Přejít na obsah

HEX CAN Kabel

kubajs

Doporučené příspěvky

Ja jsem objednal na zkoušku VAG 11.2 s HEX-CAN (psali že v českém jazyce) čemu jsem moc nedůvěřoval a po instalaci jede v češtině(ale zdá se mi pomalejší). Mě to za kontrolu a nějaké kódování stači :-)

http://www.dhgate.com/product/vag-11-2-vcd-s-11-11-2-vag-11-11-vag-11-11/168794468.html#s1-4-1%7C299927417

Odkaz nějak nefakčí. :( Můžeš mi říct jak Ti kabel fakčí? Jaká je ta čeština? Také něco sháním a v češtině by to bylo super.

Odkaz ke komentáři
  • o 4 týdny později...
Guest 999blade999

zdravim, tak na virtualboxu jsem rozchodil diagnostiku, ale hlasi mi to nasledujici chybu: viz obrazek.... nevite nekdo co s tim?... predem dekuji za reakci

Stačí keď predtým ako zapojíš kábel a spustíš VCDS len zmeníš dátum v počítači na 01/04/2013 (1.apríl). Nezabudni aj vypnúť antivírus.

Odkaz ke komentáři
  • o měsíc později...

zdravim, tak na virtualboxu jsem rozchodil diagnostiku, ale hlasi mi to nasledujici chybu: viz obrazek.... nevite nekdo co s tim?... predem dekuji za reakci

Zmen datum na leden az Duben 2013

Chci všechny upozornit na kabel 12.10 s chipem atmaga

funguje prvnich Par sekund a pak to trati licenci (nejen mě) pouze prý preflesovat pokud by si někdo na to troufl z Plně byl bych vděčny

potřba je pc s paralelnim portem a nekdo kdo paji smd pište sz

tento kabel a hlavne verze 12.10 3 je BETA a je plna spousta bugu!!!

proto radeji počkat na relase nebo koupit 11/10 verzi relase

Odkaz ke komentáři

Zdravím všechny, chtěl bych se zeptat, jestli je plně funkční, nebo tam je napsané po nainstalování "omezená verze". ?

Měl bych zájem něco pořídit, ale aby to plně fungovalo na OII Face a bylo to v češtině, (Win7 64bit). Nemohl by mi někdo poradit kterou verzi vybrat?

Pokud by někdo objednával , rád bych se přidal, popř. kdyby měl někdo dvakrát, měl bych zájem :-)

post-2502-0-02007800-1390142478_thumb.jpeg

Odkaz ke komentáři

Tak doma mam original Hex-Can, no chcel som mat aj nieco so sebou v pripade potreby kedze byvam mimo domu (99% precitat pripadne chyby, 1% tak pozriet-zmenit nejake kodovanie). Povedal som si ze mi za to druhy original nestoji, kedze by ma vysiel na cca 260e, tak som skusil objednat odtialto: http://www.focalprice.com/ER2188X/3504034_2013_Latest_Version_VAG_LINK_Car_Diagnostic_USB_Cables_for_VW.html

Cena nejakych 15e, Je k tomu VCDS 12.12.0 (o cesku verziu nemam zaujem). Uvidim, poreferujem az mi pride a vyskusam. Kazdopadne som zmiereny s tym ze aj keby odisiel, 15e je pre mna akceptovatelna strata.

Odkaz ke komentáři

Tak dej pak vědět jak to fachčí

Taky se pridavam, tenhle vypada rozume a na takove to domaci zvykani na cestach by mohl plne dostacovat, anglictina by mi taky urcite nevadila. A hlavne uz se chci zbavit zapinani xenonu, kdyz v noci otviram nenastartovany auto....

Upraveno uživatelem raym0n
Odkaz ke komentáři

No anglictinu som zvolil preto, lebo ked som chcel doma cez original aktivovat "Staging", v ceskej verzii som nasiel "Inscenace" a tak som si nebol velmi isty ;) Rovnaka analogia ako pri niektorych softoch, napriklad photoshop, kde vela tutorialov je na anglicku verziu a v ceskej potom riesit obcas zvlastne preklady...

CH a LH cez xenony som si vypol taktiez, hmlovky su uplne dostacujuce na to. Kazdopadne poreferujem hned ako pride a budem mat moznost vyskusat.

Odkaz ke komentáři

Taky se pridavam, tenhle vypada rozume a na takove to domaci zvykani na cestach by mohl plne dostacovat, anglictina by mi taky urcite nevadila. A hlavne uz se chci zbavit zapinani xenonu, kdyz v noci otviram nenastartovany auto....

.... a proč si neřekneš na srazu mohl jsem ti to odkódovat ;)

OK, počkám jak ti to dopadne. Jinak se tě chci Stomko zeptat, jestli rozchodím na OCT2 (2005) třeba "Staging"?

... nerozchodíš to jde jen u FL

Odkaz ke komentáři
Guest elkarotka

Zdravím,

koupil jsem si tento - http://www.aliexpress.com/snapshot/6005250939.html kabel pro své koncernové auto. Bohužel se mi nepodařilo nainstalovat přiložené vcds. Na win8 64bit to hodí error po upozornění na vypnutý net a na win7 64bit sice nic nenapíše, ale jen se na chvilku zapne proces a pak to zase zmizí. Antivir mám vypnutý, net taky. Nenapadá Vás řešení?

edit: VYŘEŠENO.

Odkaz ke komentáři
Guest puskvorec

ahoj, chci se zeptat možná už to tu bylo, mám HEX-CAN, po pořipojení do USB dám test kabelu, vše OK nalezeno. Připojím do vozu a dám test a nic, zkontrolujte připojení. poradí mi někdo

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...