Přejít na obsah

Konnyho stokoňová 1.6

Doporučené příspěvky

Před chvílí jsem dodělal diodové osvícení kufru (tímto patří velké díky za inspiraci členu MiR) a musím říct, že teď je tam světla na rozdávání, opravdu je to obrovský rozdíl od té původní bludičky :palec:

PS: ve zkutečnosti je to o hodně lepší než na fotkách :o

post-107-1294597790_thumb.jpg

post-107-1294597803_thumb.jpg

post-107-1294597814_thumb.jpg

post-107-1294597826_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři
Před chvílí jsem dodělal diodové osvícení kufru (tímto patří velké díky za inspiraci členu MiR) a musím říct, že teď je tam světla na rozdávání, opravdu je to obrovský rozdíl od té původní bludičky :o

PS: ve zkutečnosti je to o hodně lepší než na fotkách :(

vypadá to super :o taky se do toho chci pustit, snad příští víkend :palec:

Odkaz ke komentáři

Peto zitra dopoledne ti to nafotim ve dne jak to mame umisteno a jak zapojeno k te lampicce ju. :o

Marto, supr :palec: vsak jsem ti psal ze v realu to vypada lip nez na fotce zkratka to chce videt nazivo tak me napada ze by to chtelo nejakej malej Vyskovskej srazek :o aby kdo chtel se na to mrknout tak mohl v reale. :(

Upraveno uživatelem MiR
Odkaz ke komentáři

Díky hoši, určitě doporučuji tuto úpravu udělat, si říkám proč jsem to neudělal už dřív. Jinak diodové pásky jsem koupil ve Vyškově u Šarhana, jsou to 2 pásky po 20cm (dá se určit libovolná délka pásku), které jsou přímo určené na 12V, 5cm pásku stojí 25,- , takže osvícení kufru vyšlo na 200,- což je super cena. Zapojeno je to na světýlko v kufru, které jsem přelepil černou páskou, aby nebylo vidět, že svítí (světýlko jsem tam musel nechat, jinak si ŘJ myslí že je porucha a omezí napětí na 7V). Pokud máte další otázky, tak se ptejte :o

Díky Mišo, fakt je to super, jinak ty pásky mi taky nechtěly držet a tak jsem na ně nalepil jinou oboustranou lepící pásku a už to drží jako přibitý :o . Nějakej srázek by se mohl uskutečnit, už dlouho žádnej nebyl, kdo se toho újme? Nehlaste se všichni... :palec:

Odkaz ke komentáři
Díky hoši, určitě doporučuji tuto úpravu udělat, si říkám proč jsem to neudělal už dřív. Jinak diodové pásky jsem koupil ve Vyškově u Šarhana, jsou to 2 pásky po 20cm (dá se určit libovolná délka pásku), které jsou přímo určené na 12V, 5cm pásku stojí 25,- , takže osvícení kufru vyšlo na 200,- což je super cena. Zapojeno je to na světýlko v kufru, které jsem přelepil černou páskou, aby nebylo vidět, že svítí (světýlko jsem tam musel nechat, jinak si ŘJ myslí že je porucha a omezí napětí na 7V). Pokud máte další otázky, tak se ptejte :o

Díky Mišo, fakt je to super, jinak ty pásky mi taky nechtěly držet a tak jsem na ně nalepil jinou oboustranou lepící pásku a už to drží jako přibitý :( . Nějakej srázek by se mohl uskutečnit, už dlouho žádnej nebyl, kdo se toho újme? Nehlaste se všichni... :palec:

presne tak :o jeste zitra nahodim ty fotky a Marto jak si ty pasky uchytil jen tou oboustranou paskou? drzi ti to?

Odkaz ke komentáři

Ještě Míša nafotí jak je to zapojeno a snad by to mělo být komplet popsáno :o . Uklizeno už mám od listopadu a je to opravdu rozdíl, než jak jsem to měl na srazu :palec:

presne tak :o jeste zitra nahodim ty fotky a Marto jak si ty pasky uchytil jen tou oboustranou paskou? drzi ti to?

Jo jo, mám to přilepené jen oboustrankou (značka LITH) a drží to opravdu dobře :(

Odkaz ke komentáři

Doufám, že to bude dobrý, snažím se to opravdu dobře zajet, tzn. plyn jen lechtám a netočím to víc jak 3000 ot. (za studena se držím kolem 2000 ot.), ale dnes mi to přece jen nedalo a až byl motor zahřátý, tak jsem ho na chvilku vytočil na 4000 ot. a jen jsem hleděl jak rychle a ochotně šel k těmto otáčkám :palec:

Odkaz ke komentáři
  • o 2 týdny později...

Díky Mišo, příští týden asi taky namontím ještě ty diody dozadu ať je to komplet hotový. Montáž trvala asi 3 hodiny, ale nikam jsem nespěchal a dělal jsem to tak, aby zapojení bylo co nejméně nápadný a taky aby se dala každá strana při demontáži odpojit (pokud chceš můžu sem dát ještě fotky z montáže). Oba pásky jsou přilepeny zase jen oboustranou páskou (tou co mám doma, značka LITH), ale u řidiče jsem to projistotu ještě na krajích přilepil tavným lepidlem (u spolujezdce na tom pěnovým krytu drží jak přibitá) ;) . S tou nabíječkou jsem ti to říkal, že je super, za málo peněz hooodně muziky :P

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...