Konny Odesláno Červen 8, 2012 Autor Sdílet Odesláno Červen 8, 2012 Taky si to říkám, ale tu jsem měl dát dřív než jsem do toho vrazil prachy (bubny, pakny a brzdové válečky jsou dávány před cca 2 roky) a nyní ještě lanovody, teď už by se mi to ani nevyplatilo :( , no bubny se stočí na soustruhu a mělo by to být OK ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Červen 27, 2012 Autor Sdílet Odesláno Červen 27, 2012 Tak se mi tu sešly nějaký drobnosti v podobě voňavek California Scents (višeň, kokos, vanilka (ta už voní v autě)), tímto děkuji TO MI NESMRDÍ za perfektní obchodování a taky mi přišly od Culdy zadní lampičky, tímto mu taky moc děkuji za super spolupráci , teď už jen najít čas a hlavně odhodlání říznout do stropnice... ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Srpen 2, 2012 Autor Sdílet Odesláno Srpen 2, 2012 Jelikož bylo dneska pěkně a každej tu umývá auto, tak jsem se toho dneska taky chopil a octu trochu vykoupal, no a tak to dopadlo :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
libor.kratas Odesláno Srpen 2, 2012 Sdílet Odesláno Srpen 2, 2012 (upraveno) Konny vyrezat tu diru do stropnice je v klidu nemusis mit strach ja taky rezal, a mam to jak original jen mi tam chyby ten plisek http://forum.octaviaclub.cz/index.php?showtopic=5989&view=findpost&p=1218606 Upraveno Srpen 2, 2012 uživatelem libor.kratas 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Srpen 2, 2012 Autor Sdílet Odesláno Srpen 2, 2012 Strach už nemám, dokonce jsem do stropnice už řízl, ale zjistil jsem, že tam nemám v kastli tu díru na tu lampičku, takže teď mám na jedné straně díru ve stropnici a lampičku tam dát nemůžu. Nakonec mi nezbyde nic jinýho, že sundat celou stropnici a ty díry do kastle udělat a zároveň když bude stropnice dole, tak dám komplet novou anténu (čekám až mi příjde), protože tato má svá nejlepší léta za sebou :) PS: ty plíšky tam dávat taky nebudu ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kolage Odesláno Srpen 2, 2012 Sdílet Odesláno Srpen 2, 2012 pěkně si ji naleštil, Marťo :palec: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Srpen 2, 2012 Autor Sdílet Odesláno Srpen 2, 2012 Díky, no dalo to práci, protože od dubna (od srazu v Hranicích) jsem ji nemyl, ale chtělo by to tím voskem přjet ještě jednou, to už jsem dneska nestihl ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MiR Odesláno Srpen 2, 2012 Sdílet Odesláno Srpen 2, 2012 Marto pekne nalestino zitra ti pristavim moju :D kdyby ses nahodou nudil :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Srpen 3, 2012 Autor Sdílet Odesláno Srpen 3, 2012 Díky Mišo za lákavou nabídku, ale bohatě mi stačilo mytí jednoho auta :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Steel Odesláno Srpen 3, 2012 Sdílet Odesláno Srpen 3, 2012 Suprově naleštěný konny, uplně jako by to bylo nově přelakované :) Čím si to leštil ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Srpen 4, 2012 Autor Sdílet Odesláno Srpen 4, 2012 Díky, ale ve skutečnosti by ten lak chtěl přeleštit profi leštičkou nebo nejlíp udělat celolak ;) , jinak na leštění používám přípravek od Porzelacku http://www.porzelack.cz/product/porzelack-autovosk-na-metalizovane-laky-0375-l-107/ a jsem s ním moc spokojenej :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Steel Odesláno Srpen 4, 2012 Sdílet Odesláno Srpen 4, 2012 Taky bych potřeboval to přejet nějakou profi leštičkou no :)) a celolak si myslim že se nevyplati do toho dávat tolik peněz . 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Srpen 4, 2012 Autor Sdílet Odesláno Srpen 4, 2012 Celolak se určitě nevyplatí, ale to rozleštění mě dost láká (můžu mít půjčenou i leštičku od kamaráda, který říká, že to není složitá práce, ale člověk se u toho dost nadře) :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Steel Odesláno Srpen 4, 2012 Sdílet Odesláno Srpen 4, 2012 No a na kolik vyjde takové rozleštěné celýho auta? Zase se mi nechce dávat 10k do laku no :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Srpen 4, 2012 Autor Sdílet Odesláno Srpen 4, 2012 Co jsem se ptal v lakovně, kde jsem si nechal lakovat ten zadní nárazník, tak tam to dělají za 2500,- (používají i stejnou značku vosku co já používám, tj. Porzelack) :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MiR Odesláno Srpen 6, 2012 Sdílet Odesláno Srpen 6, 2012 ptal jsem se na celolak a cena se pohybuje 20-30000 dle stavu kitovani atd...takze palka :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Srpen 11, 2012 Autor Sdílet Odesláno Srpen 11, 2012 Jsou tu zase nějaký malý novinky, do octy přibyly zadní čtecí lampičky, ale protože na ně nebyla udělána příprava, tak jsem musel do kastle udělat otvory (omlouvám se za provedení, ale nůžkama na plech se to dělá blbě) . Jinak lampičky prošly úpravou a nyní se rozsvěcují i při otevření dveří a protože jsem musel sundat stropnici, tak jsem zároveň dal i novou anténu s koaxiálem. Anténu jsem dal od firmy correct.cz a místo obyč. prutu jsem dal krátký prut z OII. Signál je teď perfektní, taky se není čemu divit, když původní byla asi dávno po smrti, protože při odpojení koaxiálu od antény hrálo rádio pořád stejně :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MarekRS Odesláno Srpen 11, 2012 Sdílet Odesláno Srpen 11, 2012 Moc pekna prace, pane. Nad zapojenim na otevrene dvere jsem taky premyslel, ale cas na to nemam. V garazi by se mi to dost hodilo. Mohli to taky udelat hned z vyroby. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petriiiik Odesláno Srpen 11, 2012 Sdílet Odesláno Srpen 11, 2012 Pěkná práce Konny! A naleštěno je taky pořádně!!!! :palec: :palec: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Srpen 11, 2012 Autor Sdílet Odesláno Srpen 11, 2012 Marek RS: díky a co se týká toho zapojení, tak to tak opravdu už mohli zapojit ve výrobě, ale český člověk si vždy poradí Petriiiik: taky díky a nalaštěna už tolik není, něco jsem s ní už od té doby najel a 2x i zmokla ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
libor.kratas Odesláno Srpen 12, 2012 Sdílet Odesláno Srpen 12, 2012 Konny : ty to mas udelane jen na otevrení dverí nebo i když chceš zapnout svetlo običejne jak to ma byt.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ciimaa Odesláno Srpen 12, 2012 Sdílet Odesláno Srpen 12, 2012 Ahoj, pěkná práce asi to má jenom při otevřených dveří ale udělat si vypínač by nebilo na škodu :) co třeba použít přední hlavní u z petného zrcátka (myslim že by to mohlo jít ) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MiR Odesláno Srpen 12, 2012 Sdílet Odesláno Srpen 12, 2012 (upraveno) Myslim, ze Konny to ma zapojene na oba zpusoby aspon to tak chtel a mel v planu :)Jinak Marto supr pracicka jako vzdy Upraveno Srpen 12, 2012 uživatelem MiR 0 Citovat Odkaz ke komentáři
libor.kratas Odesláno Srpen 12, 2012 Sdílet Odesláno Srpen 12, 2012 přesně to jsem chtěl slyšet... jen jsem si nebyl jisty zda li jsem to pochopil dobře 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Srpen 12, 2012 Autor Sdílet Odesláno Srpen 12, 2012 Díky chlapi za pochvalu a je to jak napsal MiR, původní funkce světýlek zůstala, tj. každé světýlko se dá nezávisle rozsvítit, ale navíc se při otevření dveří rozsvítí společně s hlavní lampičkou :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ciimaa Odesláno Srpen 12, 2012 Sdílet Odesláno Srpen 12, 2012 tak to má být 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MiR Odesláno Srpen 12, 2012 Sdílet Odesláno Srpen 12, 2012 Marto, ten modrej drat je to spinane - od komfortky teda predni lampicky akorat tam pridals tu diodu? :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Srpen 12, 2012 Autor Sdílet Odesláno Srpen 12, 2012 (upraveno) Přesně tak Mišo, tahal jsem spínané (-) z přední lampičky, ale protože mi ten kabel nevyšel, tak jsem ho dopojil modrým, takže u levé lampičky je spínané mínus oranžovým a u pravé lampičky je to modrý kabel :P a u každé lampičky je přidána dioda, aby se při rozsvícení lampičky nerozsvítila i přední lampička :) . Jinak pokud bys tuto úpravu taky dělal, tak musíš na konektorech lampičky otočit polaritu, původně se u lampičky spíná (+) a kvůli té úpravě se musí spínat (-) ;) Upraveno Srpen 12, 2012 uživatelem Konny 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MiR Odesláno Srpen 12, 2012 Sdílet Odesláno Srpen 12, 2012 diky za odpoved tak nejak jsem si to myslel ze to bude az na to prehozeni +su v te lampicce 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Srpen 19, 2012 Autor Sdílet Odesláno Srpen 19, 2012 Tak jsem včera zjistil problém s vychvalovanou anténou od Correct.cz. Samotná anténa funguje na 100%, ale těsnění pod anténou se rozlomilo (anténu mám týden na autě) což mě dost nasralo . Dnes jsem teda do firmy napsal mail s problémem co se u mě vyskytl a k mému údivu mi do 20 minut přišla odpověď asi od samotného majitele, že se jim toto ještě nestalo (samozřejmě se i omluvil) a že to budou řešit s výrobcem a do 2 dnů mi dají vědět co bude dál (náhradní těsnění totiž nemají k dispoici), tak jsem zvědavej jak to dopadne, ale věřím že dobře :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.