Vasekk Odesláno Listopad 7, 2011 Sdílet Odesláno Listopad 7, 2011 Design mi taky nepasuje.. spíš bych koukal po nějakejch černejch ultraleggerach 0 Citovat Odkaz ke komentáři
michalRS2 Odesláno Listopad 7, 2011 Autor Sdílet Odesláno Listopad 7, 2011 160R : hale co jsem s nim mluvil tak rikal ze to asi cca 3hod rozebiral, vše je přilepené vteřin lepidlem a že toho lepidla číňanové nešetřili :D . branoSR : tady ti zasílám nějaké fotky, snad ti to pomůže, kola si myslím že jsou zároveň s blatníkem a nepřečuhují. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Cjoctavian Odesláno Listopad 7, 2011 Sdílet Odesláno Listopad 7, 2011 MichalRS2: A nikde to neskrta ani v zakrutach? A ake je znizenie auta? Viem uz som sa na to raz davnejsie pytal, len ci sa nieco nezmenilo... Gumy klasika 235? Preco chces 18" - tie 19" sa nedaju zniest na denne jazdenie? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
michalRS2 Odesláno Listopad 7, 2011 Autor Sdílet Odesláno Listopad 7, 2011 Cjoctavian : prave ze to skrta o podbehy jak vpredu tak i vzadu, kdyz jsem to mel vis tak to bylo dobre,ale ted, jakmile vezmu rychleji zatacku tak to skrta . I kdyz je naky vetsi hup tak taky skrtnu , a pneu uz jsou take z tohu ohoblovane po bokach. Mam tam furt ty 235... Mozna by to treba vyresili 225 , ze by byly vic natazeny martyp , vassek : tak mam na vymysleni kol celou zimu . S autem totiz ani v zime nejezdim... mam ho v garage. Ty ze superba se mi libi, ze to ma podobnou kombinaci barev co ted mam. Ale taky si nedokazu predstavit jak by t o vypadalo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Cjoctavian Odesláno Listopad 7, 2011 Sdílet Odesláno Listopad 7, 2011 Tak u mna by tato kombinacia bola este horsia - FL ma rovnako siroku zadnu napravu ako RS, ale prednu mam este o 7,5 mm sirsiu na kazdu stranu... Inac tie 225-ky by urcite dost pomohli, na stranke Tomason je k nimi vypisanych omnoho menej upozorneni a potrebnych uprav (pre TUV) ako k 235 ;) Podla nich musis urobit tieto upravy: K41 An Achse 1 ist durch Nacharbeiten der Radhausausschnittkanten eine ausreichende Freigängigkeit der Rad-Reifenkombination herzustellen. K44 An Achse 2 ist durch Aufweiten der Kotflügel bzw. inneren Seitenteile eine ausreichende Freigängigkeit der Rad-Reifenkombination herzustellen. K45 An Achse 1 ist durch Nacharbeiten der Radhausinnenkotflügel, Kunststoffeinsätze bzw. deren Befestigungsteile eine ausreichende Freigängigkeit der Rad-Reifenkombination herzustellen. Ein evtl. vorhandener Spritzschutz für den Ansaugweg des Luftfilters muss erhalten bleiben. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
branoSR Odesláno Listopad 7, 2011 Sdílet Odesláno Listopad 7, 2011 160R : hale co jsem s nim mluvil tak rikal ze to asi cca 3hod rozebiral, vše je přilepené vteřin lepidlem a že toho lepidla číňanové nešetřili :D . branoSR : tady ti zasílám nějaké fotky, snad ti to pomůže, kola si myslím že jsou zároveň s blatníkem a nepřečuhují. dik, je mi to jasne, keby som to znizil bolo by to OK. Kedze to mam v povodnej vyske ten problem s optickym klamom bude stale. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
michalRS2 Odesláno Listopad 14, 2011 Autor Sdílet Odesláno Listopad 14, 2011 chci se zeptat,nemáte někdo v benzínaku Webasto ? Budu si ho asi nejspis dodelavat,ale zajima me, co vse k tomu ... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vasekk Odesláno Listopad 14, 2011 Sdílet Odesláno Listopad 14, 2011 K čemu ti to bude? K naftě bych to pochopil, ale benzín topí hodně rychle. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Cjoctavian Odesláno Listopad 14, 2011 Sdílet Odesláno Listopad 14, 2011 tak ja to mam do prace len 4 km - a tiez by som prijal nezavisle topenie ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
krocan Odesláno Listopad 14, 2011 Sdílet Odesláno Listopad 14, 2011 bacha na to, 4km je zase špatně na webasto z toho důvodu, že se ti nedobije baterka! četl jsem někde, že by si měl jet a ted nevím jak to bylo, jestli min. tak dlouho, co byl zaplej bufík nebo 2x tak dlouho na potřebné dobití..... takže jestli dáš 4km za 5minut, tak asi aby ti rozmrzla okna a zatopilo se ti v autě na jakštakš teplotu, tak budeš potřebovat min. 10 minut bufíka.......co takhle dálkovej start, zatopí ti sedačka pokud máš výhřev a ze zkušenosti vím, že na přední okno 5min. stačí i ve velkém mrazu........ 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest radar1 Odesláno Listopad 22, 2011 Sdílet Odesláno Listopad 22, 2011 pěkná 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Bárty Odesláno Prosinec 15, 2011 Sdílet Odesláno Prosinec 15, 2011 ahoj pro predstavu ti sem davam fotku jak ty kola ze superba vypadaj mam je na aute taky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
michalRS2 Odesláno Prosinec 16, 2011 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 16, 2011 Barty : díky ;) , ještě stále nevím jestli pujdu do 18" , mě se to totiž líbilo na tech 19",ale stvalo me ze to skrtalo, tak mozna zkusim jeste natahnout uzsi gumy. Jinak ta tvoje se mi líbí na těch kolech :) Jinak mi taky už dorazil jěžíšek , už mám doma hotový model auta. Je to měřítko 1:18 od Paudi models. Je to hodně pěkně udělaný :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Cjoctavian Odesláno Prosinec 16, 2011 Sdílet Odesláno Prosinec 16, 2011 Pozeram, ze uz ma aj LED zadne svetla :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Prosinec 16, 2011 Sdílet Odesláno Prosinec 16, 2011 to vypadá hodně dobře! kdo ti to upravoval? :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kalic Odesláno Prosinec 16, 2011 Sdílet Odesláno Prosinec 16, 2011 :palec: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
michalRS2 Odesláno Prosinec 16, 2011 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 16, 2011 Cjoctavian : jo jo, uz to ma zadni LED svetla . A zrcatka jsou pred faceliftove , a kola na to davaji v chromu zenithy :lool: Dakie : upravoval mi to kamarad,co se zabyva minituningem . Jmenuje se Marek Dvořák, jezdí hodně na tuning srazy 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Bárty Odesláno Prosinec 19, 2011 Sdílet Odesláno Prosinec 19, 2011 hezky upraveny model 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Cjoctavian Odesláno Prosinec 19, 2011 Sdílet Odesláno Prosinec 19, 2011 jj, ved je to robene podla cinskej RS - a ta ma tie predFL zrkadla aj LEDky... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vasekk Odesláno Prosinec 28, 2011 Sdílet Odesláno Prosinec 28, 2011 Musíš sehnat kola s větším ETčkem.. já mám 8,5x19 ET50 s 225/35 a nikdy si to neškrtlo. Ted mám zimáky 7,5x18 ET37 s 225/40 a občas si to škrtně vepředu když mám rejd a hupnu do díry. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Cjoctavian Odesláno Prosinec 28, 2011 Sdílet Odesláno Prosinec 28, 2011 Ved cisto podla vypoctov by zimaky mali ist dnu o symbolickych 0,35 mm...Ci to pripisujes tomu, ze na uzsom disku je guma viac balonovita - teda vyssia a preto obcas skrtne? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vasekk Odesláno Prosinec 28, 2011 Sdílet Odesláno Prosinec 28, 2011 Ani ne vyšší, ale je to bambule, která spíš přes disk vyčuhuje. U letnáků je to naopak, tam je natažená. Takže ráfkama je to na stejno, ale u letních bude guma zalezlejší třeba o 1-1,5cm 0 Citovat Odkaz ke komentáři
michalRS2 Odesláno Leden 9, 2012 Autor Sdílet Odesláno Leden 9, 2012 Vasekk: dikes za radu. Ja mam ty Tomasony s ETckem 40. Tak to by asi nepomohla uzsi guma 225,kdyz tam mam ted 235. Holt budu muset se kouknout po jinejch kolech,a tady ty dam pryc. S velkym ET budou spis orig kola vid? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vasekk Odesláno Leden 9, 2012 Sdílet Odesláno Leden 9, 2012 (upraveno) Co tyhle MTM.. s 225kou gumou to bude v poho a jsou to kovaný kola kde jedno nový stojí asi 25tis. Ještě z nich prodáš ty zimáky a je to fakt zadarmo. http://auto.bazos.cz/inzerat/13293267/Zimni-sada-Dunlop-Audi-A6-orig-MTM-5x112-r19-et45.php Nebo Originál ABT s ET50 http://auto.bazos.cz/inzerat/13323560/Audi-Skoda-VW-Seat-nova-tuning-alu-kola-ABT-23535ZR19.php Upraveno Leden 9, 2012 uživatelem Vasekk 0 Citovat Odkaz ke komentáři
chjetjov Odesláno Leden 9, 2012 Sdílet Odesláno Leden 9, 2012 Vašku co ty vždycky nevyhrabeš? :o ty MTM jsou fakt šupa za ty prachy 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Leden 9, 2012 Sdílet Odesláno Leden 9, 2012 safra nemit rok stary slupky na 18" jdu po nich, i kdyz jsou teda trochu dorvany. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Cjoctavian Odesláno Leden 10, 2012 Sdílet Odesláno Leden 10, 2012 jj, MTM maju osekane okraje...keby to nebolo v CR, tak za tu cenu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vasekk Odesláno Leden 10, 2012 Sdílet Odesláno Leden 10, 2012 Nalakovat a jsou jak nový 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Cjoctavian Odesláno Leden 10, 2012 Sdílet Odesláno Leden 10, 2012 Mam pocit, ze su uz predane 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vasekk Odesláno Leden 10, 2012 Sdílet Odesláno Leden 10, 2012 Jo inzerát je fuč.. není se čemu divit 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.