Juraj V Odesláno Červen 3, 2010 Sdílet Odesláno Červen 3, 2010 Zdravím Vás! Mám Octaviu II, r.v. 2006 - jún, 4x4, 1.9 Tdi, 77 KW. Menil som palivový filter a mám z toho zlý pocit. Nie som si istý či tam bolo tesnenie a z nového filtra tam mechanik tesnenie nedal. Neviem či tam má, alebo nemá byť... :lool: Mechanik mi hovoril, že filter môže byť na viac typov áut a nie pri každom sa použije to tesnenie, preto ho tam nedal... Viete niekto poradiť, máte s tým skúsenosti? Dal som tam filter MANN, predtým tam bol UFI. Ďakujem! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
rostama Odesláno Červen 3, 2010 Sdílet Odesláno Červen 3, 2010 Pokud jsem kdykoliv na 02 měnil filtr, jestli to bylo na 1.9TDI 77kW nebo na 2.0 RS 125kW vždy jsem měnil i těsnění - to co bylo u nového filtru šlo do auta.... možná tam nechal staré těsnění ( což ale není to pravé ořechové ). Ale možná měl pravdu, třeba někdo z kluků viděl víc typů filtrů než já. Jinak jestli UFI nebo MANN je fuk, oba jsou velmi kvalitní výrobci, takže v poho... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
viewer Odesláno Červen 4, 2010 Sdílet Odesláno Červen 4, 2010 Můj názor je, že pokud bylo těsnění přibaleno u filtru tak se mělo vyměnit, jinak by ho tam nedávali. Ono je pravda, že to starý je tam pěkně přilepený tak je jednoduší ho tam nechat než dát nové a štelovat ho aby dobře sedlo.... Tady jsem na to dělal návod, ale jsou i jiné typy filtru než na foto, těsnění ale vždy nové. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Juraj V Odesláno Červen 4, 2010 Autor Sdílet Odesláno Červen 4, 2010 V kazdom pripade tam tesnenie byt ma...!!! Zajtra to urcite rozoberiem a pozriem sa ci tam teda zostalo to stare... Clovek sa nemoze na nikoho spolahnut Dakujem za odpovede :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ciza Odesláno Červen 16, 2010 Sdílet Odesláno Červen 16, 2010 (upraveno) V navodu je napisane jednoznačně VYMĚNIT takže bych nevahal a vyměnil a technikovy omlatil o hlavu i s timto primo skoda montaznim navodem. Upraveno Červen 16, 2010 uživatelem Ciza 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TOMCAT Odesláno Leden 15, 2011 Sdílet Odesláno Leden 15, 2011 Zdravím kúpil som palivový filter Mann-Filter PU 936/2 ale ked som otvoril starý tak som zistil, ze tam ide úplne iný. Niesu tam ani tie tesnenia ako sa píse hore v návode a nieje tam ani ten stredový šrub na odsatie nafty. Viete poradiť aký mam kupit? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
italik Odesláno Leden 15, 2011 Sdílet Odesláno Leden 15, 2011 Ja osobne ti neporadim ,ale muj mechanik mi rekl ,ze az ho budu chtit vymenit musi objednat 4ruzne ks a snad jeden z nich bude pasovat 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Liapor Odesláno Leden 15, 2011 Sdílet Odesláno Leden 15, 2011 Na tělese toho palivového filtru je nalepené číslo (které je pěkně blbě vidět..někdy je třeba zrcátko) a podle toho čísla se musí objednat odpovídající filtr!! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rolbař Odesláno Leden 18, 2011 Sdílet Odesláno Leden 18, 2011 (upraveno) jsou v základu dva druhy filtrů, MaH a UFI, MaH se pozná podle odvzdušňovacího šroubku na víčku filtru a montoval se cca do MR2006, novější mají UFI systém to, co je na obrázku výše je MaH systém Upraveno Leden 18, 2011 uživatelem Rolbař 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kralik Odesláno Únor 2, 2011 Sdílet Odesláno Únor 2, 2011 presne tak, tiez som pri udrzbe teraz menil aj palivovy, ten co mi dosiel je MaH, ale ja mam UFI, tak som musel kupovat este jeden, ak teda mate zaujem, mam doma jeden absolutne nepotrebny filter MaH pre octu PD s DPF... asi je vzdy najlepsie to otvorit a podla toho kupit, ale pozor, neodporucam to znova zmontovat este so starym tesnenim a jazdit, je uz stvrdnute. som to tak spravil, kym som nemal nove a nafta mi z filtra striekala po celom motore :-( moja chyba.... uz viem do buducna 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TOMCAT Odesláno Únor 2, 2011 Sdílet Odesláno Únor 2, 2011 Ja som dal naspat ten isty stary lebo som objednal zly a nafta mi nestriekala. Najazdil som este so starym cca 1000 km. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
eda1 Odesláno Duben 18, 2011 Sdílet Odesláno Duben 18, 2011 (upraveno) jsou v základu dva druhy filtrů, MaH a UFI, MaH se pozná podle odvzdušňovacího šroubku na víčku filtru a montoval se cca do MR2006, novější mají UFI systém to, co je na obrázku výše je MaH systém Z boku tělesa filtru mám samolepku, na které přečtu pouze MaH (číslo ne) a nemám odvzdušňovací šroub. Je to na GV BLS 2008. Zas mám nějakou zvláštnost. :) Poradíš jak to je? Dík Upraveno Duben 18, 2011 uživatelem eda1 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kralik Odesláno Duben 26, 2011 Sdílet Odesláno Duben 26, 2011 Ja som dal naspat ten isty stary lebo som objednal zly a nafta mi nestriekala. Najazdil som este so starym cca 1000 km. tome.... asi som mal uz ztvrdnutu tesniacu gumku 0 Citovat Odkaz ke komentáři
italik Odesláno Říjen 19, 2011 Sdílet Odesláno Říjen 19, 2011 Menite filtr podle predepsanych km nebo pred kazdou zimou? diky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
šulda Odesláno Říjen 19, 2011 Sdílet Odesláno Říjen 19, 2011 Tohle bude na každým jak si to udělá ale měnit před každou zimou se mi zdá přehnaný. Jen se zeptám co myslíš tím "předepsaných km" kde tento údaj naleznu? Protože např. v manuálu sem nic nenašel a servisku mám v němčině jenže umím jen česky, slovensky a průměrně rusky :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
italik Odesláno Říjen 19, 2011 Sdílet Odesláno Říjen 19, 2011 (upraveno) Ja mam auto z Belgie a servisce je elke 90000km brandstoffilter dieselmotoren :lool: Takze jsem usoudil ze se ma menit po 90tis. :huh:Je to asi holandsky,ale podobne nemcine Upraveno Říjen 19, 2011 uživatelem italik 0 Citovat Odkaz ke komentáři
rostama Odesláno Říjen 21, 2011 Sdílet Odesláno Říjen 21, 2011 Jo po 90 000 km je standard u O2, popravdě jsem zvědavý jak bude po těch 90 000 km vypadat, já osobně měním podstatně častěji - koupím levně na ccdily a měním si sám mimo termín . 0 Citovat Odkaz ke komentáři
šulda Odesláno Říjen 21, 2011 Sdílet Odesláno Říjen 21, 2011 Já měnil předminulou výměnu s olejem a budu měnit po 60000tkm, to snad na tu rakouskou naftu (opravdu ne červenou :D ) co sem začal tankovat bude stačit. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
italik Odesláno Říjen 21, 2011 Sdílet Odesláno Říjen 21, 2011 Ja ho tam mam menen pred 30tis,tak ho tam jeste necham ja vyhradne tankuju u Aralu v Nemecku tak snad to bude ok. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
rostama Odesláno Říjen 22, 2011 Sdílet Odesláno Říjen 22, 2011 Na ARAL u nás hrozně rád vzpomínám, byla to špičková nafta. A když ji člověk v Německu natankuje, hned je to jiná jízda. Škoda že u nás skončili. -( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
šulda Odesláno Říjen 22, 2011 Sdílet Odesláno Říjen 22, 2011 (upraveno) iItalik: Asi to přestaneme řešit když netankujeme běžnou naftu Upraveno Říjen 22, 2011 uživatelem šulda 0 Citovat Odkaz ke komentáři
italik Odesláno Říjen 22, 2011 Sdílet Odesláno Říjen 22, 2011 (upraveno) Je to tak . V Nemecku mam nejvic v oblibe Aral ten u nas radeji skoncil a potravinovy retezec Aldi a ten k nam na trh radeji ani nevstoupil Sulda- nebudem ho menit vubec :lool: Upraveno Říjen 22, 2011 uživatelem italik 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stanson Odesláno Říjen 22, 2011 Sdílet Odesláno Říjen 22, 2011 Já mám z německým Aralem opačnou zkušenost, natankoval jsem dvakrát u dvou různých Aralů a auto strašně kouřilo. Přijel jsem do ČR, natankoval u Agipu a bylo po kouři. Tak vám nevím co to bylo. Možná se mi to už adaptovalo na tu naší naftu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
italik Odesláno Leden 22, 2012 Sdílet Odesláno Leden 22, 2012 Tak ja ten filtr nakonec vymenil po 40000 a i kdyz tankuju jen v Nemecku tak byl cernej jak bota 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Adoks Odesláno Leden 22, 2012 Sdílet Odesláno Leden 22, 2012 Čau chlapi, koukal jsem na ten návod, jak vyměnit palivový filr a když tam nemám ten odvzdušnující šroubek, jak teda dostat naftu z filtru?? Sundat některou hadičku nebo dát hadry kolem filtru a co vyteče, tak vyteče?? Nebo té nafty tam nebude až po vrch?? Dík 0 Citovat Odkaz ke komentáři
wendy Odesláno Leden 24, 2012 Sdílet Odesláno Leden 24, 2012 Povolit šrouby na víčku (vyšroubovat) a víčko vytáhnout, zároveň jde i filtr ven (víčko je zapuštěné dovnitř, žádná nafta z toho nepřetékala). Pod to položit hadr nebo na to navléknout igeliťák a stříkačkou vytáhnout naftu z nádoby filtru. Neboj se toho, nic na tom není. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Tondas Odesláno Duben 10, 2012 Sdílet Odesláno Duben 10, 2012 Zdravím, mám dotaz,snad ne moc hloupý;-)...Vyměnil jsem palivový filtr a ten starý byl opravdu černý,byl jak starý olejový filtr a to jsem z tama vysál,ten zbytek nafty,byl také dost tmavý a jde mi o to jestli je možné,že by se tam dostal olej.Jeden týpek mě strašil,že je to možné...Díky za odpověď...je to OII 1.9 TDi PD rok 2007 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Duben 11, 2012 Sdílet Odesláno Duben 11, 2012 Do filtru těžko 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Pepik90 Odesláno Listopad 10, 2012 Sdílet Odesláno Listopad 10, 2012 chlapaci helejte když sem tam dal ten plivovaj fitr tak ho mám zamákout uplně nadoraz dolu? já jen že když sem ho tam nasunul tak to zapadlo nejdřív málo pak sem s nim pootočil a zapadl ještě hlouběji. měnil sem ho poprvý v životě tak se radši chci zeptat jestli to má bejt uplně nadoraz dole. dík za radu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Listopad 10, 2012 Sdílet Odesláno Listopad 10, 2012 Jde tam dat jen jednou stranou 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.