Jump to content

modra "bloody DSG Marry"

raym0n

Recommended Posts

Ja na ten ironX prdim, verim, ze to funguje, ale desne to smrdi, ale fakt desne. Tak jsem to zase prodal, mozna nekdy koupim Bilt Hamber Korrosol, ma mit stejny ucinek a smrad nula.

No nevim, podle me Korrosol prave smrdi uplne stejne jako Iron X a zatim jsem nezazil chemicky cistic poletave rzi, kterej by tak nesmrdel. Mozna Autosmart Fallout Remover, ten ma ale taky docela silny chemicky oder, ale aspon ne jak zkvaseny tresne. Ale ten neni pH neutralni a to uz muzu rovnou brat Blue Gelem... i kdyz je teda fakt ze tam je porad rozdil pH 0 (Blue Gel) a pH 2 (Autosmart).

• 3 weeks later...

Zrovna dorazil balik od Jeldy, v pondeli vecer objednano, pulka veci "na dotaz" a ted mam v ruce vsechno, co vice si prat!! :palec: Takhle si predstavuju spolupraci.

A jako kazde jaro komplet filtry, olej Millers Oils EE longlife 5w40, mnam, mnam!!!! tentokrat jsem podporil i ekonomiku u Jima; pak sroub vany a k tomu jsem pridal i originalni volnobezku altiku (jsem hloupej a neudelal jsem to s novejma rozvodama, ktery jsem nedavno delal u Jury)! Zase popredeme jako kocicka ^_^

Kez by se taky takhle staral i nekdo o me :lol:

• 3 weeks later...

Komu se neleni, tomu se zeleni! Jelikoz novou komfortni jednotku uz mame v aute a funkcni, tak po nejakem case doslo na opravu te starsi a vymenu spatneho rele od HELLA. O vikendu, kdyz bude cas, vyzkousime vymenou funkcnost a nebudem vyhazovat ;)

post-4726-0-54987800-1462539829_thumb.jpg

• 1 month later...

Desna zapletka, super rychla domluva s Jurou, po 4te rychle z prace. Rikam si parada, za pul hodky, mozna hodku jsem zpet a zase budu delat otroka korporaci....

Ouha!!!

v osm vecer jeste na dilne a nastesti jsem dostal bananovy lentilky na nervy.

Jak budu na pc, napisu vic... stesti v nestesi :D

No, takze... nastesti za krasny peniz dosla komplet stahovacka, rozumej velky plech, na kterem ze zadni strany byly uchyceny dva vodici plechy pro pojezd s nasponovanymi lanky a ze predni komplet motorek vcetne veskere kabelaze pro repro, napajeni motorku, airbagu, podsvetleni, dokonce i reprak, ale jelikoz mam sound system, tak osazeny reprak sel dolu atp., kabelaz sla dolu, zustal komplet osazeny motorek (prvni chyba).

post-4726-0-23452100-1466143124_thumb.jpg

Prenytoval se reprak(chyba!), do dveri se nasadila stahovacka, castecne se prinytovala (boze, proc je to vse nytovane), tak ze osadime okno... v tom Jura pod tlakem okolnosti :) pri nasazovani plastove rozperky pro spojeni stahovacka-sklo ji upustil a ta svi*e zapadla za castecne prinytovanou stahovacku... NEEEEEE!!!
odnytoval se reprak... ze ji najdem.. prd... odnytovala se zase stahovacka.
Nakonec jsme sli opacnou cestou, plastove rozperky jsme dali primo do skla, volne dali stahovacku do dveri, Jura drzel stahovacku ke dverim, ja s neznosti nam muzum vlastni zatlacil z vrchni casti sklo do stahovacky, az tam krasne zacvaklo, tadaaaaa... rikam si vyhrano...
Vsechno jsme prinytovali, osadili elektriku, pridelali plasty, okynko valilo... parada... zabouchnem dvere, zamcu a auto se zblaznilo, zacalo houkat, blikat, zamcelo se, myslelo si, ze ho kradem...

nastesti dvere u spolujezdce, ve kterych se stahovacka menila se nezamcely! UUUUFF!!
Tak se otevrela kapota, vypojila baterka, at nevysirame sousedy.. co ted... dal se puvodni motorek... vsechny plasty dolu, zase rozborka/sborka, vse OK... zamykalo to, nestahovalo to... :D COZE!?!

do puvodniho motorku se nejak po cas zaaretovaneho skla dostala vlhkost (konstrukteri totiz pocitaji s tim, ze do dveri proste lehce pres tesneni skla tece, ale po druhe strane stahovacky, kde jsou plastove dily, tim to stece dolu a malou dirkou ve dverich dole pak vytika na prah auta... motorek je uchycen na druhe strane stahovacky, kam netece/nevlhne... ted uz to tim, pozde, oddelan puvodni motorek)

takze motorek KO.. co dal? ... s novym motorkem to rve, nezamyka, se starym zamyka.. nestaci sklo :D

Ejhle - ona je na motorku ridici jednotka, co jde odpojit :D delate si srandu.. ridici jednotka uz i u motorku stahovani okynka?! :)

Takze finalni stav? Vse funguje, zamykame, stacime, osazen je novy motorek, stara ridici jednotka motorku, ktera ja sparovana s autem (verim, ze i nova by nejak sla sparovat, ale...) osazeno je i komplet repro sound systemu. Jen to stalo nekolik rozborek a sborek, coz pri nytovani je fakt zazivny, trosku nervu (hlavne pri zacvakavani skla do stahovacky, co jsem mel nahnano, kdyz jsem to delal) a troje bananovy lentilky, ktery jsme nakonec vsichni dostali od Jurove pani na schlazeni pocuchanych nervovych zakonceni :D

post-4726-0-29419400-1466143764_thumb.jpg

Podtrzeno secteno: vse funguje, jak ma, 3.5 hodiny zivota v pr*eli, par sedivych vlasu navic a prislib, ze az mi zase nepujde okno, tak si mam Jurovo tel. cislo smazat :lol:

@seib: fakt nej, je to nejdriv dat ty plastovy koliky do sklad, zajistit tema malejma, ktery to roztahnou a zajisti ve skle a sklem pak zajet do plastovych vidlicek stahovacky, je tam videt, ze ten material povoli a je na to prizpusoben, aby se roztahl a ten kolik "prijal". Zadny kleste a padani a prenytovavani. ;)

Jeste me napada, ze pro jistotu by neskodilo ty plastovy vidlicky nahrat horkovzdusnou pistoli, at povoli jeste vice :)