Wyckoff Odesláno Květen 13, 2022 Sdílet Odesláno Květen 13, 2022 (upraveno) Ahoj, dneska od vyjetí mi přišlo, že přibrzďují brzdy. Celkově to bylo, jako by auto něco drželo. Jakmile jsem sundal nohu z plynu, auto okamžitě zpomalovalo, což se podstatně podepsalo na celé jízdě. Na trase 95km, kde normálně jezdím za 4.2-4.4l/100km byl průměr 5.5l/100km. V kopcích kde normálně jezdím na 4.kvalt na 1800ot. jsem musel jet na 3.kvalt 3500ot. abych to vůbec projel. Motor přede stejně jako vždy a jde krásně do otáček a nepozoruju na něm rozdíl oproti normálu, takže mám podezření na brzdy. V předu jsou kotouče a v zadu buben. Zvedák nemám, servis přes víkend nic a mě čeká ještě 350km trasa o víkendu. Zítra vyzkouším zvednout aspoň na hever a pootočit každým kolem, jestli nějaké není brzděné. Vyhledávač jsem zkoušel, ale narazil jsem jen na opačnou situaci, kdy to nebrzdilo 😁 Tak třeba tu někdo bojoval s něčím podobným. Díky za rady. Upraveno Květen 13, 2022 uživatelem Wyckoff 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Radas Odesláno Květen 13, 2022 Sdílet Odesláno Květen 13, 2022 (upraveno) Radu Ti dávat ne třeba, odpověděl sis sám, zvedni auto a otestuj protočení kol, Upraveno Květen 13, 2022 uživatelem Radas 1 Citovat Odkaz ke komentáři
pavel71 Odesláno Květen 13, 2022 Sdílet Odesláno Květen 13, 2022 Sundaš kolo a vyhakneš si lanovod ručni brzdy a to na obou stranach 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Wyckoff Odesláno Květen 14, 2022 Autor Sdílet Odesláno Květen 14, 2022 Update: zadní kola se protáčí bez odporu, ale přední kola s kotoučema mají trochu odpor, roztočím a hned se zastaví.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pavel71 Odesláno Květen 14, 2022 Sdílet Odesláno Květen 14, 2022 bude to chtit sundat rozebrat vyčistit a rozhejbat plovoucí šrouby ty pak máznout spešl mazivem co nereaguje na gumu a plasty pokud se kola nák zásadně při jízdě nehřejou tak bys mě v pohodě dojet kam je třeba 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Eddie29 Odesláno Květen 14, 2022 Sdílet Odesláno Květen 14, 2022 Predni kola jsou v pořádku že se netoci volné, mas tam přece převodovku... 1 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Květen 15, 2022 Sdílet Odesláno Květen 15, 2022 Predni kola budou mit vzdy odpor. Nezapomen, ze tocis i s diferakem, takze se ti predni kola nikdy nebudou tocit volne... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Wyckoff Odesláno Květen 15, 2022 Autor Sdílet Odesláno Květen 15, 2022 Díky za odpovědi, to mi v tu chvíli nedockvalo. Vzhledem k tomu, že jsem po kontrole zjistil, že to ,, přibrzdění" není způsobeno brzdama, tak jsem se dnes na dlouhé trase zaměřil na chování motoru a tam je zakopaný pes. Chvílema běží úplně v pohodě a chvílema jako by neměl výkon a párkrát za cestu se mi stalo, že na trojku šel maximálně na 2200ot. a víc ani noha. Ve vyhledávači jsem narazil na téma, kde se řeší stejné příznaky a bylo to váhou vzduchu, každopádně tím bych toto vlákno uzavřel, jelikož byl můj počáteční odhad úplně vedle a problém se netýká podvozku a ruční brzdy I tak díky všem. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.