Kolage Odesláno Duben 9, 2012 Sdílet Odesláno Duben 9, 2012 pojedeme zase spolu :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Duben 9, 2012 Autor Sdílet Odesláno Duben 9, 2012 Pokud bys jel s náma po staré tak jo ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MiR Odesláno Duben 9, 2012 Sdílet Odesláno Duben 9, 2012 Marto to by jsme jeli uplne stejnou cestou jak do tech Hranic a z Hranic uz je to jenom kousek a dalnice tam neni :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Duben 9, 2012 Autor Sdílet Odesláno Duben 9, 2012 JJ už jsem se díval, že z Hranic je to kousek, tak to je potom cesta na pohodu :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kolage Odesláno Duben 9, 2012 Sdílet Odesláno Duben 9, 2012 jj jel bych s váma po staré ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Duben 9, 2012 Autor Sdílet Odesláno Duben 9, 2012 Tak to by bylo super, kdyby jsi jel s náma opět po staré . Jinak jak máš udělaný ty dvojitý brzdový světla, tak se mi to mooooc líbí a uvažuju, že to od tebe okopčím, dal bys mi svolení? ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kolage Odesláno Duben 9, 2012 Sdílet Odesláno Duben 9, 2012 jel bych s váma po staré, cesta byla super a ty brzdový světla, že svolení , vždyt já od tebe okopčil ty dvojí obrysovky :D zítra ti to nafotím a pošlu nějakej popis jak jsem to dělal :) ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Duben 9, 2012 Autor Sdílet Odesláno Duben 9, 2012 JJ cesta byla pěkná :) , jinak co se týká těch světel, každej si něco okopčíme a budeme si kvit a samozřejmě budu rád, když pošleš nějakej ten návod 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MiR Odesláno Duben 9, 2012 Sdílet Odesláno Duben 9, 2012 Vlasto prosim navod na ty brzdy posli i me je to supr kdyz jsem jel za tebou Dikec :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kolage Odesláno Duben 9, 2012 Sdílet Odesláno Duben 9, 2012 jasně Michale, zitra to pošefuju :D ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MiR Odesláno Duben 9, 2012 Sdílet Odesláno Duben 9, 2012 Machr diody a kabliky uz mam asi pul roku doma 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Duben 9, 2012 Autor Sdílet Odesláno Duben 9, 2012 Tak tak, diody a káblíky mám taky doma, teď to jen zapojit ;) , jako v hlavě už to mám v podstatě vymyšlený, ale návod určitě pomůže 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kolage Odesláno Duben 9, 2012 Sdílet Odesláno Duben 9, 2012 nic na tom není ;) zítra udělám foto 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Duben 9, 2012 Autor Sdílet Odesláno Duben 9, 2012 Pokud to máš tak udělaný jak to mám v hlavě namyšlený, tak na tom opravdu nic není a je to práce na chvilku, uvidím až podle tvých foto :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kolage Odesláno Duben 9, 2012 Sdílet Odesláno Duben 9, 2012 otázka pěti minut, kousku kabliku a dvou diod :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Duben 9, 2012 Autor Sdílet Odesláno Duben 9, 2012 Asi tak, ale ty diody neměly by se použít 4 ks? 2 na to aby se ti nerozsvítila kontrolka na palubce a neměly by být ještě 2 diody na propojce mezi mlhovkou a brzdovým světlem? Zkoušel jsi, když jsi rozsvítil mlhovky jestli ti nesvítí i brzdový světla? :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Květen 19, 2012 Autor Sdílet Odesláno Květen 19, 2012 Aby se neřeklo, že se nic nedělá, tak minulý měsíc jsem si udělal dvojitá brzdová světla (mlhovky teď fungují i jako brzdovky a inspiraci jsem vzal u Kolageho) a tento měsíc proběhla výměna oleje s filtry, opraven výfuk (spona mezi prvním a středovým dílem byla prasklá, teď už je konečně ticho a motoru se opět vrátil tah), vyměněny lanovody ruční brzdy + vyčištěny bubny a opraven jeden samostav. Ještě mě čeká výměna tyček stabilizátoru, manžety řízení, spojovací tyče a geoška :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Červen 5, 2012 Autor Sdílet Odesláno Červen 5, 2012 V pátek jsem nechal opravit klimatizaci (konečně už zase chladí ) a dnes přišly nějaké díly na octu (tímto patří velké díky Jeldovi) a doufám, že teď bude zase na nějakou dobu s opravama klid ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
tommasAHC Odesláno Červen 5, 2012 Sdílet Odesláno Červen 5, 2012 tyhle díly dělají z auta nové auto taky jsem si tím prošel a dojem z auta o 200% lepší :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jajiN Odesláno Červen 5, 2012 Sdílet Odesláno Červen 5, 2012 pěkně se o ní staráš 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MiR Odesláno Červen 5, 2012 Sdílet Odesláno Červen 5, 2012 Marto pekny taky bych to stejny uz potreboval povymenovat. Tak ty puky vzals preci jen ty plny pokud dobre vidim Akorat skoda ze nejedes na ten sraz mohli jsme pokecat :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Červen 5, 2012 Autor Sdílet Odesláno Červen 5, 2012 (upraveno) Moc děkuji, no jsem rád, že tyto věci budu mít hotový a doufám, že teď s řízením budu spokojený ;) , jinak před chvílí za mnou byl kamarád co mi to mění a říkal, že jsou ještě špatný spodní čepy, uložení stabilizátoru, levá přední pružina je prasklá (naštěstí má náhradní použitou, to bude jen dočasně) a už začínají trochu téct tlumiče, takže mě čeká do budoucna ještě výměna podvozku a říkal, že vše na podvozku je ještě původní, takže stáří dílů bylo 14 let a mají za sebou 212 000 km :) MiR: ano vidíš dobře, vzal jsem plné silentbloky a taky mě to štve s tím srazem, ale moc mi to nevychází, příště už to snad výjde ;) Jinak teda teď měním SB na přední nápravě (plné z Audi TT), tyčky stabíku, uložení stabíku, řídící tyče s čepama, spodní čepy, manžety řízení, horní uložení předních tlumíčů, dorazy na zadní nápravě + ta pružina + GO se bude dělat ;) Upraveno Červen 5, 2012 uživatelem Konny 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MiR Odesláno Červen 5, 2012 Sdílet Odesláno Červen 5, 2012 ty ridici tyce jsi mel spatny? proc jsi nekoupil jen cepy? nebo to se prodava tyce plus cepy jako sada? :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Červen 5, 2012 Autor Sdílet Odesláno Červen 5, 2012 No ty řídící tyče byly špatný, prý už měly vůli, zato čepy byly ještě dobrý, ale když už to měním, tak komplet ;) a dají se koupit i jen čepy... :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MiR Odesláno Červen 5, 2012 Sdílet Odesláno Červen 5, 2012 tak to jo to bude zmena pak pisni :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Červen 5, 2012 Autor Sdílet Odesláno Červen 5, 2012 Určitě dám vědět jak to jezdí 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Červen 6, 2012 Autor Sdílet Odesláno Červen 6, 2012 Tak Octa už je doma a musím říct, že to je teď fakt o 200% lepší než předtím, řízení je teď přesný, nikde nic nebouchá, nevrže a celkově je auto o dost stabilnější a tušší :palec: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
tommasAHC Odesláno Červen 8, 2012 Sdílet Odesláno Červen 8, 2012 jo to znám. Minule se v mojí hydře projel kamadád co svoji Octuli moc neservisuje a s otevřenou pusou z nějak padaly dotazy jako "proč to tak snadno zatáčí jak to je možný, že to tak citlivě reaguje na korekce volantem" a podobně :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Červen 8, 2012 Autor Sdílet Odesláno Červen 8, 2012 (upraveno) To se fakt musel divit, protože já se pořád nestačím divit a pořád si říkám, proč jsem s tím otálel tak dlouho Jinak jsem byl dneska na STK a emisích a prošel jsem, sice to bylo o fous, protože i po výměně lanovodů mám pořád špatnou ruční brzdu (prý oválný levý buben), ale dal mi to protože byl na víc jak 100% spokojenej s podvozkem a říkal, že u staršího auta ho v tak dobrým stavu dlouho neviděl (musím tam ale po opravě těch bubnů znovu zajet a on mi to v rychlovce na válcích jen přeměří jestli bude vše OK) :) . Co se týká emisí, tak tam byli taky nadmíru spokojeni a říkali, že motor v lepší kondici být už ani nemůže (hodnoty jsem měl jako u fungl nového motoru) což mě velmi potěšilo ;) Upraveno Červen 8, 2012 uživatelem Konny 0 Citovat Odkaz ke komentáři
libor.kratas Odesláno Červen 8, 2012 Sdílet Odesláno Červen 8, 2012 konny to už bude lepši kotoučovka ne ? :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.