Přejít na obsah

Konnyho stokoňová 1.6

Doporučené příspěvky

Tak béžovej interiér je moc pěknej, ale on nabízí jen spodní díl, takže bych musel sehnat i vrch + sedadla (myslím aspoň černý) aby to vypadalo pěkně a to už su zase na 10tis :P

a uplne nejvic se mi libi kombinace sedyho vnitrku s vlnou a novym tunelem :D dost me tato uprava laka. ale nevim jestli by se treba nemusel menit bag u spolujezdce...

Tak tato kombinace je taky moc pěkná, ale myslím že při této kombinaci je asi 0,5 cm mezera mezi tunelem a horní palubkou... Co se týká toho bagu, tak tam se myslím nic nemění ;)

Odkaz ke komentáři

Tak pokud se s tím dá domluvit, tak to potom jo, mě by ta mezera jinak celkem dost vadila :D

ale na co by mu byly sedacky a bocni tapecy kdyz jde flockovat, je to skoda :P

Nabídka je to opravdu dobrá, ale jak říkám, po dokoupení dalších dílu už to dělá moc peněz. Dobrá nabídka je to pro někoho, kdo má face interiér, ten už by nemusel dokupovat ostatní věci, ale pro mě to nemá cenu, zůstanu věrnej šedé barvě ;)

Odkaz ke komentáři
Tak pokud se s tím dá domluvit, tak to potom jo, mě by ta mezera jinak celkem dost vadila :D

Nabídka je to opravdu dobrá, ale jak říkám, po dokoupení dalších dílu už to dělá moc peněz. Dobrá nabídka je to pro někoho, kdo má face interiér, ten už by nemusel dokupovat ostatní věci, ale pro mě to nemá cenu, zůstanu věrnej šedé barvě ;)

ja myslel ze mas uz face palubku :P

Odkaz ke komentáři

ze skusenosti, s tim bagem se nic delat nemusi :D prestavba uplne zmeni auto ;) I ty sede plasty, v aute bude vetsi intimco. Taky jsem vahal nad cernou stropnici, pak byl u me libor a parada :P v aute tma jak ve sklepe ;)

PS: kdyz uz strikat plasty, tak co vyzkouset ruzovou? :DDDDDDDDDD

Odkaz ke komentáři

tak mi poslal par fotek stare palubky z bežovím interierem je to auto teď už od sestřenky :huh: je to Clasic r.v03 66kW po roce ji strycovi ukradly policajti se k tomu nemely tak stryc zacal patrat sam,po 2rokach ji nasel bohuzel jen skelet a motor nekde za Brnem:( takze ji zacal pomalu davat doporadku a kdo by nebral takovi intros... par foto a jeste pred rokem focena semnou ;)

post-5031-1298301318_thumb.jpg

post-5031-1298301343_thumb.jpg

post-5031-1298301369_thumb.jpg

post-5031-1298301378_thumb.jpg

post-5031-1298301389_thumb.jpg

Upraveno uživatelem libor.kratas
Odkaz ke komentáři
moc hezký :huh: i stou starou palubkou ;)

jestli to chapu dobře tak to auto bylo rozhozeny do šroubku a oni ho ted zase skladaji? nebylo by lepši koupit druhy?

ne ne lete 2004 ukradeno v BA na Kramaroch pres den ,nalezeno 12/2006 za Brnem, ted uz jezdy 4roky normalne :D spotreba luxusni proste 66kW

Upraveno uživatelem libor.kratas
Odkaz ke komentáři

Motor jezdí v nouzovém režinu a VAG ukazuje, že je špatný Hallův snímač. Dnes jsem byl v servisu, tak příští pondělí tam mám zajet, udělají si vlastní výpis z VAGu a pak řeknou co dál. Jinak snímač stojí kolem 2000,- a práci odhaduji na cca 1000,- (musí se kvůli výměně toho snímače sundat rozvody :) ), ale uvidím až co mi řeknou v to pondělí...

Upraveno uživatelem Konny
Odkaz ke komentáři
  • o 2 týdny později...

Tak dnes jsem si octu přivezl ze servisu a už opět jezdí tak jak má :palec: . Měl jsem problém opět s motorem a to ten, že jezdil v nouzovém režimu, tzn. šlo ho vytočít max. na 5200 ot./min, byla zvýšená spotřeba a celkově nejel tak jak by měl. Po výměně snímače na vačkovém hřídeli je vše v pořádku a nyní jde motor opět krásně až do omezovače ;)

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...