Přejít na obsah

Žárovky H4 (Osram, Philips...)

Konny

Doporučené příspěvky

Cana byla příznivá, jinak ty Osram NBP by měli opravdu stát kolem 400,-, ale co mi říkali v obchodech, že kdyby je objednali, tak by stáli okolo 550,-, že Osram teď z nepochopitelných důvodů podražil (staré skladové zásoby jsou ještě prý za sníženou cenu) :)

Odkaz ke komentáři

Tak jsem dnes vyzkoušel za tmy ty GE megalight ultra +90% a musím říct, že na potkávací jsou lepší než předchozí Osram NB, ty GE mají silnější a bělejší světlo a řekl bych že i dál dosvítí. Při dálkových světlech jsou ale ty GE horší než Osram NB (to mi ale nevadí, protože mám přídavná dálová světla), NB má na dálkové bělejší a o chlup silnější světlo, ale co se týká osvětlení, tak je to tak nastejno. Teď jsem jen zvědavej jakou budou mít výdrž... :)

Odkaz ke komentáři
  • o 9 měsíců později...

Já mám H4 osram Night braker Plus ve své octavii I už více než 1 rok, nemám denní svícení, takže svítím pořád. Jsem s nimi max. spokojený. I kdyby vydržely rok tak si je znovu koupím. Cena cca 350,-kč za to stojí aby člověk perfektně viděl!!!

Dneska 4.1.2013 mi 1 praskla :( vydržela cca 1,3 roku..při nájezdu cca 20.000km. Jdu do nich znovu, ale možná zkusím kvůli designu Osram cool blue :) mám stříbrnou metlu......a vypadá to moc hezky

Odkaz ke komentáři

Já mám Osram NB už dva roky B) Je teda fakt, že ročně najedu cca 7000Km, ale zase nemám denní svícení, takže svítí furt a na krátkých trasách to je pořád rozsvítit, zhasnout, rozsvítit, zhasnout...

Takže výdrž půl roku snad ne...záleží v jakým stavu je dobíjení(regulátor na altíku a tak)

Asi do nich pak půjdu znova. Svítí parádně :palec:

Odkaz ke komentáři

Ono je to s těma žárovkama asi kus od kusu, protože jsem měl Osram NB a vydržely asi 1,5 roku. Nájezd mám cca 10 000km za rok a používám led denní svícení, takže celkově vzato, moc dlouho nevydržely, ale třeba nyní by ty NB Plus vydržely dýl. Teď mám skoro rok tyto žárovky http://www.auto77.cz/autozarovky/12v/h4-hr2-hs1/12v-h4-6055w-p43-90-megalight-ultra---sada-2-ks---ge50440sxu.html a musím říct, že na potkávací světla jsou lepší než Osramky, v dálkových vedou zase Osram, ale to je mi jedno, protože mám přídavné dálkové se 100W žárovkama, takže toto neřeším ;)

Odkaz ke komentáři
  • o 4 týdny později...

tak jsem si koupil na aukru značkové žárovky GE H4 + 120% mají modrý proužek za necelejch 300,-

cena ujde a svítí fakt super. výdrž uvidíme. měěl jsem Narvy + 50%, ale tyto GE svítí líp a bíle:-)

Odkaz ke komentáři

Mirouch76: teď mám taky GE h4 +90% (asi rok) a předtím jsem měl Osram NB, tak můžu porovnat jak žárovky svítí. Co se týká svítivosti, potkávací světlo je lepší u GE, má o něco silnější svítivost a světlo je bělejší než u Osramu, ale zase v dálkových vede Osram :)

Odkaz ke komentáři
  • o 10 měsíců později...

Ahoj máte někdo zkušenosti se žárovkama MTEC japonská výroba.

Žárovky Golden Yellow svítí zlato-žlutou barvou, mají vynikající svítivost za mlhy a špatného počasí.

Teplota barvy je 3300K.

Žárovky Super White svítí sněhově bílou barvou připomínající xenonové světla.

Teplota barvy je 4350K.

Žárovky Cosmos Blue White svítí bílou barvou s nádechem do modra, perfektní imitace xenonových světel.

Teplota barvy je 4750K.

Cena je kolem 500kč,kdyby měl někdo nějakou radu nebo zkušenost budu rád za odpověd.Díky moc všem. :palec:

Odkaz ke komentáři
  • o měsíc později...
  • o měsíc později...

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...