vendy 83 Odesláno Březen 20, 2015 Sdílet Odesláno Březen 20, 2015 Jěště by mně zajímalo, jestli se dá hlasové ovládání telefonu (příkazy a pokyny) nějak předělat do češtiny. Paní na mě mluví německy, a já na ní musím taky :-) chtěl bych vědět, jestli existuje česká varianta která by se tam dala nahrát. díky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
milhausek Odesláno Březen 21, 2015 Sdílet Odesláno Březen 21, 2015 ano dá se překodovat 0 Citovat Odkaz ke komentáři
šulda Odesláno Březen 21, 2015 Sdílet Odesláno Březen 21, 2015 Nebo nastavit v Nexusu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Kinkian Odesláno Duben 26, 2015 Sdílet Odesláno Duben 26, 2015 Pánové mám dotaz, půjde jednotka 1K8 035 730 C do OII před FL? MR 2008 s maxidotem. Aktuálně mám jednotku která umím jen Rsap což mi dost nevyhovuje, stačí mi zobrazení na maxiku a tel. seznam. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
tomas680 Odesláno Květen 30, 2015 Sdílet Odesláno Květen 30, 2015 ahoj chtěl jsem se zeptat budu mit ted v aute columbuse, a chtěl jsem se zeptat co vše je zapotřebí aby mi fungovalo handsfree dekuji 0 Citovat Odkaz ke komentáři
shotik Odesláno Květen 30, 2015 Sdílet Odesláno Květen 30, 2015 poradi nekdo jestli lze provozovat iphone 6 plus na o2 predFL mr2008 s maxikem a streamem, jde mi o zobrazeni na maxiku + A2DP jakou jednotku ?? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
h2oenergy Odesláno Květen 31, 2015 Sdílet Odesláno Květen 31, 2015 pro shotik: ne není tam co dát aby ti podporoval A2DP, jedině změnit rádio za dotyk a pak dát novou verzi hf jednotky ale příjdeš o komunikaci přes maxidot 0 Citovat Odkaz ke komentáři
shotik Odesláno Květen 31, 2015 Sdílet Odesláno Květen 31, 2015 A dat facelift jednotku ktera podporuje A2DP a sparovat to bez maxiku i radia ? Lze to nejak nebo to je impossible ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
h2oenergy Odesláno Květen 31, 2015 Sdílet Odesláno Květen 31, 2015 V jiném autě napárovat a pak šoupnout do tvého ale to je dost divočina. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
p2p Odesláno Červen 1, 2015 Sdílet Odesláno Červen 1, 2015 Ano jde to... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
shotik Odesláno Červen 1, 2015 Sdílet Odesláno Červen 1, 2015 p2p: a jak tedy? :))) VAG není problém kdyžtak:) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
šulda Odesláno Červen 1, 2015 Sdílet Odesláno Červen 1, 2015 (upraveno) Vždyť ti to tu říkají :) Napárovat v jiném autě. Upraveno Červen 1, 2015 uživatelem šulda 0 Citovat Odkaz ke komentáři
shotik Odesláno Červen 1, 2015 Sdílet Odesláno Červen 1, 2015 šulda: myslel jsem že p2p má jiný nápad když reagoval až po h2oenergy 0 Citovat Odkaz ke komentáři
šulda Odesláno Červen 1, 2015 Sdílet Odesláno Červen 1, 2015 Asi to tak je vidět, ale co sem chodívám tak to tu řešili už vícekrát takže sem to viděl jako že mluví oba stejně, moje chyba ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
shotik Odesláno Červen 1, 2015 Sdílet Odesláno Červen 1, 2015 Já tu někde četl že by to snad mělo jít i bez dotykového rádia a podpory Maxiku. A to mě právě zajímá protože co když telefon vyměním tak nebudu otravovat zas někoho s FL oktou:) Ale otázka zní jak to udělat. Navíc dotaz navrch. A2DP HF stejně asi nepojede na Stream MP3 ne?: ))) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
p2p Odesláno Červen 1, 2015 Sdílet Odesláno Červen 1, 2015 Sice nevim co resis ohledne techto postu, ale postup se tu uz zminoval... naparovat v jinem FL aute a potom jenom prehodit do pred fl... tot vse... jesti jeste neco budes chtit vysvetlit nebo popsat ozvy se pres sz... dam klidne blizzsi info :) :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ka_r_los Odesláno Červen 1, 2015 Sdílet Odesláno Červen 1, 2015 Telefon se SAP, sms na maxovi, ale na navigaci nejdou, jednotka PREMIUM HF jednotku 5N0 035 730 C... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
SirMike Odesláno Červen 5, 2015 Sdílet Odesláno Červen 5, 2015 Ahoj, chci se zeptat, zda lze nějak nastavit hlasitost tónu, který se ozve vždy při spárování telefonu s HF a po odpojení od HF. V menu Columbusu jsem to nikde nenašel, ani přes MaxiDot. Buď bych chtěl tón úplně vyrušit nebo ho silně ztlumit. Momentálně je ten gong ultra nahlas. :) Napadá mě tedy jedině přes diagnostiku? Nicméně než se na ní rozjedu, chtěl bych vědět, zda s tím vůbec lze nějak hýbat. :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
stomko Odesláno Červen 6, 2015 Sdílet Odesláno Červen 6, 2015 Nefunguje to ani na MaxiDote ked mas telefon pripojeny cez RSAP? Na mojej O2 mi sice gong neznie pri sparovani (aspon si nepamatam ze som to niekedy mal), avsak ak mam telefon sparovany cez RSAP, viem si napriklad zvolit ton zvonenia v aute, hlasitost, atd. Ak to mam len v HF profile, tak tieto volby sa na maxidote neukazuju. Cize mozes skusit sparovat cez RSAP (resp. len povolit RSAP), pozriet ci sa to neda nastavit na MaxiDote, a nasledne znova prepnut na HF (pokial preferujes HF profil ako ja...). 0 Citovat Odkaz ke komentáři
SirMike Odesláno Červen 6, 2015 Sdílet Odesláno Červen 6, 2015 Mám iPhone 6 a ten tuším nepodporuje rSAP se Škoda HF. V menu MaxiDotu nic nastavit nemohu. Když změním v telefonu styl vyzvánění, tak mi automaticky stejným tónem vyzvání HF v autě, což je fajn. HF profil mi také vyhovuje, zkrátka auto se chová jen jako mikrofon. Mám i dost specifickou jednotku - umí Columbus + moderní telefony + předFL auto, tedy budíky a vše funguje korektně. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cyly Odesláno Červen 17, 2015 Sdílet Odesláno Červen 17, 2015 Dobry vecer. Chtěl bych se zeptat zdali tady mel nekdo problem s aktivaci BT na radiu Bolero. Cislo RJ. 5P0862335 RJ BT mam i antenu k BT mam, ale kdyz zapnu na mobilu BT Samsung S3 tak mi to nic nenajde. Jedine co mne napada je nakodovat RJ BT. Za kazdou radu budu rad. Napada mne jeste nakodovat RJ BT ? Muze mi nekdo poradit jak na to ? Dekuji moc. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
JaneCk Odesláno Červen 18, 2015 Sdílet Odesláno Červen 18, 2015 Ahoj, nikdy jsem HF sadu neměl, takže nemám zkušenosti. Chci se zeptat - teď mám tuším jednotku s koncovkou 742B. Rádio Audience, oct 2005. Když mi někdo volá, tak se rádio pouze ztlumí, napíše na displeji PHONE a event se zobrazí jméno na maxidotu. Měl jsem zato, že bude normálně přes repro vyzvánět, což se neděje. Je to tedy takhle v pořádku a vyzvání až v nějaké novější konfiguraci? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Tomasoct Odesláno Červen 19, 2015 Sdílet Odesláno Červen 19, 2015 Ahoj myslím že se to dá nastavit někde přes VCDS v přízpůsobení v řídící jendotce telefonu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Červen 23, 2015 Sdílet Odesláno Červen 23, 2015 nesnáším kolumbuse.... Napadá vás někdo, proč to ani na maxidotu ani na columbosovi prostě nezobrazí všechny kontakty? jako on si je natáhne, jak kolumbus i maxidot, ale pak je prostě všechny nezobrazí. jenom některý, seznamy volání fungují normálně. mobil sony M2 https://lh3.googleusercontent.com/E6o50pZJs1402ZFaooCx0_dhThi8XzdNqJFYVlMdjyez=w560-h996-no někdo help pls? už z toho fakt rostu, zreklamovat nepujde asi nic.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
stomko Odesláno Červen 25, 2015 Sdílet Odesláno Červen 25, 2015 Je to chyba androidu, nie Columbusa.stiahni si aplikaciu Bluetooh Phonebook, ta to fixne. Tych par korun sa za to oplati dat. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
machstx Odesláno Červen 30, 2015 Sdílet Odesláno Červen 30, 2015 Dobry den Chtel jsem se zeptat ci mi nekdo neumi poradit, mam octavia 2 r.v 2005 a v aute mi nejede zvuk kdyz mi nekdo vola. radio je nexus , telefon acer k autu sa pripoji vsechno vidim muzu volat clovek kteremu volam mne slysi ale ja jeho ne. Dekuji 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ka_r_los Odesláno Červen 30, 2015 Sdílet Odesláno Červen 30, 2015 co diagnostika? nemáš přerušené vedení od jednotky do radia? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
machstx Odesláno Červen 30, 2015 Sdílet Odesláno Červen 30, 2015 Diagnostiku jsem jeste nedelal tak nevim skúsim pozastrkavat káble a uvidím. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
DawiDX Odesláno Červenec 23, 2015 Sdílet Odesláno Červenec 23, 2015 Ahoj, chci se zeptat, zda lze nějak nastavit hlasitost tónu, který se ozve vždy při spárování telefonu s HF a po odpojení od HF. V menu Columbusu jsem to nikde nenašel, ani přes MaxiDot. Buď bych chtěl tón úplně vyrušit nebo ho silně ztlumit. Momentálně je ten gong ultra nahlas. :) Napadá mě tedy jedině přes diagnostiku? Nicméně než se na ní rozjedu, chtěl bych vědět, zda s tím vůbec lze nějak hýbat. :) Ahoj, hlasitost tohoto prihlasovaciho zvuku jde ovladat koleckem hlasitosti na Columbusovi v dobe, kdy je tento zvuk prehravan. Kolecko se v tu dobu asociuje pro telefon stejne jako ovladani hlasitosti pri hovoru. Stejne tak se da napriklad regulovat hlasitost hlasu navigovani vuci radiu - v dobe, kdy mluvi hlas navigace, patri kolecko hlasitosti navigaci. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
omicron Odesláno Červenec 23, 2015 Sdílet Odesláno Červenec 23, 2015 Zajímavé, já jsem nikdy žádný zvuk při BT párování ze SoundSystemu neslyšel, ale asi to GSM III (tzn. autotelefon, ne HF) nedělá, žádné nastavení jsem k tomu nenašel. Ale to samozřejmě lze realizovat přímo na founu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.