Přejít na obsah

Konnyho stokoňová 1.6


Doporučené příspěvky

Parádní práce ;) seš vzornej majitel, jen tak dál a ať Oktule slouží, za to co pro ni děláš musí :) :palec:

Když jsem dnes viděl shnilou O1 stříbrnou zrezlou všude možně vedle sebe na parkovišti bylo mi jí hrozně líto, navíc ten humus uvnitř :( ale někdo to hold bere jako spotřební zboží a otroka v jednom....

 

Škoda toho mračítka, to nasere..... :/

Odkaz ke komentáři

Díky, no starat se musím, když chci aby mi i nadále sloužila, ale to tak nějak platí u nás všech co jsme tady v klubu ;)

 

Joo taky někdy vídám takový skvosty (OI, FI atd.) a musím říct, že takový auta mají opravdu majitelé, který je berou jen jako obyč. spotřebku a když to auto doslouží, tak ho "zahodí" a koupí zase jinej vrak, kterej jim pár let bude nějak sloužit (v horším případě do STK), je to smutný, ale taková je realita :(

 

S tím mračítkem už se stalo, ale zkusím ho něčím pořádným podlepit (sekunďák byl jen na zajištění té praskliny) a z venkovní strany zkusím tu prasklinu zakápnout lakem, který jsem dostal z lakovny. Brousit tento lak nechci, protože z lakovny je ten lak kvalitnější než ze spreje a kupovat nový mračítka a nechat jedno lakovat se mi taky moc nechce, tak snad to dopadne dobře a nebude to moc vidět :)

Odkaz ke komentáři
  • o 2 týdny později...

Dnes přišly zbývající díly na RS předělávku (ještě čekám na RS mřížky z jednoho inzerátu), jinak mám vše potřebné, takže brzy budu mít o zábavu postaráno :D

 

A taky patří poděkování Vittovi za samolepky, už se těším, až budou na autě :palec:

 

post-107-0-19966900-1471632045_thumb.jpgpost-107-0-84620500-1471632069_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Tak sa už blíži extrémna premena :-) ...už nech to máš nahodené :-) ... ten olej inak aj ja dávam...kvalitka :-)

 

Tak tak, brzy už se dočkám ;) a fotky určitě budou, už se těším jak malej kluk :D . Jinak olej používám Castrol nebo Shell a jelikož jsem minule dal Shell, tak jsem ho pořídil i tentokrát :)

 

no neke ty už to fak dáš dohromady :D to ten nárazník ani nečekal Co??? :D

 

Už je tomu tak, sám jsem v to už moc nedoufal, ale nakonec mě k tomu donutily okolnosti (oprava blatníků a prahů a následný lak), takže už se to blíží mílovými kroky a brzy bude ten tvůj nárazník na autě. Upřímně si taky myslím, že ten nárazník už nedoufal, že bude opět na autě, ale on bude... :D

Odkaz ke komentáři
  • o 3 týdny později...

V neděli přišel pro mě, ale hlavně pro octu VELKÝ DEN a to změna předku z předface na face RS. Musím říct, že změna je to neskutečná a jsem rád, že to mám hotové. Hlavně mě teď každý pohled na octu strašně těší a povzbuzuje k vymýšlení dalších plánů ;) :palec:

Teď bych chtěl dolakovat lišty v mřížkách a pokud se zadaří, tak pořídit RS křídlo... ;)

 

post-107-0-23439800-1473192872_thumb.jpgpost-107-0-36209800-1473192916_thumb.jpgpost-107-0-01012700-1473192990_thumb.jpgpost-107-0-71524700-1473193041_thumb.jpgpost-107-0-62892200-1473193065_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Díky všem za pochvalu a jsem rád, že se líbí ;)

 

Krásná proměna, prokouklo to parádně ! :palec: Moc se mi to líbí ! :wub:

Jak to že jsi nedorazil na sraz ? Doufal jsem, že dorazíš.

 

Děkuji, jsem rád, že se líbí :) . Jinak na Žamberk jsem původně chtěl jet, ale jelikož jsem musel v sobotu odcestovat jiným směrem než byl Žamberk, tak to neklaplo, tak snad příští rok ;)

 

krásná proměna :) neuvažuješ i o nižšších pružinách ?

 

Díky, o pružinách jsem už kdysi samozřejmě uvažoval a líbilo by se mi takových -30mm, ale už teď se sériovým podvozkem najíždím do garáže přes desky :D , takže to určitě neklapne (nebo aspoň v nejbližší době). U předface to bylo v pohodě (už jsme jednou vjezd upravovali), ale co jsem dal RS nárazník, tak mezi nájezdama a nárazníkem byly jen milimetry, takže jsem musel před nájezdy dát desky a kdybych šel s výškou dolů, tak nenajedu vůbec ;)

 

no konečně se to taky hlo tím správným krokem :D moc moc jí to sluší :D :palec:

 

Díky, no konečně jsem se dočkal a jak vidíš, tak nárazník i pěkně pasuje, takže se ho povedlo dobře svařit :)

Odkaz ke komentáři

Beru každý názor a uznávám, že i předface má něco do sebe (nic proti němu nemám, hlavně když je octa pěkně vymazlená) a je pravda, že už není tak často vidět jako tomu bylo před pár lety, ale mě se vždy líbilo eReSo, tak jsem si teď ten sen aspoň trochu vizuálně splnil, prostě změna je život ;)

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Příspěvky

    • Inzerát platí jen do 14.5.!Prodám Škodu Octavia, 1.9 TDI, v provedení TourRegistrováno 12.11.2009Najeto 437 000 KmVIN TMBDS41U4A8840113Typ 1U, Variante: STAXRX01, Verze NFM5S5Barva: šedá tmavá metalízaHistorie:Do r. 2009 – 2019 firemní vozidlo otce, který spravuje vozový park firmy. Sám staví veterány, takže vozidlo bylo pravidelně servisováno a udržováno v perfektním stavu.2019 – 2024 odkoupeno od firmy, řídila jsem jen já, (jezdím 16 let bez vážnější nehody).Průběh nehody: Řidič přede mnou z vysoké rychlosti prudce zabrzdil aby vpustil chodce, kterého přehlédl kvůli špatné viditelnosti. Na mokré silnici jsem nestihla dobrzdit.Opravy a změny:Do r. 2019 vše zapsáno v servisní knížcePo r. 2020 měněn pouze startér a kloub s manžetou na LP kole, levé zrcátkoPovrchové škrábance laku jsem letos plánovala rozleštit a nechala jsem namíchat lak – přenechám.Plánovala jsem ji opravit a udržovat co nejdéle ideálně až do stavu veterána, ale bohužel dlouhodobě nevyhovuje mým aktivitám, nyní odkupujeme od firmy combi.Pojišťovna vyčíslila hodnotu vozu před poškozením na 37 000 a nabízí odkup (do 14.5.), ale rozhodli jsme se nabídnout ho touto formou i jiným zájemcům.Pro více informací volejte 722 706 180.
    • No ono po výměně brzd vibrace nejsou, ale kolo se hřeje vyměnilo se vše kolem brzd a bez výsledku. Proto se ptám jestli to může dělat náboj když při jízdě nehučí, každopádně už je objednaný takže v úterý by měl dorazit a ve středu se hned vymění tak doufám že bude klid už.
×
×
  • Vytvořit...