libor.kratas Odesláno Únor 20, 2011 Sdílet Odesláno Únor 20, 2011 kamarad sehnal za 5tis ale fakt komplet na DP foru koberec dokonce zadni repraky, jen co nedostal tak byly listy na kolejnicky cerne a pirelky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Únor 20, 2011 Autor Sdílet Odesláno Únor 20, 2011 Tak to měl asi celkem štěstí, myslím si že reálná cena je těch 8-10 tis a to už bych ty peníze dal radši do jiných věcí, na ten šedej interiér už jsem zvyklej, tak mi ani nevadí ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jajiN Odesláno Únor 20, 2011 Sdílet Odesláno Únor 20, 2011 hele ale pokud by jsi chtel RS koberec tak mam :D jinak interier se da taky striknout ;) sice to neni pak jako original, ale cerne to je. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Únor 20, 2011 Autor Sdílet Odesláno Únor 20, 2011 Díky za nabídku, ale myslím si, že k šedému interiéru by se nehodil. Co se týká toho stříknutí do černé, taky už mě to napadlo, ale nemám odvahu se do něčeho takovýho pouštět :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kubiik Odesláno Únor 20, 2011 Sdílet Odesláno Únor 20, 2011 sedej intros je hezci. ta cerna je strasne fadni... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Únor 20, 2011 Autor Sdílet Odesláno Únor 20, 2011 Konečně slovo chlapa :D ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kubiik Odesláno Únor 20, 2011 Sdílet Odesláno Únor 20, 2011 a uplne nejvic se mi libi kombinace sedyho vnitrku s vlnou a novym tunelem :D dost me tato uprava laka. ale nevim jestli by se treba nemusel menit bag u spolujezdce... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
libor.kratas Odesláno Únor 20, 2011 Sdílet Odesláno Únor 20, 2011 (upraveno) konny kdyby se ti libil bežovi interier tak bych do neho sel vymeni bud za sedy nebo cerny+ doplatek http://forum.octaviaclub.cz/index.php?showtopic=7569 Ale jestly ho jeste ma ?????kdo vy Upraveno Únor 20, 2011 uživatelem libor.kratas 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Únor 20, 2011 Autor Sdílet Odesláno Únor 20, 2011 Tak béžovej interiér je moc pěknej, ale on nabízí jen spodní díl, takže bych musel sehnat i vrch + sedadla (myslím aspoň černý) aby to vypadalo pěkně a to už su zase na 10tis :P a uplne nejvic se mi libi kombinace sedyho vnitrku s vlnou a novym tunelem :D dost me tato uprava laka. ale nevim jestli by se treba nemusel menit bag u spolujezdce... Tak tato kombinace je taky moc pěkná, ale myslím že při této kombinaci je asi 0,5 cm mezera mezi tunelem a horní palubkou... Co se týká toho bagu, tak tam se myslím nic nemění ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kubiik Odesláno Únor 20, 2011 Sdílet Odesláno Únor 20, 2011 videl jsem tady na foru, ze to jde i bez ty mezery. akorat se tomu musi trochu vic domluvit :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
libor.kratas Odesláno Únor 20, 2011 Sdílet Odesláno Únor 20, 2011 ale na co by mu byly sedacky a bocni tapecy kdyz jde flockovat, je to skoda :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Únor 20, 2011 Autor Sdílet Odesláno Únor 20, 2011 Tak pokud se s tím dá domluvit, tak to potom jo, mě by ta mezera jinak celkem dost vadila :D ale na co by mu byly sedacky a bocni tapecy kdyz jde flockovat, je to skoda :P Nabídka je to opravdu dobrá, ale jak říkám, po dokoupení dalších dílu už to dělá moc peněz. Dobrá nabídka je to pro někoho, kdo má face interiér, ten už by nemusel dokupovat ostatní věci, ale pro mě to nemá cenu, zůstanu věrnej šedé barvě ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
libor.kratas Odesláno Únor 20, 2011 Sdílet Odesláno Únor 20, 2011 Tak pokud se s tím dá domluvit, tak to potom jo, mě by ta mezera jinak celkem dost vadila :D Nabídka je to opravdu dobrá, ale jak říkám, po dokoupení dalších dílu už to dělá moc peněz. Dobrá nabídka je to pro někoho, kdo má face interiér, ten už by nemusel dokupovat ostatní věci, ale pro mě to nemá cenu, zůstanu věrnej šedé barvě ;) ja myslel ze mas uz face palubku :P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Únor 20, 2011 Autor Sdílet Odesláno Únor 20, 2011 Ne ne, mám ještě komplet předface interiér, tak proto by mě to vyšlo na tolik peněz. Pokud bych měl face palubku, tak by se nad změnou dalo uvažovat, ale takhle je to pro mě bezpředmětný :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jajiN Odesláno Únor 21, 2011 Sdílet Odesláno Únor 21, 2011 ze skusenosti, s tim bagem se nic delat nemusi :D prestavba uplne zmeni auto ;) I ty sede plasty, v aute bude vetsi intimco. Taky jsem vahal nad cernou stropnici, pak byl u me libor a parada :P v aute tma jak ve sklepe ;) PS: kdyz uz strikat plasty, tak co vyzkouset ruzovou? :DDDDDDDDDD 0 Citovat Odkaz ke komentáři
libor.kratas Odesláno Únor 21, 2011 Sdílet Odesláno Únor 21, 2011 (upraveno) Konny: Jajin by ti to nastříkal na černo je v tom dobrej ;) (už ma zasebou stropnici, lišty v lak a super že ? ) Upraveno Únor 21, 2011 uživatelem libor.kratas 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jajiN Odesláno Únor 21, 2011 Sdílet Odesláno Únor 21, 2011 To zase jo stropnice se myslim si povedla ;) a v listach uz mam praxy :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
libor.kratas Odesláno Únor 21, 2011 Sdílet Odesláno Únor 21, 2011 Konny až mi bratranek pošle fotku tak ti ukažu jak vypada bežovi interier a stara palubka co ma po strycovi tedkom sestřenka 0 Citovat Odkaz ke komentáři
libor.kratas Odesláno Únor 21, 2011 Sdílet Odesláno Únor 21, 2011 (upraveno) tak mi poslal par fotek stare palubky z bežovím interierem je to auto teď už od sestřenky je to Clasic r.v03 66kW po roce ji strycovi ukradly policajti se k tomu nemely tak stryc zacal patrat sam,po 2rokach ji nasel bohuzel jen skelet a motor nekde za Brnem:( takze ji zacal pomalu davat doporadku a kdo by nebral takovi intros... par foto a jeste pred rokem focena semnou ;) Upraveno Únor 21, 2011 uživatelem libor.kratas 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kubiik Odesláno Únor 21, 2011 Sdílet Odesláno Únor 21, 2011 tak to je velika parada 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kolage Odesláno Únor 21, 2011 Sdílet Odesláno Únor 21, 2011 moc hezký i stou starou palubkou ;) jestli to chapu dobře tak to auto bylo rozhozeny do šroubku a oni ho ted zase skladaji? nebylo by lepši koupit druhy? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
libor.kratas Odesláno Únor 21, 2011 Sdílet Odesláno Únor 21, 2011 (upraveno) moc hezký i stou starou palubkou ;) jestli to chapu dobře tak to auto bylo rozhozeny do šroubku a oni ho ted zase skladaji? nebylo by lepši koupit druhy? ne ne lete 2004 ukradeno v BA na Kramaroch pres den ,nalezeno 12/2006 za Brnem, ted uz jezdy 4roky normalne :D spotreba luxusni proste 66kW Upraveno Únor 21, 2011 uživatelem libor.kratas 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Únor 21, 2011 Autor Sdílet Odesláno Únor 21, 2011 Tak ta kombinace vypadá super, možná časem to předělám, ale momentálně to pro mě není priorita, protože se vyskytla další závada na motoru, kterou budu muset v nejbližší době odstranit :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
libor.kratas Odesláno Únor 21, 2011 Sdílet Odesláno Únor 21, 2011 Tak ta kombinace vypadá super, možná časem to předělám, ale momentálně to pro mě není priorita, protože se vyskytla další závada na motoru, kterou budu muset v nejbližší době odstranit :) To je škoda co se stalo ??? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Únor 21, 2011 Autor Sdílet Odesláno Únor 21, 2011 (upraveno) Motor jezdí v nouzovém režinu a VAG ukazuje, že je špatný Hallův snímač. Dnes jsem byl v servisu, tak příští pondělí tam mám zajet, udělají si vlastní výpis z VAGu a pak řeknou co dál. Jinak snímač stojí kolem 2000,- a práci odhaduji na cca 1000,- (musí se kvůli výměně toho snímače sundat rozvody :) ), ale uvidím až co mi řeknou v to pondělí... Upraveno Únor 21, 2011 uživatelem Konny 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RAZTY Odesláno Únor 21, 2011 Sdílet Odesláno Únor 21, 2011 JAJIN TY JSI NEUVĚŘITELNÝ :) :D :) PS: kdyz uz strikat plasty, tak co vyzkouset ruzovou? :DDDDDDDDDD 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Únor 21, 2011 Autor Sdílet Odesláno Únor 21, 2011 Razty: růžová je teď prostě v kurzu :) :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jajiN Odesláno Únor 21, 2011 Sdílet Odesláno Únor 21, 2011 Razty: Jo to ja vim :) ale bohuzel vas vsechny zklamu na mojem aute asi te ruzove moc nebude :) :D ale koupim asi pink pantera na zadni sedadla :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Březen 8, 2011 Autor Sdílet Odesláno Březen 8, 2011 Tak dnes jsem si octu přivezl ze servisu a už opět jezdí tak jak má . Měl jsem problém opět s motorem a to ten, že jezdil v nouzovém režimu, tzn. šlo ho vytočít max. na 5200 ot./min, byla zvýšená spotřeba a celkově nejel tak jak by měl. Po výměně snímače na vačkovém hřídeli je vše v pořádku a nyní jde motor opět krásně až do omezovače ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MiR Odesláno Březen 8, 2011 Sdílet Odesláno Březen 8, 2011 Marto tak nakonec jsem diagnozu poznal spravne?? Jinak supr ze uz zase jezdis at Ti to dlouho vydrzi bez dalsiho zasahu do motoru 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.