Přejít na obsah

Konnyho stokoňová 1.6

Doporučené příspěvky

Jo jo, tvoje diagnóza byla správná, oni si udělali taky svoji a potom ještě vylučovací metodou došli k závěru, že je to opravdu snímač na vačce ;) . Jinak díky, snad už teď bude klid, k autu se chovám ohleduplně, tak snad už by mi to mohlo začít oplácet, holt těch 200 000 najetých km jsou nějaký začarovaný :palec:

Odkaz ke komentáři
Tak ať Ti to zase jezdí hodně dlouho bez problémů :D

Peťo díky, snad už bude klid a budu jen jezdit :D

kolik to koštovalo snímač + práce?

celkem mě to vyšlo na 3180 Kč :huh: , počítal jsem s nižší cenou, protože se tam dal použitý snímač z náhradního motoru (kamoš rozstřelil audinu, která měla stejný motor co mám já ;) ), tak ten stál 1000,- (nový BOSH stojí kolem 2300,-) , pak diagnostika BOSH (na normálním VAGu jim to ukazovalo jiný čidlo než na vačce) 500,- a 1680,- práce (zde bylo zahrnuto cca 2 hodiny hledání chyby z minulého týdne + nyní výměna snímače, kvůli kterému se museli sundat a opět nasadit rozvody) :palec:

EDIT: taky mě ten motor více řval (byl hlučnější) ale jinak jezdil v nízkých otáčkách dobře (vyplo se totiž čidlo klepání a tak se předstih nastavil na základní hodnotu, tzn. zmenšil se a tím pádem auto lépe jezdilo v nízkých otáčkách), jinak to zkus vytočit a pokud se ti otáčkoměr zastaví na cca 5200 ot. tak máš asi taky špatnej snímač na vačce (motor pak jede v nouzovém režimu)...

Upraveno uživatelem Konny
Odkaz ke komentáři

jak jsem psal tak leniveji jede jen při rozjezdu do kopců apodně,zkusím vytočit na ty otáčky a uvidíme,pokud je v snímač odepsanej tak jsem s tím jezdil docela dlouho.jinak taky už mám přes 200 000km.hledal jsem snímače na cc autodílech a mají tam levnější alternativu/není to čína/tak nevím uvidím zítra.každopádně díkes

Odkaz ke komentáři

Nemáš zač, zkus to vytočit a pokud otáčky půjdou přes 5200 tak je chyba někde jinde. Jak jsem s tím jezdil já dlouho netuším, ale před výměnou pístních kroužků (2000 km) ten snímač fungoval, pak jsem ty kroužky musel zajet a až při cca 1500 km jsem začal motor postupně vytáčet a až pak jsem objevil tuto závadu, že nejde přes 5200 ot., takže těch 1000 km jsem s touto závadou mohl jezdit :huh:

Odkaz ke komentáři

Já vím... :lol: , dal jsem je po sundání do sklepa na stojan s tím, že je později umyju no a pak už jsem se k tomu nedokopal, tak až nyní, ale žádnou újmu neutrpěli, tak to je hlavní... a díky za pochvalu, no celkem jsem se natrápil než jsem si vybral tyto, ale RS kola jsou o hodně lepší :) :smich:

Odkaz ke komentáři
  • o 2 týdny později...
Preji vse nejlepsi k dnesnim narozeninam!!!!!!!! Hlavne zdravi, stesti, penizky a spokojenost. A taky aby Ti Octule jeste dlouho bez problemu slouzila :huh:

Díky za gratulaci, potěšila a co se týká octy, tak doufám že teď už nějakou dobu bude sloužit bez problémů (snad už si to vybrala) ;)

Marto taky preji vsechno nej hodne stesti,lasky a v neposledni rade taky zdravicka a hafo ujetych kilometru bez nehod :P

P.S. jak se sejdem tak to zapijem :)

Tobě Mišo taky děkuji za gratulaci a určitě to pri nejbližší příležitosti zapijem :lol:

Jinak včera jsem už přezul na letní, tak jsem dneska udělal jednu rychlou fotku špinavýho auta ;)

post-107-1301307423_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Ahoj Marto,taky jsem byl vcera u Garretta pro malej balicek ,ale jen na otocku jel jsem jeste pro decka tak ani nebyl cas na nejake foto dnes vam pocasi pralo vidim ze mate oba nalestino jeste za ja to mam schovano v garage aby nebylo videt jak je to jeste po zime zas...ny. Tak se tesim na ty fotecky :D

Odkaz ke komentáři

Ahoj Mišo, jo to vím že jsi u něho včera byl :D , jinak naleštěno nemáme, ale naštěstí už bylo šero, když jsem to fotil, tak to není moc vidět ta špína (ale po zimě už máme auta oba umytý :smich: ). Jinak foto dám pravděpodobně zítra až budou na autě :lol:

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...