Přejít na obsah

Ako uchytiť koberčeky?

Snake

Doporučené příspěvky

• o 4 měsíce později...

Dobrý den. Mám asi hloupý dotaz, ale ty samořezné plastové šrouby mají někde přesné místo, které je už předchystané v koberci v autě ? Abych je nezavrtal třeba o 1cm jinam než mají být a něco v podlaze nepoškodil. Nevede třeba pod kobercem elektroinstalace? MOC děkuji za odpověď

Odkaz ke komentáři
  • o měsíc později...

Zdarec chlapi,

vyměnil jsem gumové koberce za gumotextilní a ty mají jiný tvar fixátoru. Místo klasického oválu mají ten narážecí trn. Byl jsem minulý týden ve Škodovce, aby mi to objednali, tak dlouho bádal a nakonec objednal, ale zase špatně. Přišly ty ovály...

Poraďte číslo pod kterým to objednat, nebo kde to sehnat na netu... ETKA mi moc nepomohla, ani google...:-(

Díky moc... :angry:

post-2422-1298885406_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

normálně jsem přišel do servisu, řekl že tam mám koberečky na to nacvaknutí, ne na zamykání a objednali todobře, jen už bohužel nevím, jaký je číslo..

kus stál kolem 20 kč myslím

Odkaz ke komentáři
  • o 6 měsíců později...

Já teď pokukuju po origo použitých textilních kobercích a vrtalo mi hlavou, co s těma otvorama, u mne v autě nic nevidím. Tak jsem si to z tohoto vlákna trochu objasnil. Ale stále mám nějaké nejasnosti - jak instaluju ty příchytky? To ji prostě zapíchnu do podlahy a točením zavrtám? Nebo musím předvrtat vrtákem? Do čeho vlastně budu vrtat...abych si něco nezku*vil...

A ony existujou i gumové koberce s okrajem (zachytí vodu ze sněhu) a jsou zároveň také přichycovací? A to se jen zamění za textilní, nebo se položí na ty textilní? A uchycení se shoduje, nebo budou příchytky zase jinde zavrtaný?

Omlouvám se za hejno otázek kolem takové triviálnosti jako jsou koberečky, ale chci si to nějak ujasnit...dík za pochopení...

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...