Martin_TDi Odesláno Květen 30, 2016 Autor Sdílet Odesláno Květen 30, 2016 Díky, snad ten výfuk zase 2 roky ještě vydrží. Je to stále origoš. Silonové podožky po dvou delších jízdách se zdají OK - zatím :) . 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Červen 2, 2016 Sdílet Odesláno Červen 2, 2016 Opět perfektní udrzba... Snad ti ty podložky vydrží ;-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Červen 2, 2016 Autor Sdílet Odesláno Červen 2, 2016 Díky , podložky po týdnu drží bez problémů :) což jsem moc rád. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Červen 11, 2016 Autor Sdílet Odesláno Červen 11, 2016 Dnes jsem se pokoušel vyměnit doma brzdový posilovač, ale zaseknul jsem se na silonovém dílci, který je nacvaknutý na kuličce posilovače a zároveň je zacvaknutý v pedálu. Mordoval jsem to, ale asi bych ho úplně zničil a nemám nový, takže přesunu to na příště až budu mít silon doma. Už jsem to objednal na CC. Pak jsem se pustil do nejhnusnější práce na autě - broušení a natírání podvozku + malá renovace popraskané hlukové izolace pro plech pod motorem zbytky hliníkové izolace. Ještě to není komplet - bude to chtít ještě kola dolů a dokončit místa kde jsem se nedostal + nátěr další vrstvy aby to mělo smysl. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
duke_luke Odesláno Červen 11, 2016 Sdílet Odesláno Červen 11, 2016 super udrzba Na predoslej octe som tiez natieral podvozok a tiez striekal novu ochrannu vrstvu na cely podvozok. Chystam sa aj na tejto to riesit, len uvidim, kedy vyjde cas. A dufam,ze ten novy posilovac ti vyriesi ten problem na brzdach. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Červen 11, 2016 Sdílet Odesláno Červen 11, 2016 To je párádní údržba podvozku a ten posilovač určitě brzo taky vyřešíš, pak už budeš jen spokojeně jezdit 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lukas605 Odesláno Červen 12, 2016 Sdílet Odesláno Červen 12, 2016 můžu se zeptat? Ten kryt pod motor, kde jsi ho kupoval? Já ho pořád řeším, ale já nakonec vemu tento: http://www.skoda-dily.cz/nahradni-dil/1j0825237mkov-stredni-kovovy-kryt-pod-motor-velky-cn-20607.html je to sice Čína, ale prý nejprodávanější a dobrý plech, tak uvidím 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Červen 12, 2016 Sdílet Odesláno Červen 12, 2016 Pecka! Az budes Octu prodavat,dej vedet :-D Lukas: vem z cc-autodily, maji ho tam levnejsi ;-) Ja mam ten samej (cinu) uz 3roky,dostal par ran.. Akorat ho pretru a.pohoda ;-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Červen 12, 2016 Sdílet Odesláno Červen 12, 2016 KudlaKudla, paráda jako vždy... ;-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Romix95 Odesláno Červen 12, 2016 Sdílet Odesláno Červen 12, 2016 Pekna údržba, zrovna jsem včera měnil nápravnici známému protože ji má prorezlou a to doslova, jsou tam díry :D Trošku se vám tu vetřu do debaty :D jak je kryt připevněn k nápravnici ? Je potřeba dodělat tam závity nebo tam dát nějaký závitových vložky aby to bylo kde uchytit ? Možná ho taky bral :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Červen 12, 2016 Autor Sdílet Odesláno Červen 12, 2016 Díky chlapi za chválu, taky doufám že ten posilovač udolám. Jinak plech pod motorem mám origo z výroby. Bylo to součástí paketu pro špatné cesty. V nápravnici jsou zavařené závitové vložky. Odesláno z mého GT-I9300 pomocí Tapatalk 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Červen 24, 2016 Autor Sdílet Odesláno Červen 24, 2016 Tak včera jsem po práci zkusil zajet na emise s tím že auto večer umyju a druhý den pojedu na STK. Měl jsem pořádnou kliku a hned mi udělali emise a pak i STK. Poprvé jsem STK absolvoval se špinavým autem. Technik mi auto chválil a že to nemám dávat pryč - to vím, proč bych to dělal ! Auto prošlo bez ztráty kytičky - bez závad ! :) Jen mi říkal o malé vůli na převodce řízení, (o tom vím už pár let), ale nemám to řešit, prý to mají skoro všechy O1. Ještě doufám , že do Žamberka vyměním ten brzdový posilovač a budu spokojen . 0 Citovat Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Červen 24, 2016 Sdílet Odesláno Červen 24, 2016 gratula k STK, ikdyž u tebe to bylo jasné že to dáš bez problému :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Červen 24, 2016 Sdílet Odesláno Červen 24, 2016 Ani jsem nemyslel na to, že by Oki neprošla ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kocka87 Odesláno Červen 24, 2016 Sdílet Odesláno Červen 24, 2016 Gratulace ;) je vidět, je že o ni dobře staráš, když to bylo bez závad a ještě s pochvalou :) Jinak malou vůli na převodce mám taky a zatím neřeším, časem možná nový řízení. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kenny Odesláno Červen 25, 2016 Sdílet Odesláno Červen 25, 2016 lehkou vuli v řízení jsem řešil před rokem, nakonec to byl sloupek řízení, byla vůle v kloubech chtěl jsem koupit novej ale 12000 jsem za něj dávat nechtěl,známej mi no nechal za 300kč a hned bylo po problému 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Červen 27, 2016 Autor Sdílet Odesláno Červen 27, 2016 Díky, jsem moc rád že to mám za sebou a na dva roky zase klid ! Kenny, otázkou je, jak dobře se ta vůle dá zjistit jestli je v kloubech na sloupku řízení nebo až v převodce řízení. A ty jsi teda dal starší kus - tak to jsi měl kliku že byl dobrý. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kenny Odesláno Červen 27, 2016 Sdílet Odesláno Červen 27, 2016 Delal jsem to taky u druhy octavky, byl tam uplne stejny problem a vule uz byla opravdu velka, koupil jsem starsi a vule taky zmizela,ale hodne jsem namazal ty drazkove hridele vazelinou na homoklouby Odesláno z mého GT-S7710 pomocí Tapatalk 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Červen 28, 2016 Autor Sdílet Odesláno Červen 28, 2016 Díky Kenny za info. Možná by to taky stačilo jenom vytáhnout ven, očistit od prachu a pořádně namazat vazelínou na homo-klouby. To bych mohl vyzkoušet. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Červenec 6, 2016 Autor Sdílet Odesláno Červenec 6, 2016 (upraveno) Skoro po měsíci jsem šmudlu umyl, byl jeden mušinec vedle druhého. Mouchy si pletou travnatý porost s mým autem :) . No a celkově byl vosk dávno fuč + kupa nových škrábanců, takže jsem se pustil do zdlouhavé procedury důkladného mytí, clay, leštění, odmaštění a 2 vrstvy vosku. Trvalo to sice dlouho-padnul na to den dovolené, ale stálo to za to. S výsledkem jsem spokojený ! Mám moc rád ty odlesky! Upraveno Červenec 6, 2016 uživatelem Martin_TDi 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ketys Odesláno Červenec 6, 2016 Sdílet Odesláno Červenec 6, 2016 Taky pěkná práce Martine!! :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Červenec 6, 2016 Sdílet Odesláno Červenec 6, 2016 Paradni zrcadlo Martine ;-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Honza9007 Odesláno Červenec 6, 2016 Sdílet Odesláno Červenec 6, 2016 perfektně vypucovaný 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jirka3 Odesláno Červenec 6, 2016 Sdílet Odesláno Červenec 6, 2016 Tohle uz bych taky potreboval udelat. Moc pekna pracicka;-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Červenec 6, 2016 Sdílet Odesláno Červenec 6, 2016 Moc pěkný... ) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kenny Odesláno Červenec 6, 2016 Sdílet Odesláno Červenec 6, 2016 Moc pekne nalesteny, asi ti to taky dovezu, ja nemam cas to ani umyt Odesláno z mého GT-S7710 pomocí Tapatalk 0 Citovat Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Červenec 6, 2016 Sdílet Odesláno Červenec 6, 2016 nádherné zrcadlo jako vždy :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Luk.ass Odesláno Červenec 7, 2016 Sdílet Odesláno Červenec 7, 2016 moc pěkná práce.sám vím,co tmavej lak obnáší za údržbu takže velký uznání chlape... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Červenec 8, 2016 Autor Sdílet Odesláno Červenec 8, 2016 Díky moc všem za pochvalu. :) JJ, ty tmavé laky jsou na údržbu mnohem háklivější - všechno je vidět. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Červenec 11, 2016 Autor Sdílet Odesláno Červenec 11, 2016 Přišel mi balíček - pár čistítek na mazlíka :) . Zkusil jsem už Valet pro na jednom koberci a je to lepší než Vanish ! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.