raym0n Posted February 11, 2014 Author Share Posted February 11, 2014 JJ, jasne jen rucicky. 0 Quote Link to comment
seib Posted February 11, 2014 Share Posted February 11, 2014 prosím ta, ako to, že ti ide pravá strana volantu? ak sa nemýlim, FL volant v pred FL aute... 0 Quote Link to comment
raym0n Posted February 11, 2014 Author Share Posted February 11, 2014 Umoznil mi to az novy FW, ted jen z hlavy nevim cislo... az budu u auta, tak to sem hodim. 0 Quote Link to comment
lubinob Posted February 11, 2014 Share Posted February 11, 2014 K tým ručičkám samozrejme že som nemenil farbu podsvietenia fixou.. :D len tie ručičky majú na sebe bielu vrstvu a v noci sa mi zdalo že tá červená je na nich taká vybledlá.. tak so chcel len zvýrazniť tú červenú farbu.. ale druhý krát by som to už nerobil, na ručičiky treba dať trošku silnejšie a sýtejšie ledky.. 0 Quote Link to comment
Bjarda Posted February 11, 2014 Share Posted February 11, 2014 Tak ta je parádní, moc hezká :) Mám stejnou barvu a přemýšlel jsem o narázníku rs předním a zadní FL a kvůli barvě jsem si řikal že na to prdím, ale vypadá to luxusně !! 0 Quote Link to comment
seib Posted February 11, 2014 Share Posted February 11, 2014 a č všetko ti ovládať rolerom na maxiku? 0 Quote Link to comment
Hydraulik Posted February 11, 2014 Share Posted February 11, 2014 jak si rozchodil tu pravou stranu volantu? si musel přehrát FW čeho? budíků? a kdo to dělal? :) někdo z klubových techniků? 0 Quote Link to comment
raym0n Posted February 12, 2014 Author Share Posted February 12, 2014 Tak postupne - kdysi jeste za dobryho pocasi mi na jednom srazu P2P rekl(krom toho, ze mi chce ukrast Columbuse... ), ze to rozchodit jde, ze tam staci jen tri kabely, nebo tak neco, ja to ignoroval, protoze mi to nevadilo(co nemas to ti nechybi), rikal jsem si, co z toho muzu mit navic.. ale pak jsem chtel novy mapy, ty na muj stary fw nesly, takze sem tam nechal za uplatu nahrat novy FW i mapy, takze tam aktualne mam: pak jsem sel za svym mechanikem, resili jsme nejake kraviny, tak ze se podivame i na to ovladani a on mi rika 'ale vzdyt ti to funguje...' :lool: Vytrestil jsem oci a sel zkusit a ono ejhle: kratky stisk = potvrzeni dlouhy = zpet v nabidce rollovaci valecek = rollovani nahoru dolu telefon vola ohnuta sipka = zpet v nabidce To vse to zatim umi, vic snad ani nebude, nebo nenapada me, co dalsiho by to mohlo umet. Takze kabelaz jsem tam musel mit natezanou uz x let, ale umoznil mi to az novy FW do Columbuse!!! Rad poskytnu auto nekomu z Brna pod zkumavku, at se i pro ostatni pred FL zjisti, co je na tu pravou stranu volantu potreba. A tradicne dneska rano v predsrazove nalade JMK sedam do auta a ta mrcha zase - kontrolka praskle zarovky!!! Uz tresti sraz po sobe!!! :D Tak ta je parádní, moc hezká :) Mám stejnou barvu a přemýšlel jsem o narázníku rs předním a zadní FL a kvůli barvě jsem si řikal že na to prdím, ale vypadá to luxusně !! Jj, diky moc, ja myslim, ze to je jeste porad elegantni kombinace a nic prehnaneho, co by tlouklo do oci jako slepenec, snad to nebude jen muj nazor. 0 Quote Link to comment
seib Posted February 12, 2014 Share Posted February 12, 2014 ale funguje ti to len v menu HF... inak ti to asi nejde, alebo? 0 Quote Link to comment
raym0n Posted February 12, 2014 Author Share Posted February 12, 2014 Hmmm... tak to bych ted kecal, zkusim odpoledne na srazu a dam vedet. 0 Quote Link to comment
seib Posted February 12, 2014 Share Posted February 12, 2014 na zraze sa hádam aj vidíme 0 Quote Link to comment
raym0n Posted February 25, 2014 Author Share Posted February 25, 2014 Malych radosti neni niky dost! 0 Quote Link to comment
raym0n Posted February 26, 2014 Author Share Posted February 26, 2014 Panove, takovy dotaz, kdyz jsem menil na zimaky, tak jsem na jednom zadnim (LZ) nasahal na vnitrni strane (jeste kdyz byly na aute a se znamym jsme na to koukali z diry) tak jakoby poskozeny kord pneu. Kola jsem sundal a vymenil za novou zimni sadu s tim, ze na jaro koupim par nejakych hezkych gumaku pro meho ropaka, at mu chutna a jak uz to zacina byt s pocasim celkem aktualni, tak se jdu mrknout do sklepa a pneu vypadaji vsechny OK. Je mozne, ze jakmile se sundali z auta a nejsou zatizena, ze je to nejak srovna a na prvni pohled neni videt? Diky za napady. 0 Quote Link to comment
raym0n Posted March 14, 2014 Author Share Posted March 14, 2014 Nechce se mi hledat, kam spamovat a uzitecne info sam pro sebe v budoucnu snad ocenim a poplacam si po zadech - v priloze orientacni tabulka tvrdosti laku pro rucni lesteni. painthardness.pdf 0 Quote Link to comment
raym0n Posted March 14, 2014 Author Share Posted March 14, 2014 (edited) A jsme doma od pana doktora, takze pisu si "Mily denicku,..." : jedno kafe s mlikem bez cukru 210.000 km DSG olej, DSG filter vzduchovej filtr, palivac, olejovej, kabina doufam motorovej olej Milers Oils EE Longlife 5W-40 doufam, ze ropakovi bude chutnat :palec: Druha strana mince: plynove vzpery na reklamaci opet chybejicich dorazu a zahanben pri zvedani kufru a cisteni sedacek... Edited March 14, 2014 by raym0n 0 Quote Link to comment
p2p Posted March 14, 2014 Share Posted March 14, 2014 Neco z denicku... jak vyresit doraz otevirani kufru... 0 Quote Link to comment
raym0n Posted March 14, 2014 Author Share Posted March 14, 2014 skoro jsem se bal, ze ten home-hade doraz vzper sem nedas... 0 Quote Link to comment
p2p Posted March 15, 2014 Share Posted March 15, 2014 To se nedalo odolat... brutus foto... 0 Quote Link to comment
raym0n Posted March 23, 2014 Author Share Posted March 23, 2014 Vikendovo-dovolenkova hygiena: rok nemyta kola a neredeny ValetPRO Bilberry Safe Wheel Cleaner Raceglaze Aqua Bathe Wash and Wax a MM Dry Me Crazy pred: po: Uz aby dosel zbytek objednavky a poladilo se to ironX, Lime Prime a zamcelo voskem. 0 Quote Link to comment
lubinob Posted March 24, 2014 Share Posted March 24, 2014 kedy ti môžem pristaviť taxík aby si si to zopakoval? :jelen: 0 Quote Link to comment
raym0n Posted March 24, 2014 Author Share Posted March 24, 2014 Haha ale Bilberry fakt pecka na kola, uplne jsem ziral, co to umi, za malo penez vazne hodne muziky Az dorazi zbytek varky z detailing shopu, tak udelam dalsi foto. Fakt me zajima jak Lime Prime pohne se mini-skrabancema, co mam nafoceny a jak nejak bug&tar pajcung rozpusti cerny tecky na kastle. 0 Quote Link to comment
Stickler Posted March 24, 2014 Share Posted March 24, 2014 Po sobotním leštění nechci o černých tečkách už nic slyšet! 0 Quote Link to comment
raym0n Posted March 24, 2014 Author Share Posted March 24, 2014 Cim jsi to nakonec sundal? (Zatim mam v oku ValetPro Citrus Tar & Glue Remover, kterej to uplne rozpousti a ma paradni pomer cena/litr) 0 Quote Link to comment
Stickler Posted March 24, 2014 Share Posted March 24, 2014 Ničím agresivním, kdysi jsem zkoušel nějaký prostředek a stačilo neopatrně škrábnout lak nehtem a zůstal tam šrám. Proto jsem tentokrát vše poctivě sundával leštěnkou pro regeneraci laku - šlo to pomalu, ale zato opatrně 0 Quote Link to comment
raym0n Posted March 24, 2014 Author Share Posted March 24, 2014 Ja prave fakt hledam neco, co to opravdu rozpusti, lestenka je porad neco, co je proste abrazivni, takze ta setrnost je tak trosku v uvozovkach, protoze je to mechanicky sundani. 0 Quote Link to comment
Stickler Posted March 24, 2014 Share Posted March 24, 2014 To sice ano, ale leštil jsem tím celé auto (první fáze). Vzhledem k tloušťce laku to myslím nehraje roli ;) 0 Quote Link to comment
raym0n Posted March 24, 2014 Author Share Posted March 24, 2014 Pravda, pravda, navic mas novy auto, takze mas hmoty na rozdavani ;) 0 Quote Link to comment
Recommended Posts