Jump to content

modra "bloody DSG Marry"

raym0n

Recommended Posts

K tým ručičkám samozrejme že som nemenil farbu podsvietenia fixou.. :D len tie ručičky majú na sebe bielu vrstvu a v noci sa mi zdalo že tá červená je na nich taká vybledlá.. tak so chcel len zvýrazniť tú červenú farbu.. ale druhý krát by som to už nerobil, na ručičiky treba dať trošku silnejšie a sýtejšie ledky..

Tak postupne - kdysi jeste za dobryho pocasi mi na jednom srazu P2P rekl(krom toho, ze mi chce ukrast Columbuse... :lol: ), ze to rozchodit jde, ze tam staci jen tri kabely, nebo tak neco, ja to ignoroval, protoze mi to nevadilo(co nemas to ti nechybi), rikal jsem si, co z toho muzu mit navic.. ale pak jsem chtel novy mapy, ty na muj stary fw nesly, takze sem tam nechal za uplatu nahrat novy FW i mapy, takze tam aktualne mam:

post-4726-0-80461000-1392190484_thumb.png

pak jsem sel za svym mechanikem, resili jsme nejake kraviny, tak ze se podivame i na to ovladani a on mi rika 'ale vzdyt ti to funguje...' :ph34r::blink::huh: :lool:

Vytrestil jsem oci a sel zkusit a ono ejhle:

kratky stisk = potvrzeni

dlouhy = zpet v nabidce

rollovaci valecek = rollovani nahoru dolu

telefon vola

ohnuta sipka = zpet v nabidce

To vse to zatim umi, vic snad ani nebude, nebo nenapada me, co dalsiho by to mohlo umet.

Takze kabelaz jsem tam musel mit natezanou uz x let, ale umoznil mi to az novy FW do Columbuse!!! Rad poskytnu auto nekomu z Brna pod zkumavku, at se i pro ostatni pred FL zjisti, co je na tu pravou stranu volantu potreba.

A tradicne dneska rano v predsrazove nalade JMK sedam do auta a ta mrcha zase - kontrolka praskle zarovky!!! Uz tresti sraz po sobe!!! :D

Tak ta je parádní, moc hezká :) Mám stejnou barvu a přemýšlel jsem o narázníku rs předním a zadní FL a kvůli barvě jsem si řikal že na to prdím, ale vypadá to luxusně !!

Jj, diky moc, ja myslim, ze to je jeste porad elegantni kombinace a nic prehnaneho, co by tlouklo do oci jako slepenec, snad to nebude jen muj nazor. :palec:

• 2 weeks later...

Panove, takovy dotaz, kdyz jsem menil na zimaky, tak jsem na jednom zadnim (LZ) nasahal na vnitrni strane (jeste kdyz byly na aute a se znamym jsme na to koukali z diry) tak jakoby poskozeny kord pneu. Kola jsem sundal a vymenil za novou zimni sadu s tim, ze na jaro koupim par nejakych hezkych gumaku pro meho ropaka, at mu chutna a jak uz to zacina byt s pocasim celkem aktualni, tak se jdu mrknout do sklepa a pneu vypadaji vsechny OK. Je mozne, ze jakmile se sundali z auta a nejsou zatizena, ze je to nejak srovna a na prvni pohled neni videt? Diky za napady.

• 3 weeks later...

A jsme doma od pana doktora, takze pisu si "Mily denicku,..." :

jedno kafe s mlikem bez cukru

210.000 km

DSG olej, DSG filter

vzduchovej filtr, palivac, olejovej, kabina doufam

motorovej olej Milers Oils EE Longlife 5W-40 doufam, ze ropakovi bude chutnat

:palec: :palec:

Druha strana mince:

plynove vzpery na reklamaci opet chybejicich dorazu :ph34r: a zahanben pri zvedani kufru a cisteni sedacek...

post-4726-0-64281800-1394820577_thumb.png

Edited by raym0n
  • 2 weeks later...

Vikendovo-dovolenkova hygiena:

rok nemyta kola a neredeny ValetPRO Bilberry Safe Wheel Cleaner

Raceglaze Aqua Bathe Wash and Wax a MM Dry Me Crazy

pred:

post-4726-0-29467100-1395595027_thumb.png

po:

post-4726-0-95981800-1395594978_thumb.png

Uz aby dosel zbytek objednavky a poladilo se to ironX, Lime Prime a zamcelo voskem.

Haha :smich: ale Bilberry fakt pecka na kola, uplne jsem ziral, co to umi, za malo penez vazne hodne muziky :palec:

Az dorazi zbytek varky z detailing shopu, tak udelam dalsi foto. Fakt me zajima jak Lime Prime pohne se mini-skrabancema, co mam nafoceny a jak nejak bug&tar pajcung rozpusti cerny tecky na kastle.