Přejít na obsah

Konnyho stokoňová 1.6

Doporučené příspěvky

tos jsem se s ni dlouho vic neprojel... jen do brna a zpatky porad dokola, tak jsem si zajel :)) i kdyz ta rozkopana dalnice je sux, nicmene dobry :) od ctyr jsem na nohach, ale stalo to zato!

Kony: rok vyroby vim a uz o nem nikdy nebudu pochybovat :-D ; sry za OT... tady u tebe se nejak spamuje :-D

MiR: nekde se zase slezem :)) diky

Odkaz ke komentáři
  • o 4 týdny později...

Tak jsem dnes přezul na zimní a ten přechod na zimní je hodně poznat, to pohodlí teď... :D , jen ty plecháče nejsou tak pěkný, jako liťáky :)

Jinak tak to dopadá, když se nečistí podběhy :( , já je teda pravidelně čistím, ale předchozí majitel je asi nikdy nečistil a tak už se ty blatníky prostě nedaly zachránit :( , no co se dá dělat, příští rok budu muset pořídit nový :)

post-107-0-23363300-1383501124_thumb.jpgpost-107-0-65318900-1383501147_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Jo, to je hned no, nikde to v knížce nevyčtou a nebo to nedávaj na TV Hovnách tak to nikdo dělat nebude, já minulej rok taky vyklízel a nebylo toho moc, pak očistil a zastříkl jen barvou červenou, stejnak to místo nejde vidět :) jak bude po zimě a budu přezouvat hnedka odšroubuju 2 šroubky podběhu a vyčistím to tam pořádně :)

Já ani nevím zda jak jsem nechával opravovat mojí oktu vystříkal klempíř dutiny, nechce se mi to dělat, přecejen zadní lem dělal novej...

Odkaz ke komentáři

JJ nevypadá to vůbec pěkně, jinak vnitřek podběhu (nosník nebo co tam je) je OK, jen je ten blatník hotovej a na tom není už co ošetřovat (natírat). Díru jsem teď zadělal zástěrkou a příští rok půjdou nové blatníky. Na tvou kamarádku myslím :D a najaře se zkusíme nějak domluvit ;)

Odkaz ke komentáři

"Já ani nevím zda jak jsem nechával opravovat mojí oktu vystříkal klempíř dutiny, nechce se mi to dělat, přecejen zadní lem dělal novej... "

Zadní lem mohl dělat nový ale náhradní díl už nemá tu kvalitu jako originál. A pokud dělal

lem nový tak pokud to není nějaký fušer tak to určitě vystříkal voskem nebo aspoň nějakým sprejem na dutiny. Jinak by se zevnitř na svařovaných místech hned objevila povrchová koroze.

Odkaz ke komentáři

Jsem línej hledat ! mě když to někdo nedá až pod čumák nevšimnu si. :D Jasný ! Čeká nás teprv dlouhá zima :rolleyes:

Ale neboj, určitě by sis toho tady všiml nebo až by ti z blatníku vylézala brambora, tak by sis to tady potom našel :D

"Já ani nevím zda jak jsem nechával opravovat mojí oktu vystříkal klempíř dutiny, nechce se mi to dělat, přecejen zadní lem dělal novej... "Zadní lem mohl dělat nový ale náhradní díl už nemá tu kvalitu jako originál. A pokud dělal lem nový tak pokud to není nějaký fušer tak to určitě vystříkal voskem nebo aspoň nějakým sprejem na dutiny. Jinak by se zevnitř na svařovaných místech hned objevila povrchová koroze.

Zkus se opraváře zeptat, jestli ty dutiny po opravě vystříkávají, pokud ne, tak si je nech vystříkat, když se ti s tím nechce dělat ;)

Odkaz ke komentáři

Celkem ty gumy stály 5180 Kč, za 1 ks 1205 Kč + 90Kč doprava, takže 1295/ks, ale i tak to vyšlo o dost méně než ve většině jiných eshopů :palec: . Jinak s Barum Polaris 3 zkušenosti nemám, ale je dobře že to dopadlo dobře a že nemáš zase rozbitý auto, teď jen aby byly tak dobrý i na sněhu ;)

Upraveno uživatelem Konny
Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...