Přejít na obsah

Ledky pro denní svícení

pym

Doporučené příspěvky

• o 2 týdny později...
  • o 3 týdny později...
  • o 2 týdny později...

Vypadají moc dobře, ještě bych pořešil ty příčky na mřížkách a bylo by to úplně fajn. Napadla mně ještě varianta, jak á milotec mřížky s přípravou pro kulaté mlhovky do RS nárazníku, tak mlhovky nahradit denníma světlama a bylo by to bez řezání. Jediná ztráta je, že nebudou příčky, leda je tam nějak dolepit

já už mam 2 roky tyhle

Odkaz ke komentáři

Když se podívám zblízka přímo do světla, tak se mi zdá, že lehce blikají, ale normálně to není ani poznat. Jo poznám to, když např. najíždím do garáže a zmáčknu brzdu, tak jde vidět na zdi, že lehce probliknou, ale během půl vteřiny se svit vrátí na normální intenzitu svitu

Odkaz ke komentáři

To Konny: Vdaka za odpoved ;) Mohol si reklamovat ten modul a mozno by ti dali novy, alebo aj celu sadu :(

For all: Pridavam slubene foto za jasneho slnecneho dna a foto ked su led vypnute. Celkom dobre vyzeraju a vobec nijako nekazia vzhlad auta. Ba este by som povedal, ze celkom sa hodia a pristanu :lol:

ZAPNUTE

zapate.jpg

VYPNUTE

vypate.jpg

Odkaz ke komentáři

Ten modul už vyreklamovat nemůžu, protože jsem ho rozdělal v domění, že je uvnitř pojiska, která se přepálila, ale jak jsem zjistil, celé je to uvnitř zalito v nějakém epoxidu, no a když už jsem to rozdělal, tak jsem samozřejmě stratil záruku na ten modul. Ale teď to mám zapojené na ten vypínač světel a mám klid :( .

PS: vypadají ty světla opravdu dobře a ještě lepší je, že jsou skosené a tím kopírují skosený tvar nárazníku ;)

Odkaz ke komentáři

Ahaaa, takze ty si taky kutil ako ja... Ja by som to mozno tiez rozoberal :) ... Dnes som bol trochu provokovat nasich policajtov... Videli ma asi 3x a ani sa neunuvali zastavit ma ;) .... Bol som normalne prekvapeny, pretoze u nas v meste som to videl asi tak na troch autach a nasi policajti nie su na to zvyknuty :( ... Uz sa tesim ako ich budem poucovat o vyhlaske, rozmeroch, principu funkcie a o homologizacii ;)

PS: díky za pochvalu, aj mne sa pacia :lol:

Odkaz ke komentáři
Ahaaa, takze ty si taky kutil ako ja... Ja by som to mozno tiez rozoberal :) ... Dnes som bol trochu provokovat nasich policajtov... Videli ma asi 3x a ani sa neunuvali zastavit ma ;) .... Bol som normalne prekvapeny, pretoze u nas v meste som to videl asi tak na troch autach a nasi policajti nie su na to zvyknuty :( ... Uz sa tesim ako ich budem poucovat o vyhlaske, rozmeroch, principu funkcie a o homologizacii ;)

PS: díky za pochvalu, aj mne sa pacia :lol:

tiez si to chcem namontovat co ak PZ povedia ze je to zasah do vozidlo?

Odkaz ke komentáři
Ahaaa, takze ty si taky kutil ako ja... Ja by som to mozno tiez rozoberal :lol: ... Dnes som bol trochu provokovat nasich policajtov... Videli ma asi 3x a ani sa neunuvali zastavit ma :smich: .... Bol som normalne prekvapeny, pretoze u nas v meste som to videl asi tak na troch autach a nasi policajti nie su na to zvyknuty :palec: ... Uz sa tesim ako ich budem poucovat o vyhlaske, rozmeroch, principu funkcie a o homologizacii :lol:

PS: díky za pochvalu, aj mne sa pacia :P

Taky už jsem jel mockrát kolem policejní hlídky a zatím mě nikdy nezastavili, jen se podívali a nic se nedělo :lol:

tiez si to chcem namontovat co ak PZ povedia ze je to zasah do vozidlo?

Pokud si pořídíš denní led světla, tak si někde na internetu stáhni i vyhlášku o denním svícení a tam je jasně napsáno, že nejde o přestavbu a proto ty světla nemusí být ani zapsaná v TP

Odkaz ke komentáři

a este sa opytam ked ste to dali priamo do pin6/3 ovladac svetlo s cim ste to tam upevnili?ten plusovy kable a kde sa to dal kupit?dakujem.

PS:tak sa opytam ked svetlo rozsvietia hned(alebo az za cca 5-10sec,lebo ked som to mal na hmlovke tak to hned svietilo a ked tam supnem ten modul?) uz pri zapalovanie ci nahodou neodchadzaju ledtky? alebo staci silnesie poistku a kde(cislo)?

Odkaz ke komentáři

mysterix888: je to jak napsal octavio, pokud použiješ ten modul, tak zůstáváš v motorovém prostoru, modul napojíš na baterku a pak jeden káblík na parkovací žárovku v předním světle a to je vše. Jinak ten modul spíná ty světla až po nastartování motoru (reaguje na zvýšené napětí po nastartování). Pokud bys ty led světla zapojil bez modulu přímo na 6/3 pin v konektoru vypínače, tak budeš potřebovat 1 iso konektor (ten co je v konektorech u autorádia a seženeš ho ve Škoda prodejně), 1 pojistku (1A) s pouzdrem a několik metrů obyč. kabelu. Ty světla se po otočení klíčku do první polohy rozsvítí, při startu zhasnou (odpojí se od sítě) a po nastartování se opět rozsvítí, takže nehrozí jákekoli zničení...

Odkaz ke komentáři
ked tam necham modul takze on sa zapne ked je nastartovane auto to znamena ze pri 14.0V-14.5V (pri 12.5 je vypnute)a ked zapnem H4 tak daylight stale svieti?radcej to dam do PIN6 tak som to mal aj hmlovke az polis to zakazali,alebo to spravim na vypinac:-)

S tím modulem je to jak jsi napsal, až na to, že po rozsvícení už obrysových světel ty led denní světla zhasnou. Ten modul je připojen na kontakty baterky a taky je ještě připojen jedním káblíkem k + pólu jedné obrysové žárovky v hlavním světle. Po nastartování (po zvýšení napětí) se rožnou ty denní světla a když zapneš hlavní světla (stačí už ty obrysové), tak se přivede právě na ten káblík co je připojen na jednu obrysovku napětí a to je signál pro ten modul, že má zhasnout, protože svítí hlavní světla. U každého balení denních světel je ještě přiložen návod, takže to zvládne opravdu každý :lool: . Já jsem tady na 4 stránce dával fotonávod, jak ty světla zapojit pomocí toho modulu, ale z neznámého důvodu nejdou zvětšit :smich:

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...