Přejít na obsah

MiRova Elegance

MiR

Doporučené příspěvky

diky kluci, zitra musim auto otocit a udelat druhou stranu to vite mam uzkou garaz :) a taky nechavam tu barvu poradne proschnout preci jenom jsou tam tri vrstvy jo a blinkry uz mam taky prehozeny foto zde ,ale foceno jen v garazi jak vyjedu ven udelam lepsi foto :P

a jeste se neco chysta ,ale to si zatim necham pro sebe az jak to dopadne :lol: az jak budu sikovnej ;)

post-2299-1301947838_thumb.jpg

post-2299-1301948099_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Super :) , jinak pokud bude o víkendu pěkně, tak taky budu muset natřít bubny, přes zimu trochu chytly lišku a taky bych mohl dodělat to podsvícení zadních noh ;)

EDIT: hádám dobře, že místo chromového rámečku bude černý?

Upraveno uživatelem Konny
Odkaz ke komentáři

Marto,dlouho Vas napinat nebudu :)

Peto,no abych pravdu rekl tak jsem nad tym laboroval asi pul hodky a to jen z toho duvodu ze jsem nechtel vsechny ty packy z umele hmoty ulamat jde to totiz dost tezko pacit sroubovakem jednu chvilu uz jsem to chtel vzdat ,ale na konec se me to povedlo pak jsem to poradne osprchoval a dnes budu pokracovat :D

Odkaz ke komentáři

octavia99:ahoj jak pise Kube cervena nitro na kov zbylo trochu v praci tak melo to tam ztvrdnout :) tak jsem si trochu ulil ,ale presny oznaceni nevim nam to vozej z nemecka ve velkym baleni bez oznaceni ,ale rok a pul uz ten neter vydrzel tak dnes jsem to pretrel jeste jednou a dodelal druhou stranu a snad bude ze dva roky klid :D

Hemmerite staci rovnou bez zakladu jen ocistit a odmastit, uz jsem to tady taky nekde cetl ze to kluci s tim delaji ;)

Odkaz ke komentáři

Hezky :) , jsem se chtěl dneska stavit, ale už bylo kolem půl páté, tak jsem se na to vyprdl, ale vidím, že jsem se měl stavit, možná bych tě zastihl ještě při práci ;) A vidím, že jsem se s tou maskou sekl jen o trochu, místo chrom. rámečku jsi dal do černé ten lakovaný rámeček :D

Odkaz ke komentáři

Jj Marto, sekl ses opravdu jen o kousek stavit ses mohl byl jsem tam skoro do sesti zitra budu mimo garaz a domov ,ale ctvrtek bo patek napis a klidne se mezi tou druhou az sestou stav at to omrknes nazivo :D

Kube s tebou je taky myslim prdel :) :D ;) uz mas utrenej ten notak??? ;) no uz aby byl ten ostravskej srazik ;)

Kolage,dnes se me uz do garaze nechce ,ale zitra jedu pryc tak masku namontuji a samo ze vam to sem k veceru hodim :D

Odkaz ke komentáři
Jj Marto, sekl ses opravdu jen o kousek stavit ses mohl byl jsem tam skoro do sesti zitra budu mimo garaz a domov ,ale ctvrtek bo patek napis a klidne se mezi tou druhou az sestou stav at to omrknes nazivo :)

OK, tak buď ve čtvrtek nebo v pátek se stavím, který den a kdy ještě nevím, ale určo se stavím (dám vědět předem přes mob. tel.) a pokud to bude možný, tak uděláme ten VAG ju? :D

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...