Konny Odesláno Únor 15, 2021 Autor Sdílet Odesláno Únor 15, 2021 Dnes jsem si u nas v mototechne koupil nove startovaci kabely. 5m a 800A no neberte to za 499,- 😃👍 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Radas Odesláno Únor 15, 2021 Sdílet Odesláno Únor 15, 2021 Dobrá cena 👍 a to máš proto, kdyby chtěl někdo pomoci s nastartováním že🤣 0 Citovat Odkaz ke komentáři
NameNotFound74 Odesláno Únor 15, 2021 Sdílet Odesláno Únor 15, 2021 Já mám už dva roky z Lidlu tuším za 350,- Sice jsou to poměděné hliníky ale s velkým průměrem, takže sem nikdy neměl problém někomu pomoci nastartovat. Já osobně jsem je potřeboval až minulý týden, asi 3x, jelikož mi klekla baterka 😄 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Únor 15, 2021 Autor Sdílet Odesláno Únor 15, 2021 Ano, ja mam baterku dobrou, ale mam to na pomoc ostatnim. Do ted jsem mel takovy zebraky (viz. foto), ktery jsem dostal darem 😂. Sice i s nema jsem dokazal pomoct, ale jsou nic moc. Tyto uz jsou jina liga a hlavne maji tech 5m, coz je super 👍 1 Citovat Odkaz ke komentáři
Radas Odesláno Únor 15, 2021 Sdílet Odesláno Únor 15, 2021 No ten průřez u těch nových je paráda, se divím, že Ti ty původní neshořely. To snad nemohlo projít ani testem 😁 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Únor 16, 2021 Sdílet Odesláno Únor 16, 2021 Moc pěkný ty nový... 😉 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Únor 19, 2021 Autor Sdílet Odesláno Únor 19, 2021 Dnes přišel opožděný Ježíšek 😂 Kompletní podvozek Bilstein a uložení Lemforder 👍 1 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Únor 19, 2021 Sdílet Odesláno Únor 19, 2021 Paráda [emoji106]To se bude zase jezdit[emoji106] 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Únor 19, 2021 Autor Sdílet Odesláno Únor 19, 2021 Ted kdyz mam dily doma, tak uz se tesim, az to bude na aute. Jen jsem zvedavej o kolik pujde auto nahoru, snad to nebude pak moc vysoka koza 😂 0 Citovat Odkaz ke komentáři
krysarr Odesláno Únor 19, 2021 Sdílet Odesláno Únor 19, 2021 Budes mit trosicku cumak nahoru mozna, ale ta jizda bude uplne nekde jinde, jestli tam mas fakt puvodni 🙂 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Únor 19, 2021 Sdílet Odesláno Únor 19, 2021 A proč jsi nevzal tužší/nižší pružiny? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Únor 19, 2021 Autor Sdílet Odesláno Únor 19, 2021 Opravdu mam jeste origo podvozek. Kamarad dal taky na 1.6 jen tlumice Bilstein a ta jizda je uplne o necem jinym. Bral jsem dily podle katalogu Bilstein a kdybych bral nizsi pruziny, tak je mozny, ze by slo auto niz nez je ted a to nechci, protoze bych nenajel do garaze. Pokud pujde auto o treba 2cm nahoru, tak to preziju, vic uz by mi mozna vadilo 😃 Jeste octa dostala novy sterace Bosch Aerotwin, uz me nebavi zkouset levny sterace, ktery stejne blbe stiraji. Snad tyto budou uz dobry 👍 1 Citovat Odkaz ke komentáři
Garrett Odesláno Únor 19, 2021 Sdílet Odesláno Únor 19, 2021 Aerotwin je dobrej a slouží velmi dlouho 🙂 1 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Únor 19, 2021 Sdílet Odesláno Únor 19, 2021 Bosch nebo Valeo, nic jiného už nekupuji dlouho [emoji106] 1 Citovat Odkaz ke komentáři
krysarr Odesláno Únor 19, 2021 Sdílet Odesláno Únor 19, 2021 Presne tak, nic jinyho nema smysl. Na sterace presne plati, ze nejsem dost bohaty na to, abych kupoval levne veci 🙂 Na tu vitrinu na Fordu nic jinyho nez Bosch nedavam, pac to je jediny, co stira opravdu vyborne. To celni sklo je velky jako krava 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Radas Odesláno Únor 19, 2021 Sdílet Odesláno Únor 19, 2021 Také mám Bosch Aerotwin, ale po zimě budu muset koupit nové a staré schovat na další zimu, Jsem je párkrát prohnal přes led na okně a to byla pro ně konečná, již nestírají tak jak nové. Ale jinak za mě nejlepší volba stíracích lišt pro předek i zadek na trhu👍 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Únor 19, 2021 Autor Sdílet Odesláno Únor 19, 2021 No z ledu mam obavy a budu se ted muset hlidat, at je nepustim, kdyz bude namrzly okno 😃 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Únor 19, 2021 Sdílet Odesláno Únor 19, 2021 Měním stěrače vždy na jaře, po zimní sezóně.. V zimě dávám na okno stříbrnou fólií a stěrače na ni, aby nepřimrzaly. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kingdave Odesláno Únor 19, 2021 Sdílet Odesláno Únor 19, 2021 Nevím,ale zrovna ty Bosch poslední dobou nic moc. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kenny Odesláno Únor 19, 2021 Sdílet Odesláno Únor 19, 2021 Stěrače dávám pouze origo a mám je už 2 roky a zatím furt stiraji.... Odesláno z mého HRY-LX1 pomocí Tapatalk 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Únor 19, 2021 Autor Sdílet Odesláno Únor 19, 2021 Mam pocit, ze origo sterace jsou stejne od Bosche 😉 Kdysi mi to rekli ve Skodovce, kdyz jsem tam kupoval Skoda sterace, ze je to prebaleny Bosch. Je ale pravda, ze vydrzely 2 roky... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kenny Odesláno Únor 19, 2021 Sdílet Odesláno Únor 19, 2021 To je klidně možný [emoji106]Odesláno z mého HRY-LX1 pomocí Tapatalk 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Únor 27, 2021 Autor Sdílet Odesláno Únor 27, 2021 Octa uz ma kompletni podvozek Bilstein namontovany, ale mam z toho smiseny pocity. Citim ted kazdou nerovnost (takovy poskakovani), ale to bude asi tim, ze je podvozek tvrdsi. Co me ale vic trapi, ze je to ted hrozna koza (na to si casem zvyknu), ale nejvic me stve, ze je zadek o 3,5cm niz nez predek. Asi bude nejlepsi dat 3cm podlozky pod zadni pruziny, ze? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Radas Odesláno Únor 27, 2021 Sdílet Odesláno Únor 27, 2021 Připomíná mit o Scouta, nevím, ale spíše bych šel dolu s předkem, máš tam motor? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Únor 27, 2021 Autor Sdílet Odesláno Únor 27, 2021 Joo motor tam je 😂 No ale co s predkem, jiny pruziny? Ty co mam ted by podle katalogu Bilstein mely byt pro 1.6 motor... Mam i horni ulozeni novy a to taky asi kousek zvedne... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Radas Odesláno Únor 27, 2021 Sdílet Odesláno Únor 27, 2021 Zvedni si zadek zvedákem o 3 cm a mrkni se na to, jak to bude vypadat mrkni se na mou bývalou stařenku, je to stejně předek i zadek 0 Citovat Odkaz ke komentáři
krysarr Odesláno Únor 27, 2021 Sdílet Odesláno Únor 27, 2021 Ty nerovnosti, spíš bych řekl, že ty původní tlumiče už byly na kaši. Ale ten zadek je teda hodně dole, když tam jsou původní pružiny, divný 🙂 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Únor 27, 2021 Autor Sdílet Odesláno Únor 27, 2021 Puvodni tlumice uz byly hrozne mekky a tak to vpodstate plulo po silnici, proto ted asi vsechno citim... Mam ted vsechny tlumice i pruziny novy, tedy i cely novy zadek. Kamarad ma na octavia 1 1.6 taky novy tlumice Bilstein (pruziny puvodni) a ma to taky tak vysoky ten predek. Zkusim ten zadek prizvednout zvedakem a uvidim jaky to bude. Jinak puvodni predni pruziny byly obe ulomeny (pul zavitu u spodu), tak proto jsem mel auto niz nez byva normalne 😃 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Radas Odesláno Únor 27, 2021 Sdílet Odesláno Únor 27, 2021 Konny, dívám se na tvou profilovou fotku a tam máš ten předek OK Poznáš to jak to zvedneš, ale zdá se mi ten předek moc, nevím no. Spíše bych se obával aby se Ti to na dálnici nezvedalo a jízdní vlastnosti taky asi nebudou moc dobré, ale to musíš vědět ty sám co je pro tvé auto nejlepší a to, že jsi mu dál nový podvozek je super 👍 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.