Stesticek Odesláno Srpen 30, 2021 Sdílet Odesláno Srpen 30, 2021 (upraveno) Zdravím všechny. Mám na Vás dotaz. Začal zlobit zámek levých předních dveří na Octavii I. r.v. 1998 (předfacelift), že občas nezamknul auto přes centrální zamykání, ani klíčem a ani za pomocí alarmu Magicar. Když jsem zamykal alarmem, tak všechny dveře se zamkly včetně dveří řidiče, ale hned po zamčení dveří se dveře řidiče odemkly. Když jsem to zkusil klíčem přes dveře řidiče, tak to bylo to samé. Vše se zamklo, ale dveře řidiče se hned odemkly. Musím to tak 3x - 5x zamknout, aby se dveře zamkly. Občas se stane to, že se zamknou hned na poprvé. To je ale velká vzácnost. Původně jsem si myslel, že to bude kabelový svazek, ale tím to není. Kabely jsem ,,propískal" a jsou v pohodě. Tak jsem myslel, že to bude zámkem. Vyměnil jsem komplet celý zámek (3B1837015SA stál něco kolem 3.500,-kč), ale problém nepřestal. Tak jsem volal na servis alarmu. Tam zjistil maník, že byl alarm trochu ,,rozhádaný", tak ho resetoval a nastavil. Zámek pak byl v pohodě a zamykal bez problémů. Po chvíli se ale problém objevil zase. Opětně se všechny dveře zamknou, ale řidičovi dveře ne. Až třeba na 3 až 5 pokus. Nevíte někdo nějakou radu, co to může být špatně? Předem moc děkuji za odpovědi, rady a typy na závady. Upraveno Srpen 30, 2021 uživatelem Stesticek 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Radas Odesláno Srpen 30, 2021 Sdílet Odesláno Srpen 30, 2021 Máš asi problém v tom alarmu, po zresetování Ti to šlo ne?Odesláno z mého Radas realme 8 pro pomocí Tapatalk 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Srpen 30, 2021 Sdílet Odesláno Srpen 30, 2021 Taky si myslim, ze problem bude v alarmu, kdyz ti zamek po resetovani alarmu fungoval... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stesticek Odesláno Září 1, 2021 Autor Sdílet Odesláno Září 1, 2021 Jojo, po resetu fungoval. Když jsem volal tomu maníkovi, tak mi říkal, že bude problém asi někde jinde. Zavolám mu znova a ať se na to znova podívá. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pavel71 Odesláno Září 22, 2021 Sdílet Odesláno Září 22, 2021 (upraveno) koukni https://www.club-opel.cz/viewtopic.php?f=150&t=451 Upraveno Září 22, 2021 uživatelem pavel71 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Září 22, 2021 Sdílet Odesláno Září 22, 2021 @pavel71 sice off topic, ale proc jsou na Opel foru navody na Octavku? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pavel71 Odesláno Září 23, 2021 Sdílet Odesláno Září 23, 2021 Protože život je samí překvapení 😀 A ted važně uz delší dobu mi sem ty návody dávat prostě nejdou nebo to neumim Pamatuju dobu kdy sem to sem šoupal jedna báseň a nebyl problém Pak začali problémy většinou s fotkama bud se nenahrali nebo divoka velikost a mě to prostě přestalo bavit se snažit sem něco dávat A jelikož mame s kamarady opl forum plus naše auta tak si je skladuju tam a okolo šoupu jen odkazy na jednotlivý návody Tot vše víc za tim neni 👍 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Září 23, 2021 Sdílet Odesláno Září 23, 2021 OK, diky za vysvetleni, ted uz to chapu. U fotek jsi dosahl limitu kapacity, ale zase by jsi mohl dostat vyjimku a mit vetsi ulozny prostor... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.