Přejít na obsah

Kanár

Doporučené příspěvky

No já taky začínám přemýšlet o tom, že bych prodal 18" Zenithy a koupil nové, už černé... navíc tyhle, co navrhl pentadius, se pohybují kolem 4.300

EDIT: teď na to tak koukám a ony vypadají, že jsou matné. Já bych potřeboval lesklé, vzhledem k tomu, že ty moje černé doplňky jsou taky lesklé...

Odkaz ke komentáři

Třeba Rosťa je má na černé RS, lift, a tam to vypadá naprosto skvěle, byl jsem velice překvapen. Nevím, jak by to vypadalo na žlutém kombíku. Ale už jsem ochoten to zkusit. Vzhledem k tomu, že Ty máš černou a lift, tak by to vypadalo opravdu pěkně.

Ještě z jiného soudku - teď jsem se byl kousek projet s novým DSG a 2.0TDi CR. Z DSG jsem naprosto unesen, moje příští auto musí mít DSG, je to skvělý, řazení pod volantem perfektní. Ten CR diesel je fajn, ale šel bych do benzínu.

Odkaz ke komentáři
EDIT: teď na to tak koukám a ony vypadají, že jsou matné. Já bych potřeboval lesklé, vzhledem k tomu, že ty moje černé doplňky jsou taky lesklé...
...myslím že není problém si je pak stříknout sám lakem, pár (cca5) vrstev a máš to, lak ve spreji stojí 160kášé a z jednoho tipuju uděláš 2 vrsty :palec: ...šplíchal sem si mřížku a držák RZ a de to úplně samo...
Odkaz ke komentáři
  • o měsíc později...

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...