Přejít na obsah

moje RSko

Doporučené příspěvky

Cjoctavian : prave ze to skrta o podbehy jak vpredu tak i vzadu, kdyz jsem to mel vis tak to bylo dobre,ale ted, jakmile vezmu rychleji zatacku tak to skrta :angry: . I kdyz je naky vetsi hup tak taky skrtnu , a pneu uz jsou take z tohu ohoblovane po bokach. Mam tam furt ty 235... Mozna by to treba vyresili 225 , ze by byly vic natazeny

martyp , vassek : tak mam na vymysleni kol celou zimu :rolleyes: . S autem totiz ani v zime nejezdim... mam ho v garage. Ty ze superba se mi libi, ze to ma podobnou kombinaci barev co ted mam. Ale taky si nedokazu predstavit jak by t o vypadalo :blink:

Odkaz ke komentáři

Tak u mna by tato kombinacia bola este horsia - FL ma rovnako siroku zadnu napravu ako RS, ale prednu mam este o 7,5 mm sirsiu na kazdu stranu...

Inac tie 225-ky by urcite dost pomohli, na stranke Tomason je k nimi vypisanych omnoho menej upozorneni a potrebnych uprav (pre TUV) ako k 235 ;)

Podla nich musis urobit tieto upravy:

K41 An Achse 1 ist durch Nacharbeiten der Radhausausschnittkanten eine ausreichende

Freigängigkeit der Rad-Reifenkombination herzustellen.

K44 An Achse 2 ist durch Aufweiten der Kotflügel bzw. inneren Seitenteile eine ausreichende

Freigängigkeit der Rad-Reifenkombination herzustellen.

K45 An Achse 1 ist durch Nacharbeiten der Radhausinnenkotflügel, Kunststoffeinsätze bzw. deren Befestigungsteile eine ausreichende Freigängigkeit der Rad-Reifenkombination herzustellen. Ein evtl. vorhandener Spritzschutz für den Ansaugweg des Luftfilters muss erhalten bleiben.

Odkaz ke komentáři

160R : hale co jsem s nim mluvil tak rikal ze to asi cca 3hod rozebiral, vše je přilepené vteřin lepidlem a že toho lepidla číňanové nešetřili :D .

branoSR : tady ti zasílám nějaké fotky, snad ti to pomůže, kola si myslím že jsou zároveň s blatníkem a nepřečuhují.

dik, je mi to jasne, keby som to znizil bolo by to OK. Kedze to mam v povodnej vyske ten problem s optickym klamom bude stale.

Odkaz ke komentáři

bacha na to, 4km je zase špatně na webasto z toho důvodu, že se ti nedobije baterka! četl jsem někde, že by si měl jet a ted nevím jak to bylo, jestli min. tak dlouho, co byl zaplej bufík nebo 2x tak dlouho na potřebné dobití..... takže jestli dáš 4km za 5minut, tak asi aby ti rozmrzla okna a zatopilo se ti v autě na jakštakš teplotu, tak budeš potřebovat min. 10 minut bufíka.......co takhle dálkovej start, zatopí ti sedačka pokud máš výhřev a ze zkušenosti vím, že na přední okno 5min. stačí i ve velkém mrazu........

Odkaz ke komentáři
  • o 2 týdny později...
  • o 4 týdny později...

Barty : díky ;) , ještě stále nevím jestli pujdu do 18" , mě se to totiž líbilo na tech 19",ale stvalo me ze to skrtalo, tak mozna zkusim jeste natahnout uzsi gumy. Jinak ta tvoje se mi líbí na těch kolech :)

Jinak mi taky už dorazil jěžíšek , už mám doma hotový model auta. Je to měřítko 1:18 od Paudi models. Je to hodně pěkně udělaný :D

post-2875-0-18975700-1324031952_thumb.jpg

post-2875-0-32851500-1324031970_thumb.jpg

post-2875-0-54932300-1324031990_thumb.jpg

post-2875-0-68906200-1324032010_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři
  • o 2 týdny později...
  • o 2 týdny později...

Co tyhle MTM.. s 225kou gumou to bude v poho a jsou to kovaný kola kde jedno nový stojí asi 25tis. Ještě z nich prodáš ty zimáky a je to fakt zadarmo.

http://auto.bazos.cz/inzerat/13293267/Zimni-sada-Dunlop-Audi-A6-orig-MTM-5x112-r19-et45.php

Nebo Originál ABT s ET50 http://auto.bazos.cz/inzerat/13323560/Audi-Skoda-VW-Seat-nova-tuning-alu-kola-ABT-23535ZR19.php

Upraveno uživatelem Vasekk
Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...