Konny Odesláno Únor 11, 2021 Autor Sdílet Odesláno Únor 11, 2021 No uz snad bude nejakou dobu klid. Ohledne spojky, uz po 40tis km jsem si vsiml, ze neudrzi plny vykon, tak bud jsem mel stesti na vadny kus nebo uz je i Sachs smejd... Po mesici stani bude urcite baterka KO, jinak by nemel byt problem 😉 0 Citovat Odkaz ke komentáři
krysarr Odesláno Únor 11, 2021 Sdílet Odesláno Únor 11, 2021 Ty jo, to je teda hodne spatny 😞 Asi smula. I kdyz mozna uz Sachs taky neni, co byval, uz jsem to nekde cetl, ale agentura JPP 🙂 Taky doufam, brzdy vypadaji v pohode, baterka budiky rozsviti, ale startovat jsem to nezkousel, mozna zkusim a necham to prohrat. Nevim, jestli trpi vic tim, ze stoji nebo tim, ze ji necham chvili bezet na volnobeh 🙂 Jeste to tak tyden nevypada, ze bych ji dostal ven 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Únor 11, 2021 Sdílet Odesláno Únor 11, 2021 Už i jelda radši doporučuje Luk.. Se Sachsem poslední dobou špatné zkušenosti.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Únor 11, 2021 Autor Sdílet Odesláno Únor 11, 2021 Před hodinou, krysarr napsal: Ty jo, to je teda hodne spatny 😞 Asi smula. I kdyz mozna uz Sachs taky neni, co byval, uz jsem to nekde cetl, ale agentura JPP 🙂 Taky doufam, brzdy vypadaji v pohode, baterka budiky rozsviti, ale startovat jsem to nezkousel, mozna zkusim a necham to prohrat. Nevim, jestli trpi vic tim, ze stoji nebo tim, ze ji necham chvili bezet na volnobeh 🙂 Jeste to tak tyden nevypada, ze bych ji dostal ven Jo asi uz to neni co driv... Kdyz auto stoji, tak nejvoc trpi baterka. Samozrejme kdyz motor nastartujes a nechas ho treba pul hodiny vrcet at se ohreje, tak to neuskodi a trochu se dobije i baterka. před 16 minutami, Dakie napsal: Už i jelda radši doporučuje Luk.. Se Sachsem poslední dobou špatné zkušenosti.. To se mi potvrdilo, Sachs uz nechci videt. Na netu se uvadi, ze Sachs ma asi 4,5kg a LUK asi 5,5kg, tak to usetrene kilo u Sachsu se nekde asi projevit musi... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Únor 11, 2021 Autor Sdílet Odesláno Únor 11, 2021 Ta octa si ze me dela prdel!! Vcera nez mi prasklo to lanko od kliky, tak mi po odemknuti zustalo svitit vnitrni odvetleni a auto neslo zamknout. Pak se to nejak umoudrilo a dnes zase. Vse fungovalo a ted vecer zase prijdu, odemknu a to stejny co vcera a to jsem si myslel, ze to delalo to lanko. Uz zacinam videt rude a cim dal vic premyslim nad vymenou... 🤦♂️ 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Radas Odesláno Únor 11, 2021 Sdílet Odesláno Únor 11, 2021 Porodní bolesti kamaráde, a co bude v plánu jako další 😇 elektro asi né, že? Ono prý v zimně moc nejede, tak to by bylo ještě horší 🤣 0 Citovat Odkaz ke komentáři
krysarr Odesláno Únor 11, 2021 Sdílet Odesláno Únor 11, 2021 To budou ty mrazy, teda krome spojky. Nebo tam u vas na jihu to neni takovej rachot? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Únor 11, 2021 Autor Sdílet Odesláno Únor 11, 2021 Ono me to zase prejde jak se znam, ale vecne octa doma nevydrzi... Elektro auto mi nesmi do baraku, auto musi mit klasicky motor 😉 @krysarr Joo mrzne tu dost, neco je ale spatne, driv jsem i v mrazu nemel problem... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Radas Odesláno Únor 11, 2021 Sdílet Odesláno Únor 11, 2021 Věřím, že to poléčíš a pojede se dál, Jinak pokud by sis nevěděl rady, tak napiš zde na fórum a my Ti poradíme 😁 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Únor 11, 2021 Autor Sdílet Odesláno Únor 11, 2021 Az bude octa fungovat, tak budu zase spokojenej, neboj... 😉 Zamku a kabelaze jsem se naopravoval dost, takze se v tomto vyznam, jen ted nedokazu urcit, ktere dvere blbnou. Bud ridicovy nebo ty u spolujezdce. Zkusim zitra zajet za mechanikem na VAG. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kenny Odesláno Únor 11, 2021 Sdílet Odesláno Únor 11, 2021 Koukám že mám to v mrazech nějak stavkuje....u 1,9 TDI mi odešla baterka, u 1,8T odešla baterka a po dvou dnech u fouklo těsnění pod chladičem oleje a všechen olej na silnici Odesláno z mého HRY-LX1 pomocí Tapatalk 0 Citovat Odkaz ke komentáři
krysarr Odesláno Únor 11, 2021 Sdílet Odesláno Únor 11, 2021 Kdyz to tady tak ctu, tak ja jdu tu svoji potvoru zkusit natocit nez prijdou ty nejvetsi mrazy. Ted je zrovna -9C a celkem rychle to klesa 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Únor 11, 2021 Autor Sdílet Odesláno Únor 11, 2021 před 33 minutami, kenny napsal: Koukám že mám to v mrazech nějak stavkuje....u 1,9 TDI mi odešla baterka, u 1,8T odešla baterka a po dvou dnech u fouklo těsnění pod chladičem oleje a všechen olej na silnici To je taky radost, holt jsou ty nase octy zhyckany a nejsou zvykly na takovy zimy 😃 před 24 minutami, krysarr napsal: Kdyz to tady tak ctu, tak ja jdu tu svoji potvoru zkusit natocit nez prijdou ty nejvetsi mrazy. Ted je zrovna -9C a celkem rychle to klesa Pak dej vedet, jak to dopadlo 😉 0 Citovat Odkaz ke komentáři
krysarr Odesláno Únor 11, 2021 Sdílet Odesláno Únor 11, 2021 Tak to dopadlo dobre, na prvni pokus naskocila 😲 Abych pravdu rekl, tak jsem to necekal, ale baterku mam 2 roky, tak asi dobry, ale ze vsechno cajk, to cumim. Chvili bublala a pocitala valce, ale po mesici stani a v tech mrazech, spokojenost. Mam to i natoceny 😄 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Únor 11, 2021 Autor Sdílet Odesláno Únor 11, 2021 Tak to je super a cumim, ze to baterka po mesici stani dala 😯 Jestli to video nekde das, tak sem klidne dej odkaz 😉 0 Citovat Odkaz ke komentáři
krysarr Odesláno Únor 11, 2021 Sdílet Odesláno Únor 11, 2021 Ja teda taky, musim rict 🙂 Vcera a predevcirem bylo -11C. Dokonce mi po ctvrt hodine naskocily i budiky. Nebyl jsem si jistej, kolik je tam benzinu, tak me to trochu uklidnilo, ctvrtina nadrze 🙂 Bylo by blby nechat to tu 20 minut bezet a pak nedojet pro benzin 😄 Video zitra nahraju a poslu link 🙂 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Únor 12, 2021 Sdílet Odesláno Únor 12, 2021 Už je to babička, tak se to někde bohužel musí projevit.. Já měnil loni 2 zámky, startér. Do toho jsem si nastříkal čistič klimy do výdechů a odešlo mi částečně rádio - nehrají zadní repra, nejde ovládání z volantu..Teď stála asi 14 dní, tak jsem dal nabít baterku a včera asi na popáté chytla [emoji23] Budu muset vyměnit žhavičky už mají zase 7 let.. Hrozně to letí..Ale zase s ní vyjedu všude, což se o služební OIII s 1,5 TSI a DSG říct nedá [emoji34] Ujetý sníh a zámková dlažba v kopci...Rozbliká se ASR, sníží otáčky a než v menu najdu vypnutí ASR, tak prostě nemáš šanci a stojíš.. Příště už jen 4x4 v kombinaci s benzínovým motorem. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Únor 12, 2021 Autor Sdílet Odesláno Únor 12, 2021 Je mi to jasny, ze s pribivajicim vekem budou pribivat problemy, ale ted je toho nejak moc a akorad to dokaze nasrat. Jak bude vse opraveny, tak budu zase spokojenej, ja to vim... 😃 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Únor 12, 2021 Autor Sdílet Odesláno Únor 12, 2021 Tak jsem se ted projel po dlazebnich kostkach a osvetleni a zamykani zase funguje 😂🤦♂️ Odpoledne jedu na VAG, tak uvidim... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
krysarr Odesláno Únor 12, 2021 Sdílet Odesláno Únor 12, 2021 Tak tady to video s pocitanim valcu 🙂 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Únor 13, 2021 Autor Sdílet Odesláno Únor 13, 2021 Hezky pocitani valcu, i hydrostely si zaklepaly 😃👍 Jinak ja si asi pujdu hodit maslu, dnes jsem zjistil, ze mi vytekl levy predni tlumic a jelikoz ma podvozek nalitano 313tis km, tak to bude chtit urcite komplet podvozek 🤦♂️🤦♂️ 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Patrik77 Odesláno Únor 13, 2021 Sdílet Odesláno Únor 13, 2021 Bral jsem na combi bilstein 4835kc Celou sadu + prachovky , uložení, ložiska, elastogramy Autodíly AZ 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Únor 13, 2021 Autor Sdílet Odesláno Únor 13, 2021 No ja budu rovnou davat i pruziny novy, takze cena naskace. Uvazuji prave taky nad Bilsteinama nebo ma nekdo lepsi napad? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Únor 13, 2021 Sdílet Odesláno Únor 13, 2021 Bilstein, Kayaba, Sachs chybu neuděláš [emoji106] Já mám Sachs Touring od podzimu 2019. Je to trochu komfortnější na snížených pružinách oproti Bilstein B4.. Dával jsem nové vše - silentbloky, tyčky stabiku, uložení.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Patrik77 Odesláno Únor 13, 2021 Sdílet Odesláno Únor 13, 2021 Pružiny tam mají za 2tis . Před dvěma měsíci jsem dával tlumiče, o víkendu jsem dělal manžetu a koukám prasklé péro. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
krysarr Odesláno Únor 13, 2021 Sdílet Odesláno Únor 13, 2021 před 12 hodinami, Konny napsal: Hezky pocitani valcu, i hydrostely si zaklepaly 😃👍 Jinak ja si asi pujdu hodit maslu, dnes jsem zjistil, ze mi vytekl levy predni tlumic a jelikoz ma podvozek nalitano 313tis km, tak to bude chtit urcite komplet podvozek 🤦♂️🤦♂️ Jj, všechno 😁 Ty jo, slušný skore, já už mám třetí. Ale měním podvozek tak nějak dřív Jinak jednoznačně Bilstein, Kayaby jsou skvělý kompromis, ale rady tečou, stalo se mi na 2 autech. Sachs komfortní, až moc Já mám aktuálně už dlouho, určitě 100.000km B4, H&R pružiny, powerflex silentbloky a rozperu tlumičů. Ale dalo to práci, vyladit 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Únor 13, 2021 Autor Sdílet Odesláno Únor 13, 2021 Pujdu tedy do kompletních Bilsteinu, rovnou dam i vsechny prachovky a dorazy a horni ulozeni prednich tlumicu. Kdyz uz mam investovat, tak at je to poradne. SB mam vsechny tvrdy, takze by to pak mohlo fungovat dobre 😉👍 0 Citovat Odkaz ke komentáři
krysarr Odesláno Únor 13, 2021 Sdílet Odesláno Únor 13, 2021 Určitě bude, budeš spokojen, myslím, že s ohledem na vše, i cenu, je to (pro Octavia 1 určitě) nejlepší volba 👍🏻🙂 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Radas Odesláno Únor 13, 2021 Sdílet Odesláno Únor 13, 2021 @krysarr je pravda, že jsem slyšel tlukot valcu, ale otáčkoměr o tom neměl ani tušení, nebo si při nastavení ručiček špatně vyhodnotil natočení 😁 0 Citovat Odkaz ke komentáři
krysarr Odesláno Únor 13, 2021 Sdílet Odesláno Únor 13, 2021 Neměl, ale asi po deseti minutách už budíky naběhly 😁 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.