RichardD Odesláno Květen 6, 2010 Sdílet Odesláno Květen 6, 2010 (upraveno) OII 2.0 TDI 2005 DSG Elegance, sportovní podvozek, xenony Ještě toho mám v plánu hodně (převážně už jen interiér), teprve jsem ve fázi jedna Ten zadní nárazník vypadá bohužel na fotkách ne moc dobře, ale ve skutečnosti autu sedí a jsem spokojen ;) Aktualizace o fotky interiéru: Upraveno Srpen 7, 2010 uživatelem RichardD 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martyp Odesláno Květen 6, 2010 Sdílet Odesláno Květen 6, 2010 (upraveno) Proc by nemel naraznik sedet?Protoze je to FL?Je to v pohode..Auti hezke! ...jen ja osobne nejsem zastancem loga RS na aute,ktere neni RS... ;) Upraveno Květen 6, 2010 uživatelem Martyp 0 Citovat Odkaz ke komentáři
drastys Odesláno Květen 6, 2010 Sdílet Odesláno Květen 6, 2010 auto pekne, RS logo bych tam taky nedaval .... Jeste bych dal do barvy listy! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Květen 6, 2010 Sdílet Odesláno Květen 6, 2010 hoj tak te vitam a o to radeji ze mas stejnou barvu, stejnej motor a ze jsi ze stejneho kraje. Doufam ze se pridas k nejake nasi letni akci ktere v lete delame v okoli Brna a samozrejme i na srazech po CR. Mel bych pro tebe jedno doporuceni, rozmaz nebo smaz RZ auta na fotkach 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RichardD Odesláno Květen 6, 2010 Autor Sdílet Odesláno Květen 6, 2010 Členem klubu jsem se stal právě kvůli srazům Jinak v době kdy jsem auto kupoval nebylo RS TDI DSG (ojeté) k sehnání a tak jsem šel do 2.0 TDI s tím, že to předělám, všechny díly jsou originál, akorát u zadního nárazníku jsem omylem koupil jiný a zjistil to až byl v laku ;) Jinak mám v plánu ještě boční lišty dveří do laku, orig. prahové lišty RS, středový rámeček z RS, columbuse, MF FL RS volant s pádly a chip na 120kW Fotky upravím, díky za názory a upozornění. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Květen 6, 2010 Sdílet Odesláno Květen 6, 2010 jiny myslis jako ze je to naraznik z obycejneho FL a ne z RS ? Srazu bude dost zatim nejblizsi nejvetsi je sraz v Beskydech 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RichardD Odesláno Květen 6, 2010 Autor Sdílet Odesláno Květen 6, 2010 Přesně tak, je to jen z FL, ne RS, ale nakonec jsem celkem spokojený 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rosťa19 Odesláno Květen 6, 2010 Sdílet Odesláno Květen 6, 2010 Vítej a ať slouží. Moc pěkná. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kalic Odesláno Květen 6, 2010 Sdílet Odesláno Květen 6, 2010 pekna! a skrz znacky ma Ol@f pravdu.. (teda on ma temer dycky, ale jen temer ) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Miles Odesláno Květen 6, 2010 Sdílet Odesláno Květen 6, 2010 Octa hezká, znáčky tam klídos nech, já bych než znáčky RS sundal podložky pod RZ... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kalic Odesláno Květen 6, 2010 Sdílet Odesláno Květen 6, 2010 nešlo o znáčky, ale o značky (SPZ/RZ) promazat Ol@f: su rad, ze sem Te pobavil 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Miles Odesláno Květen 6, 2010 Sdílet Odesláno Květen 6, 2010 jj já ale myslel znáčky(samolepky) RS ne RZ značky , jak mu ty to někdo radí sundat, RZ samozřejmě smazat... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RichardD Odesláno Květen 6, 2010 Autor Sdílet Odesláno Květen 6, 2010 To mě nikdy nenapadlo sundat ten rámeček, good idea, hned jdu do garáže a sundám ten šmejd :) Díky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Miles Odesláno Květen 6, 2010 Sdílet Odesláno Květen 6, 2010 jj RZ přilepit oboustrannou kvalitní páskou drží to jako svin, jen přední RZ naohýbat, je to pak pecka... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Storm Odesláno Květen 6, 2010 Sdílet Odesláno Květen 6, 2010 Pěkné vozítko.....vítej :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rosťa19 Odesláno Květen 6, 2010 Sdílet Odesláno Květen 6, 2010 (upraveno) Vypadá to asi takhle.... ta RZka Upraveno Květen 6, 2010 uživatelem Rosťa19 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RichardD Odesláno Květen 6, 2010 Autor Sdílet Odesláno Květen 6, 2010 Tak jsem tam byl a zjistil jsem že bez rámečku to nepůjde a pásku jsem sebou neměl (nevěděl jsem jak přesně tam je přidělaná) Takže to nalepím zítra. Bez toho to vypadá určitě líp. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ViktorMPI Odesláno Květen 6, 2010 Sdílet Odesláno Květen 6, 2010 Pěkná :) , vítej 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lubinob Odesláno Květen 6, 2010 Sdílet Odesláno Květen 6, 2010 Vyzerá pekne aj s tým FL nárazníkom... :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Michal K. Odesláno Květen 6, 2010 Sdílet Odesláno Květen 6, 2010 Kolik mas najeto? A jaky kod motoru? BKD? a co fotky interieru ... jinak opatrne s tim chipem, co se tyce kroutaku :) , dsg ma sve limity tusim 350Nm Jinak auticko pekne, tak at slouzi 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Květen 7, 2010 Sdílet Odesláno Květen 7, 2010 jestli je to 2005 tak by to melo byt ono "zazracne" BKD 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RichardD Odesláno Květen 7, 2010 Autor Sdílet Odesláno Květen 7, 2010 Tak tak, je to BKD. O limitu 350Nm u DSG vím, proto jen těch 120kW víc tam nejde (taky vzhledem k teplotě oleje v převodovce). Jde mi tam spíš o lepší průběh na nízkých otáčkách ať to není tam moc dieselovsky líny :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RichardD Odesláno Květen 7, 2010 Autor Sdílet Odesláno Květen 7, 2010 Jinak foto z interiéru nijak neoslní. Mám tam jednoslotové rádio což nejvíc kazí vzhled, ale columbus to časem spraví :) Jinak je tam klasika elegance, climatronic, maxidot, vyhrivane sedacky (nemám kožené). Foto interiéru udělám až budou prahy, pedály, volant a columbus. Taky jsem přemýšlel že místo RS chrom rámečku bych jen nalakoval ten stávající na lesk jak to mají FL. Uvidíme jak bude chuť 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RichardD Odesláno Srpen 7, 2010 Autor Sdílet Odesláno Srpen 7, 2010 Aktualizoval jsem fotky o nějaké z interiéru. Jak jsem očekával, tak columbus udělal na vzhledu hrozně moc, ale zas to kazí ten volant Takže už šetřím na FL MF 3 ramenný s pádly. Rámeček kolem climatroniku budu lakovat do lesku (jako to má FL), snad se to povede Dnes už jsem mohl mít přidělané RS lišty dveří, ale kamoš z lakovny mi volal že mu došla barva když chyběl 1cm nástřiku a že to může dodělat až v pondělí. Vždycky se něco musí posrat :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Únor 29, 2012 Sdílet Odesláno Únor 29, 2012 Ríšo, přeju Ti vše nejlepší k narozkám 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Garrett Odesláno Březen 1, 2012 Sdílet Odesláno Březen 1, 2012 Všechno nejlepší 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MiR Odesláno Březen 1, 2012 Sdílet Odesláno Březen 1, 2012 Riso taky preji vse nej 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.