Konny Odesláno Květen 7, 2011 Sdílet Odesláno Květen 7, 2011 Hezky sis mákl, ale výsledek stojí za to 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kolage Odesláno Květen 7, 2011 Sdílet Odesláno Květen 7, 2011 to jsi si ale pořádně máknul, paráda :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Giancarlo Odesláno Květen 8, 2011 Sdílet Odesláno Květen 8, 2011 OI Rs v plnej parade ! Dobra praca 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MfM Odesláno Květen 8, 2011 Sdílet Odesláno Květen 8, 2011 nedherne zachovalej kousek 0 Citovat Odkaz ke komentáři
VSemi Odesláno Květen 8, 2011 Sdílet Odesláno Květen 8, 2011 nechybí jí znak VRS na krytu motoru? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ironpipi Odesláno Květen 8, 2011 Autor Sdílet Odesláno Květen 8, 2011 Jo jo, už jsem to tak koupil, někdo ho asi oddělal, bo jde vidět, že tam byl...Nějak jsem se o to nezajimal, ale asi by tam měl být stejnej jako v masce... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
matejkral Odesláno Květen 15, 2011 Sdílet Odesláno Květen 15, 2011 Závidim ti ten zachovalej lak. Ten muj už je celkem vybledlej, ale snad s tim něco půjde udělat 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Květen 16, 2011 Sdílet Odesláno Květen 16, 2011 Moc pěkná očista - dobrá práce. Vypadá moc zachovale - dobře se o ní staráš !!! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martyp Odesláno Květen 17, 2011 Sdílet Odesláno Květen 17, 2011 Jo jo, už jsem to tak koupil, někdo ho asi oddělal, bo jde vidět, že tam byl...Nějak jsem se o to nezajimal, ale asi by tam měl být stejnej jako v masce... Jj,je tam ten samej,co na masce.. :D Jinak vypada vopravdu hezky..Myslim,ze jsi ji dost zuslechtil.. Ta zluta je stejne krasna! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ironpipi Odesláno Květen 19, 2011 Autor Sdílet Odesláno Květen 19, 2011 Díky chlapi, jinak 1.6.2011 proběhne měnší úpravička, tak pak dám fotos, ale nebojte vzhled bude pořád origo...:-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ironpipi Odesláno Květen 19, 2011 Autor Sdílet Odesláno Květen 19, 2011 Matejkral: Závidim ti ten zachovalej lak. Ten muj už je celkem vybledlej, ale snad s tim něco půjde udělat Nech to navoskovat a přeleštit, uvidíš, jak to prokoukne, taky to mám v plánu bo už to není ono... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ironpipi Odesláno Červen 2, 2011 Autor Sdílet Odesláno Červen 2, 2011 Takže včera proběhla drobná úpravička, ale žádná divočina, tak přikládám par fotek, jestli poznáte...:-) Poslední fotka je před.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Červen 2, 2011 Sdílet Odesláno Červen 2, 2011 Pěkná úpravička, s těma fóliema je to hned jiný auto :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petan.VUT Odesláno Červen 2, 2011 Sdílet Odesláno Červen 2, 2011 Jo jo je to pěkný. Kolik tě ty fólie stály?....taky to mám v plánu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jord Odesláno Červen 2, 2011 Sdílet Odesláno Červen 2, 2011 taky plánuju, vypadá to skvěle :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martyp Odesláno Červen 2, 2011 Sdílet Odesláno Červen 2, 2011 Folie musi byt! Ale bacha na to,je to zradny,jak je jednou das na auto,uz nikdy bez nich auto mit nebudes.. Jeste bych udelal cerny B sloupky..Kolik to mas zatmaveny, 35%? Je to moc pekny,akorat.. :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
KOKYN Odesláno Červen 2, 2011 Sdílet Odesláno Červen 2, 2011 (upraveno) Je to pecka chlape :D folie tomu dodaj víc agres vzhled :D Já bych nedal bez folii ani ránu nejse striptér abych si připadal jak nahej!! FOLIE JSOU NEMOC!! :D Jedna z mnoha nemocí.... :) Upraveno Červen 2, 2011 uživatelem KOKYN 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Červen 2, 2011 Sdílet Odesláno Červen 2, 2011 Moc moc moc se mi libi tvoje Octule :) :D :D :D ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ironpipi Odesláno Červen 2, 2011 Autor Sdílet Odesláno Červen 2, 2011 To mi ten borec říkal, že jak dám jednou folie, tak už nikdy nebudu chtít auto bez nich:-)Zadní sklo 15% a zbytek 30%, nechtěl jsem žádnou divočinu a řekl bych, že je to akorát, o černých sloupcíh jsem taky uvažoval, ale zatím to neplánuju. Jinak pokud jste někdo z Ol. kraje a okolí, tak Vám na něj dám kontakt, má na to certifikát, folie Suntec a ASWF, auto hotový za dvě hoďky a cena hodně luxusní, ani se mi sem nechce psát..., kdo bude mít zájem tak SZ:-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jord Odesláno Červen 2, 2011 Sdílet Odesláno Červen 2, 2011 super, udělám to podobně, aspoň vim, jak to bude přesně vypadat :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ironpipi Odesláno Červen 2, 2011 Autor Sdílet Odesláno Červen 2, 2011 Tak ono taky záleží co jsou to za folie, není 30 jako 30.... To zadní sklo jsem chtěl co nejtmavší a je to super, ven vidět jde i v noci, ale dovnitř ne:-)a boky jsem chtěl stejný, bo se mi nelíbí přechod, tak jsem chtěl co nejtmavší, na který mi dá ještě atest, takže jsem zvolil jak jsem zvolil....Dal by mi i tmavší, ale už by mi to nepotvrdil, musel bych si to nechat potvrdit někde jinde...Stejně mám v tom značení zmatek... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
libor.kratas Odesláno Červen 2, 2011 Sdílet Odesláno Červen 2, 2011 Moc pekne irone z folii ted to auto prokouklo jeste by to chtelo sundat ty predni zasterky, taky jse mel navstevu pred barakem zlute RSko kukni do mojeho vlakna mam tam fotku taky moc pekna :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Emiiilio Odesláno Červen 2, 2011 Sdílet Odesláno Červen 2, 2011 toto je u Vas v CZ dobre, ze mozete mat folie aj na prednych oknach, to auto hned inak vyzera a ked pozeram na to tvoje, tak je fakt suer :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martyp Odesláno Červen 3, 2011 Sdílet Odesláno Červen 3, 2011 (upraveno) Tak ono taky záleží co jsou to za folie, není 30 jako 30.... To zadní sklo jsem chtěl co nejtmavší a je to super, ven vidět jde i v noci, ale dovnitř ne:-)a boky jsem chtěl stejný, bo se mi nelíbí přechod, tak jsem chtěl co nejtmavší, na který mi dá ještě atest, takže jsem zvolil jak jsem zvolil....Dal by mi i tmavší, ale už by mi to nepotvrdil, musel bych si to nechat potvrdit někde jinde...Stejně mám v tom značení zmatek... Hele,udelal jsi to dobre,je to myslim akorat..ja mam a mival jsem vsude 35% na OI jsem mel taky SunTec a ted mam Llumar a ty SunTecy byly o malicko tmavsi,ted nekdy mi to prijde moc svetly na OII.. :D A stejne jako ty nemam rad prechody mezi prednima a zadnima dverma atd.. :o a zrovna tak mam pocit,ze kdyz uz jsou to moc velky brikety,ze ty okna vypadaj jak z cernyho plasu na autech na vysilacku a to je e-e... :D Mas to proste pekny! :) Sloupky muzes posoudit tady.. :) U OI se mi to libi,ze to proste udela jednu celou tmavou linii.. Upraveno Červen 3, 2011 uživatelem Martyp 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Červen 3, 2011 Sdílet Odesláno Červen 3, 2011 (upraveno) toto je u Vas v CZ dobre, ze mozete mat folie aj na prednych oknach, to auto hned inak vyzera a ked pozeram na to tvoje, tak je fakt suer :o nemuzeme :) i kdyz ti na to daji atest, je to nelegalni a atest nema zadnou vahu V tom se mi prave libi vic pokoveni, muzes od zrcatka udelat plynuly prechod od nuly, takze nebude ani poznat, ze mas predek zatmavenej. Cim dal pujdes ke kufru, tim bude okno tmavsi. :) Upraveno Červen 3, 2011 uživatelem houmik 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vladan Odesláno Červen 3, 2011 Sdílet Odesláno Červen 3, 2011 No to je super ze u Vas vubec daji povoleni mejt tmavy skla, u nas se to nesmi vubec! :o 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ironpipi Odesláno Červen 3, 2011 Autor Sdílet Odesláno Červen 3, 2011 To Martyp: Na stříbrný dobrý, ale na té žluté nevím nevím. Samozřejmě není problém koupit kousek černé folie a vyzkoušet, že...:-)Já jsem spokojenej, jinou variantu bych asi nevolil a d pokovení bych nešel. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ironpipi Odesláno Červen 4, 2011 Autor Sdílet Odesláno Červen 4, 2011 Tady ještě pár fotek, po umytí a za "lepšího" světla. Teď jsem se na to díval a začal jsem přemýšlet o tom, že to posadím trošku níž, tak o ty 2 - 3cm...Chtěl jsem dávat 18" kola, ale asi na to kašlu, tak bych to opticky vyřešil snížením. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
matejkral Odesláno Červen 4, 2011 Sdílet Odesláno Červen 4, 2011 Já mam na předku 35 a na zadních 15. dal jsem to tam na doporučení jednoho známýho. myslel jsem, že ten předek bude tmavší, nemam taky rád přechody, ale neni to v tomhle případě nic hroznýho. a fólie na sloupky jsou taky v plánu, tak pak mužeš u mě zkouknout, jak by to vypadalo ;-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ironpipi Odesláno Červen 23, 2011 Autor Sdílet Odesláno Červen 23, 2011 Tak včera proběhla další drobná úpravička, jak asi vidíte přibylo lízo z Cupry, akorát se mi teda nelíbilo, jak ho mají všichni na octávkách tak debilně usazený, tak jsem to vyřešil podle svých představ...a tímto s úpravama zatím končím... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.