Patrik77 Odesláno Březen 4, 2021 Sdílet Odesláno Březen 4, 2021 Byl jsem se podívat co mám za tlumiče, stejný jako ty , horní uložení jsem taky měnil, pružiny mám zatím původní, zvedlo se mi to jen o 7mm co bylo zamačkaný uložení, takže problém je jen v těch pružinách. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
psovod Odesláno Březen 4, 2021 Sdílet Odesláno Březen 4, 2021 jak už jsem psal, i já jsem pouze vyměnil pružiny , dal jsem kayaba určené pro motorizaci co mám a šlo to nahoru 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Březen 4, 2021 Autor Sdílet Odesláno Březen 4, 2021 před 32 minutami, Luks napsal: Když porovnáš starý a nový horní uložení tak tam bejvá rozdíl několik centimetrů,starý bejvá vymačkaný na placku. Taky sem měl po výměně z auta offroad a ségra taky 🙂 Je to mozny, ze tam treba bude takovy rozdil. Jak jsem psal, kamarad dal jen novy tlumice Bilstein a novy horni ulozeni a ma z toho taky kozu. před 20 minutami, NameNotFound74 napsal: A máš určitě správný pružiny? Pokud vím tak originál na sobě má barevné označení. Stačí jiná výbava/tím těžší auto a už je pružina jiná. Jinak loni sem měnil tlumiče za bilstein B4 a výška zůstala naprosto stejná. Ty misky jsou určitě jako origo, pamatuju si, že sem to ještě porovnával Ano, mam spravne pruziny. Bilstein vyrabi jednu radu pro vsechny motorizace, tak jsem vzal KYB primo pri 1.6 a nic se nezmenilo, jen ze ted neni predek tak tvrdy. před 19 minutami, Patrik77 napsal: Byl jsem se podívat co mám za tlumiče, stejný jako ty , horní uložení jsem taky měnil, pružiny mám zatím původní, zvedlo se mi to jen o 7mm co bylo zamačkaný uložení, takže problém je jen v těch pružinách. Bud stoji obe znacky za prd a neresi rozdil v motorizacich nebo to pruzinama neni. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
VenousekVesely Odesláno Březen 4, 2021 Sdílet Odesláno Březen 4, 2021 Čus no na tohle si přeci zvyknout nemůžeš tvl.😃.Dělají to pružiny a horní uložení.ZKUŠENOSTI.Tlumiče B B4 jsou v pohodě,miska výš není,je totožný s originálem.Horní uložení když není origo,tak je to vždy na ho*no!Vem origo a jakoukoliv jinou značku a porovnej.Vím,že pružiny OEM,horní uložení OEM je cenově úplně někde jinde,ale jedině tak budeš mít Octu jako dřív.Nech to znovu rozebrat a dej tam jen ty staré origo pružiny "na zkoušku než koupíš nové" a uvidíš sám. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Březen 4, 2021 Autor Sdílet Odesláno Březen 4, 2021 Stary pruziny byly obe ulomeny, takze je zpet urcite davat nebudu. Dnes to bylo rozdelany, byl jsem u toho a vse sedi jak ma. Horni ulozeni je Lemforder, tak si myslim, ze by taky melo byt v pohode, ale samozrejme bude vyssi nez to vymackany, ktery tam bylo asi 8 let. Pokud je to pruzinama, tak me udivuje, ze je to stejny, at dam Bilstein nebo KYB...? 😱 0 Citovat Odkaz ke komentáři
VenousekVesely Odesláno Březen 4, 2021 Sdílet Odesláno Březen 4, 2021 Konny,bohužel i ten Lemforder je jiný!Kdysi jsem se tu kvůli tomu hádal myslím Martin_ASV.Dej origo uložení a pružiny a budeš mít klid.Vím,že je to pomalu 3x tak dražší ale bohužel. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Radas Odesláno Březen 4, 2021 Sdílet Odesláno Březen 4, 2021 @Konny asi to bude jediné řešení dát nové origo pružiny a pokud počkáš do zítra, tak se Ti optám u nás v servise co tam cpou mimo origo, samozřejmě na benzín, měl jsem od nich jak na Octavia 1 tak na O2 a bez problému. No ve finále si můžeš s těch co Ti zůstanou udělat pro děti 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Březen 4, 2021 Autor Sdílet Odesláno Březen 4, 2021 Budes hodnej, kdyz to pozjistujes 👍 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kenny Odesláno Březen 4, 2021 Sdílet Odesláno Březen 4, 2021 Péra bilstein jsem dával jen jednou na Seata Alhambru a to zadní a zvedlo se to brutálně zhruba o 7cm. Na Octavky dávám většinou tyhle https://www.autodily-stancl.cz/dily-napravy/predni-naprava_pruziny-perovani-predni/pero-predni2013-02-21-10-12-47.html?gclid=CjwKCAiAp4KCBhB6EiwAxRxbpHBzdftNCJAB-RJv0A9ielS4OO2FUTcOVumZgb1b5ZGjQHAzxBDT2BoC_vkQAvD_BwE. Odesláno z mého HRY-LX1 pomocí Tapatalk 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Březen 4, 2021 Autor Sdílet Odesláno Březen 4, 2021 Takze jak vidim, tak kazdy ma jinou zkusenost, asi je to o stesti... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mattyfu Odesláno Březen 4, 2021 Sdílet Odesláno Březen 4, 2021 Já bych, osobně zvednul ten zadek. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
krysarr Odesláno Březen 4, 2021 Sdílet Odesláno Březen 4, 2021 Ja bych osobne dal vsude -3,5cm, ale to Konny nemuze 🙂 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Březen 4, 2021 Autor Sdílet Odesláno Březen 4, 2021 -3,5cm by se mi ted hodilo vepredu 😂 Niz nez pod seriovou vysku jit nemuzu, uz bych nenajel do garaze 😉 0 Citovat Odkaz ke komentáři
krysarr Odesláno Březen 4, 2021 Sdílet Odesláno Březen 4, 2021 Tjn 🙂 Ale na technicky by asi koukali 🙂 Jj, vim prave, ze bys nemohl dovnitr, to je na prd 😞 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Luks Odesláno Březen 6, 2021 Sdílet Odesláno Březen 6, 2021 V 24. 3. 2020 at 20:34, Konny napsal: Tak jsem se byl projet a muzu rict, ze to sviti neskutecne, halogenky jsou proti ledkam bludicky. Potkal jsem i nekolik aut a nikdo nedal najevo, ze oslnuji a podle kresby na vratech by to melo byt v pohode 👍 Máš ty ledky zakrytý tou prachovou zátkou ve světlech? Jde mi o chlazení, jestli to daj 😄 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Březen 6, 2021 Autor Sdílet Odesláno Březen 6, 2021 Jasne, ze mam. Vse se do svetla vlezlo a jsou zakryty. Porad funguji jak maji, takze se asi staci nejak uchladit 👍 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Luks Odesláno Březen 6, 2021 Sdílet Odesláno Březen 6, 2021 Já je tam nacpal před chvílí taky, tak jsem na to večer zvědavej 😁 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Březen 6, 2021 Autor Sdílet Odesláno Březen 6, 2021 Mas ty stejny nebo jiny? Ja jsem musel dat trochu svetla dolu, abych neoslnoval, jinak jsou super 👍 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Luks Odesláno Březen 6, 2021 Sdílet Odesláno Březen 6, 2021 Stejný, podle lomu to svítí úplně stejně, uvidím 🙂 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Březen 6, 2021 Autor Sdílet Odesláno Březen 6, 2021 Jo sviti to stejne, jak zarovky. Na prave strane trochu vic do vrchu, ale to nicemu nevadi, aspon budes mit pravou stranu dobre nasvicenou 😉👍 0 Citovat Odkaz ke komentáři
header009 Odesláno Březen 6, 2021 Sdílet Odesláno Březen 6, 2021 V 4. 3. 2021 at 18:53, Radas napsal: @Konny asi to bude jediné řešení dát nové origo pružiny a pokud počkáš do zítra, tak se Ti optám u nás v servise co tam cpou mimo origo, samozřejmě na benzín, měl jsem od nich jak na Octavia 1 tak na O2 a bez problému. No ve finále si můžeš s těch co Ti zůstanou udělat pro děti Neuděláš to, je měkká. Osobní zkušenost 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Březen 8, 2021 Autor Sdílet Odesláno Březen 8, 2021 Tak mam s novyma prednima KYB pruzinama najeto asi 250km a musim rict, ze jsou opravdu poznat, ze jsou mekci. Uz nejsem tak vytrepanej a celkove je jizda pohodlnejsi. Vyska zustala stejna, takze zkusim jit cestou mit z Octy allroad a jeste trochu prizvednu zadek, aby byl stejne vysoky jako predek. Zjistil jsem, ze se ted z octy o dost lip vystupuje a navic nemusim mit strach o RS naraznik 😃👍 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jk79 Odesláno Březen 9, 2021 Sdílet Odesláno Březen 9, 2021 V 4. 3. 2021 at 17:27, Konny napsal: Je to mozny, ze tam treba bude takovy rozdil. Jak jsem psal, kamarad dal jen novy tlumice Bilstein a novy horni ulozeni a ma z toho taky kozu. Ano, mam spravne pruziny. Bilstein vyrabi jednu radu pro vsechny motorizace, tak jsem vzal KYB primo pri 1.6 a nic se nezmenilo, jen ze ted neni predek tak tvrdy. Bud stoji obe znacky za prd a neresi rozdil v motorizacich nebo to pruzinama neni. Blbý pružiny ,na kombi mě kyb sedí výška,jako original. Máš opravdu kyb dle katalogu? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Březen 9, 2021 Autor Sdílet Odesláno Březen 9, 2021 Ano, predni jsou KYB RC3446 a zadni zustaly Bilstein. Zadek ma vysku jaka ma byt, jen predek je vysokej potad stejne, at tam jsou pruziny Bilstein nebo KYB 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jk79 Odesláno Březen 9, 2021 Sdílet Odesláno Březen 9, 2021 před 28 minutami, Konny napsal: Ano, predni jsou KYB RC3446 a zadni zustaly Bilstein. Zadek ma vysku jaka ma byt, jen predek je vysokej potad stejne, at tam jsou pruziny Bilstein nebo KYB třeba si to časem sedne 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Březen 9, 2021 Autor Sdílet Odesláno Březen 9, 2021 Treba jo. Myslim si, ze se nascitaly ty novy dily a kdyz kazdej neco prida, tak to pak udelalo ty +4,5cm 0 Citovat Odkaz ke komentáři
krysarr Odesláno Březen 9, 2021 Sdílet Odesláno Březen 9, 2021 To je ale hrozne moc 😞 Blbstein ma proste u tech tlumicu nejaky problem. Ja mam kratsi pruziny a taky mam predek vys nez zadek. Takze to musi byt tlumici. A pruziny mam H&R. Nebo mam moc tezkej subac 😄 0 Citovat Odkaz ke komentáři
psovod Odesláno Březen 9, 2021 Sdílet Odesláno Březen 9, 2021 na rs jsem dal dopředu nové tlumiče origo a pera kyb 1232,předek šel nahoru a auto je tvrdší, takže je to příliš tuhá pružina a nesedne to na výšku jak by mělo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Březen 9, 2021 Autor Sdílet Odesláno Březen 9, 2021 Je to mozny, ze je treba Bilstein tlumic tvrdej, protoze rukou nesel ani zmacknout. Uz jsem to tu psal, kamarad dal jen Bilstein tlumice na origo pera a ma taky auto vysoky jako ja 😱 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Patrik77 Odesláno Březen 9, 2021 Sdílet Odesláno Březen 9, 2021 Dal na origo nový nebo origo starý pera ? Já dal na origo starý (1J0 411 105C 2xzelený 2xmodrý pruh) a zvedlo se to 7-8mm - páč jsem dal i nové uložení. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.