.1999,1.8 20v 92kw AGN novější motor s plastovým sáním jde na něj tempomat? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Skvara25 Odesláno Únor 10, 2013 Sdílet Odesláno Únor 10, 2013 Ahoj, mam problém s tempomatem, je možné aby se tempomat vymazal z řídící jednotky? normálně fungoval, pak jsem nechával resetovat airbagy a od té doby mi nejde tempomat, podle diagnostiky páčka normálně funguje bez problémů. Když ho chci zapnout tak se nechytne. mam octavii r.2000. Předem děkuji za odpověď a případné nápady jak tento problém vyřešit. Díky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
milhausek Odesláno Únor 10, 2013 Sdílet Odesláno Únor 10, 2013 co spojkový nebo brzdový spínač? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest herysek Odesláno Březen 27, 2013 Sdílet Odesláno Březen 27, 2013 Zdravím chlapi. Sháním někoho, kdo by nákodoval tempomat z okolí Hodonína, Brna, Zlína popř Skalice. Kdyžtak pošlete kontakt díík. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest speedy.2 Odesláno Březen 27, 2013 Sdílet Odesláno Březen 27, 2013 Kluci hapruje mi páčka na blinkry pořád mi cvakají blinkry. Jedu a po vypnutí směrovky at levé nebo pravé se stále ozývá: cvak, cvak, cvak, cvak..... Je to páčka tempomatem s tlačítkem a šoupátkem. Raději bych koupil s kolébkovým spínačem, ale ve Škodovce mi tvrdil prodejce nahr.dílů že mi objedná pouze podle VINka díl a že dojde určitě ten stejný (páčka s jedním tlačítkem) a bude stát 1800kč. Prý mi nemůže říct jestli by fungoval jiný typ páčky prostě jsem z něj nic nedostal jen cenu za díl. Tak jsem odešel celkem nasraný. Má někdo zkušenost s výměnou páčky tempomatu s tlačítkem na boku a šoupátkem za páčku s kolébkovým spínačem rychlosti a funguje to? Potřeboval bych vědět, kde se dá koupit? Dočetl jsem se tu že se dá koupit snad kolem 800kč. Vyměnil jsem už tlačítko paniky-protože v něm cvakalo ale po výměně pořád cvaká a pak jsem se dočetl, že je to v páčce.Octavia 2003 , 1,9tdi, 66kw 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vlades92 Odesláno Březen 27, 2013 Sdílet Odesláno Březen 27, 2013 tuto http://www.obautodily.cz/eshop/skoda-octavia-facelift/interierove-doplnky/skoda-octavia-spinac-smerovych-svetel-tempomat-id:4896.eshop nebo jinou 0 Citovat Odkaz ke komentáři
milhausek Odesláno Březen 27, 2013 Sdílet Odesláno Březen 27, 2013 budou fungovat oby typy páček bez problémů 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest speedy.2 Odesláno Březen 27, 2013 Sdílet Odesláno Březen 27, 2013 Děkuji. Hned zítra jdu objednat, ale první musím někde prolistovat jak sundat volant.Abych věděl jestli to zvládnu sám nebo ne. Jsem rád že se jen vymění páčka a nemusím nikam ještě do servisu na diagnostiku nebo zapojovat novou kabeláž a hlavně ta cena mi dělá velkou radost. Vždycky jsem mel staré Fordy, ale od te doby co mam Octana tak jsem maximálně spokojený. tuto http://www.obautodily.cz/eshop/skoda-octavia-facelift/interierove-doplnky/skoda-octavia-spinac-smerovych-svetel-tempomat-id:4896.eshop nebo jinou Přesně takovou bych si tam přál mít. Právě listuju jak sundat volant a zitra mi mají přijít korunky za liťáky co jsem prodal tak pak to hned objednám. Děkuji 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vlades92 Odesláno Březen 27, 2013 Sdílet Odesláno Březen 27, 2013 (upraveno) http://forum.octaviaclub.cz/index.php?showtopic=2075 tu je navod Upraveno Březen 27, 2013 uživatelem vlades92 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest speedy.2 Odesláno Březen 31, 2013 Sdílet Odesláno Březen 31, 2013 Ahoj kluci, chtěl jsem si už objednat, novou páčku abych ji vyměnil ale někde na foru jsem se ještě dočetl, že někomu pomohlo prostříknutí páčky WD-čkem tak jsem to ještě zkusil než jsem objednal páčku a cvakání přestalo jeěště sem tam cvaklo ale na druhý den ani ťuk a od tý doby funguje i tempomat přesněji(nastavení rychlosti pomocí šoupátka). Takže moc děkuji za info od: milhausek a vlades92. Prozatím výměnu odkládám, ale pokud to začne zlobit tak jdu do výměny. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rejsek Odesláno Květen 12, 2013 Sdílet Odesláno Květen 12, 2013 Ahoj,asi před třema rokama mi kamarád dával do oktávky páčku s tempomatem ale nefunguje,říkal že je to chyba v diagnostice,protože vyhazuje chybu nějakýho čidla na měření teploty oleje.Je to možné?Nenašel by se v praze a praze východ někdo,kdo by se mi na to podíval?Díky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rolbař Odesláno Květen 12, 2013 Sdílet Odesláno Květen 12, 2013 myslím, že by to neměl být problém :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rejsek Odesláno Květen 12, 2013 Sdílet Odesláno Květen 12, 2013 myslím, že by to neměl být problém :) Kolik by jsi si za to řek? Mám tam páčku namontovanou,jen se kuknout,proč to nechodí.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
petrzkopecku Odesláno Květen 29, 2013 Sdílet Odesláno Květen 29, 2013 Ahoj. Mám tento problém, při zapnutém tempomatu na dálnici jsem dal blinkr a tempomat se vypnul. Poté ho resetuji a dám znovu a jde až do doby, než dám blinkr. Nyní jsem ho chtěl zapnout na dálnici a nejde už vůbec, nevíte někdo v čem je chyba? Četl jsem tu různé závady tempomatu, ale tuto v kombinaci se směruvkou ne. Dík 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest CZSKPL Odesláno Červen 2, 2013 Sdílet Odesláno Červen 2, 2013 Zdravim panové, není tu někdo zkušený kdo by byl ochotný namontovat mi tempomat do octavie? Pokud Možno z jižních čech nebo blizkého okolí? Nemám na to čas. Děkuji :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
milhausek Odesláno Červen 2, 2013 Sdílet Odesláno Červen 2, 2013 Humpolec můžu namontovat pokud to nemáš daleko 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest CZSKPL Odesláno Červen 2, 2013 Sdílet Odesláno Červen 2, 2013 Humpolec můžu namontovat pokud to nemáš daleko Díky, máš SZ 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RudyN Odesláno Červenec 8, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 8, 2013 Ahoj je tu někdo z Prostějova nebo okolí. Kdo by mi namontoval tempomat na dvojkovou oktavku 2005? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
šulda Odesláno Červenec 8, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 8, 2013 Přímo v Prostějově Vaša 0 Citovat Odkaz ke komentáři
milhausek Odesláno Červenec 8, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 8, 2013 vaša 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RudyN Odesláno Červenec 9, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 9, 2013 Supr uz jsem ho kontaktoval. Diky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
DJ.Mara Odesláno Srpen 4, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 4, 2013 Ahoj, mám takový problém. Do své octavie 1.9 TDi 66kw rv.99 jsem domontoval tempomat. Bohužel zatím se mi nepovedl rozchodit. Zapojil a aktivoval jsem ho pomocí VAGu a nic. Koukal jsem na měřené hodnoty na kanálu 06 a zdá se, že čidla u obou pedálů fungují správě. Je nějaký kanál, který mi ukáže, zda je páčká správně zapojená? Případně kde ještě hledat chybu. Díky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
DJ.Mara Odesláno Srpen 4, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 4, 2013 A jsem blbej. Ono je to na tom kanále 06 taky. Takže zřejmě jsem to dobře zapojil, spínače na pedálech taky fungujou a v řj je tempomat aktivovanej. Proč to teda nefunguje? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
DJ.Mara Odesláno Srpen 6, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 6, 2013 Ahoj, našel jsem tabulku a objevil jsem problém. V bloku hodnot na adrese 06 funguje vše jak má, až na druhou číslici z prava v poli ovládání tempomatu. Pokud je spínač "B" na off, zobrazuje se 000000. Pokud ho přesunu na on, objeví se 000001. Podle tabulky to znamená, spínač "B" na off před bodem sepnutí. Tomu moc nerozumím. Spínač "B" na on by měl zobrazovat 000011, ale tu druhou jedničku tam prostě nedostanu. Zajímalo by mě, kde je chyba? Celkem to spěchá, páč v neděli odjíždím do Francie a bez tempomatu se mi nechce. ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rolbař Odesláno Srpen 6, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 6, 2013 máš KO páčku nejspíš 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.