Přejít na obsah

Kamera v autě (černá skříňka)

Doporučené příspěvky

tak GoPro umistene na sedacce ridice misto spolujezdce je mnohem stabilnejsi jenze zase moje velikost s pleskou zasahuje za zaberu a kryje vyhled kamere levym oknem. Jeste jsem nemel moznost jet autem nejak vic za svetla a bez mlhy kazdopadne RZ jdou ted cist dobre i na vetsi vzdalenost viz mondeo na screenshotu. Urcite to neni idelani ale jako ustupek pro vsestranosti a moznosti kameru dat ven tocit exterierove to neni zle. Zkusim jeste kameru dat zpet na spolujezdcovo sedadlo a dat ji niz na tycce od operky hlavy treba se to nebude tak moc klepat.

gopro3.png

Odkaz ke komentáři

Ja bych do ni sel taky, ale nemam ted na takovyhle srandy volny peníze, holt ted zere všechno co jde - bydleni, ale az se trochu srovnam, tak bych ji bral taktéž. Helmer po trech letech zacina zlobit, nejde ulozit jina delka videa nez standardni a k tomu se při vypnuti zapalovani neulozi poslední soubor, coz dřív normalne fungovalo. Nejspis zdechnul akumulator :( Leda při ty hromadny objednávce ze by nam rakosnici udelali cenu :D

Odkaz ke komentáři

Kluci, z toho co tu uvádíte, tak po tom, co jsem já zjišťoval, tak DOD je jasný vítěz. Je daleko, daleko před ostatníma. Pokud odejde akumulátor (i jak píše Krysarr), tak se dá doobjednat. Na ebay taktéž jsou k dispozici.

Blackvue berte jen pokud se vám líbí form factor. Jinak kvalita videa odpovídá polovině ceny. Wifi funkce nefunguje nijak dokonale a radši si to stáhnete z karty

DOD u nás lze, ale je za raketu. Fake v Čině je vcelku běžný, ale za tento peníz, by to mohlo být ok, případně objednat na stránkách výrobce.

Pak by vás ještě mohla zaujmout http://dashcamtalk.com/powerucc-panoramaii/ což je nejlepší možná koupě kvalita/peníze. Na daném fóru vůbec najdete všechny potřebné info.

Tak to jsou moje poznatky 4 denního pečlivého studia

Odkaz ke komentáři

Ahoj, tak já jen přispěji.. také bych do toho šel s tím, že bych měl i dalšího člověka.

tady koukněte, je to totožné, samozřejmě za originalitu neručím.

Dávají záruku většinou rok ale nevím jak by se to řešilo zpětně. Paypal třeba garantuje ochranu jen 45 dní od prodeje.

Cena je cca 170 USD oproti 180 EUR, cca 20% levnější. Němec by si neměl dovolit prodávat žádný fake ale ruku do ohně za ně nedám.

Slevu by asi dal jak Němec, tak Číňan..

ps: a Němec má v podstatě zkopírovaný inzerát od Číňana.. to se ale stává i u nás.. náš prodejce koupí něco na e-bay a pak není ani schopný k inzerátu na svém WEBu dát svoje fotky..

Odkaz ke komentáři

Jdu do toho :) jeden kus.

Kluci: já ji zkusim v ponděli objednat přes známého co lítá do Státu na zkoušku ale nejdříve musim zjistit zdá tam v nejbližší době poletí.Kdyby to nebylo do měsíce tak se svezu "hromadnou objednávkou".Jestli to dopadne tak aspon poreferuju ale vypadá to že je to tak trochu jiný level ve srovnání s tim co jsem měl třeba v autech já.

Upraveno uživatelem romariooo
Odkaz ke komentáři

Tak Šikmáč je neoblomný a dal slevu.. Hi, the best price we can offer is US$ 213.5 * 6 = US$ 1281 , very very low profit only, thank you.
No nic moc, na druhou stranu jsme asi zapomněli na možné CLO při hromadné objednávce :-/
Tak ono možná bude lepší objednat každou sólo :-/

dohledal jsem, že zásilky pod 150EUR nepodléhají CLO ale DPH se asi musí zaplatit.

Asi záleží jaký celník zrovna balík dostane a jak pečlivý jest.

Měli-li by jsme zaplatit CLO a dej Bóže DPH, pak se jeví varianta Němec asi laciněji..

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...