kovikovi Odesláno Leden 9, 2014 Sdílet Odesláno Leden 9, 2014 Čauky taky sháním nějakou kamerku do svého auta a pořád nevím jakou. S jakou máte nejlepší zkušenosti a kterou by jste mi doporučovali. :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Leden 9, 2014 Sdílet Odesláno Leden 9, 2014 tak GoPro umistene na sedacce ridice misto spolujezdce je mnohem stabilnejsi jenze zase moje velikost s pleskou zasahuje za zaberu a kryje vyhled kamere levym oknem. Jeste jsem nemel moznost jet autem nejak vic za svetla a bez mlhy kazdopadne RZ jdou ted cist dobre i na vetsi vzdalenost viz mondeo na screenshotu. Urcite to neni idelani ale jako ustupek pro vsestranosti a moznosti kameru dat ven tocit exterierove to neni zle. Zkusim jeste kameru dat zpet na spolujezdcovo sedadlo a dat ji niz na tycce od operky hlavy treba se to nebude tak moc klepat. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stanson Odesláno Leden 9, 2014 Sdílet Odesláno Leden 9, 2014 Chapu ze ti jde o skryti kamery, jen mi pripada, ze natacet 2/3 obrazu kabiny a 1/3 toho co opravdu chci je skoda. Navic si myslim, ze by na slunci mohla mit problemy s clonou, ale to se treba pletu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Leden 9, 2014 Sdílet Odesláno Leden 9, 2014 je to tak 55:45 ale chapu, chce to neco vic za svetla ale pri tom zas**** pocasi co tu mame se to moc neda. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
hampejz Odesláno Leden 9, 2014 Sdílet Odesláno Leden 9, 2014 Zajímavé řešení. Já co hledal i oddělení samotné čočky kamery, tak mě nic nenadchlo. Prostě sundavat a basta. takže pak čelní okno značka ideál :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kovikovi Odesláno Leden 9, 2014 Sdílet Odesláno Leden 9, 2014 Mě by se líbila tady ta kamera nemáte s ní někdo nějakou zkušenost? http://www.ebay.com/itm/BlackVue-Wi-Fi-DR500GW-HD-Car-Black-Box-Drive-GPS-Recorder-16GB-Free-shipping-/221209229599?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item338118f91f 0 Citovat Odkaz ke komentáři
krysarr Odesláno Leden 9, 2014 Sdílet Odesláno Leden 9, 2014 http://www.ebay.de/itm/DOD-LS430W-Dashcam-Advanced-WDR-Super-Nachtsicht-1080P-GPS-Logger-KFZ-Blackbox-/141134874402?pt=Auto_TFT_Monitore&hash=item20dc4b4722 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jar_da Odesláno Leden 9, 2014 Sdílet Odesláno Leden 9, 2014 no, tahle kamera je u mě favorit a cena lepší než u nás, tak jen aby to byla origo, ale vypadá, že ano, půjdeš do ní? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Leden 9, 2014 Sdílet Odesláno Leden 9, 2014 Já bych do ní šel.Uděláme hromadnou objednávku? Jardo,šel bych do ní 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jar_da Odesláno Leden 9, 2014 Sdílet Odesláno Leden 9, 2014 no silně o ní uvažuju a co jsem tak pročetl fóra a viděl natočená videa, tak asi to nej co se dá koupit, možná do ní půjde i kolega 0 Citovat Odkaz ke komentáři
krysarr Odesláno Leden 9, 2014 Sdílet Odesláno Leden 9, 2014 Ja bych do ni sel taky, ale nemam ted na takovyhle srandy volny peníze, holt ted zere všechno co jde - bydleni, ale az se trochu srovnam, tak bych ji bral taktéž. Helmer po trech letech zacina zlobit, nejde ulozit jina delka videa nez standardni a k tomu se při vypnuti zapalovani neulozi poslední soubor, coz dřív normalne fungovalo. Nejspis zdechnul akumulator :( Leda při ty hromadny objednávce ze by nam rakosnici udelali cenu :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jar_da Odesláno Leden 9, 2014 Sdílet Odesláno Leden 9, 2014 otázkou je, jestli neobjednat jednu a nevyzkoušet, oni rákosníci taky umí padělky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Leden 9, 2014 Sdílet Odesláno Leden 9, 2014 Mě by spiš zajimalo jak to je s reklamaci? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
krysarr Odesláno Leden 9, 2014 Sdílet Odesláno Leden 9, 2014 No ono to bohužel z Ebaye asi jinac nez jednotlive nepujde :( Leda to zkusit u toho, co to prodava tady u nas. Pak by mozna byla jistejsi i ta reklamace.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
krysarr Odesláno Leden 9, 2014 Sdílet Odesláno Leden 9, 2014 http://www.gme.cz/kamera-do-auta-hp-f210-p755-404 Ale ta cena při ty svetelnosti je spis za znacku asik... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
hampejz Odesláno Leden 10, 2014 Sdílet Odesláno Leden 10, 2014 Kluci, z toho co tu uvádíte, tak po tom, co jsem já zjišťoval, tak DOD je jasný vítěz. Je daleko, daleko před ostatníma. Pokud odejde akumulátor (i jak píše Krysarr), tak se dá doobjednat. Na ebay taktéž jsou k dispozici.Blackvue berte jen pokud se vám líbí form factor. Jinak kvalita videa odpovídá polovině ceny. Wifi funkce nefunguje nijak dokonale a radši si to stáhnete z karty DOD u nás lze, ale je za raketu. Fake v Čině je vcelku běžný, ale za tento peníz, by to mohlo být ok, případně objednat na stránkách výrobce. Pak by vás ještě mohla zaujmout http://dashcamtalk.com/powerucc-panoramaii/ což je nejlepší možná koupě kvalita/peníze. Na daném fóru vůbec najdete všechny potřebné info. Tak to jsou moje poznatky 4 denního pečlivého studia 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Superfatty Odesláno Leden 10, 2014 Sdílet Odesláno Leden 10, 2014 Ahoj, tak já jen přispěji.. také bych do toho šel s tím, že bych měl i dalšího člověka. tady koukněte, je to totožné, samozřejmě za originalitu neručím. Dávají záruku většinou rok ale nevím jak by se to řešilo zpětně. Paypal třeba garantuje ochranu jen 45 dní od prodeje. Cena je cca 170 USD oproti 180 EUR, cca 20% levnější. Němec by si neměl dovolit prodávat žádný fake ale ruku do ohně za ně nedám. Slevu by asi dal jak Němec, tak Číňan.. ps: a Němec má v podstatě zkopírovaný inzerát od Číňana.. to se ale stává i u nás.. náš prodejce koupí něco na e-bay a pak není ani schopný k inzerátu na svém WEBu dát svoje fotky.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jar_da Odesláno Leden 10, 2014 Sdílet Odesláno Leden 10, 2014 (upraveno) ale to je typ 400 Upraveno Leden 10, 2014 uživatelem jar_da 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Superfatty Odesláno Leden 11, 2014 Sdílet Odesláno Leden 11, 2014 Oh la la, to mi uteklo.. :-/ 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Superfatty Odesláno Leden 11, 2014 Sdílet Odesláno Leden 11, 2014 tak oprava ZDE za 218 USD přičemž možno dokoupit 3Y záruku za 35 babek.. Jedna babka = 20 Kaček a stále je to o cca 800 Kč/ks levnějš jak Němec.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jar_da Odesláno Leden 11, 2014 Sdílet Odesláno Leden 11, 2014 No vida, tak začneme organizovat? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Leden 11, 2014 Sdílet Odesláno Leden 11, 2014 měl bych zájem asi také. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Leden 11, 2014 Sdílet Odesláno Leden 11, 2014 měl bych zájem asi také. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Leden 11, 2014 Sdílet Odesláno Leden 11, 2014 (upraveno) Jdu do toho :) jeden kus. Kluci: já ji zkusim v ponděli objednat přes známého co lítá do Státu na zkoušku ale nejdříve musim zjistit zdá tam v nejbližší době poletí.Kdyby to nebylo do měsíce tak se svezu "hromadnou objednávkou".Jestli to dopadne tak aspon poreferuju ale vypadá to že je to tak trochu jiný level ve srovnání s tim co jsem měl třeba v autech já. Upraveno Leden 11, 2014 uživatelem romariooo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Superfatty Odesláno Leden 11, 2014 Sdílet Odesláno Leden 11, 2014 Kdo to tady organizuje? :-D Romane, mám v tvém příspěvku trochu hokej.. V pondělí budu vědět přesný počet kusů, tedy jeden, max dva. Napište sem tedy osoby a kusy. Buď se poptá hned cena za určité množství nebo vyzkoušet jednu a pak poptat zbytek? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Superfatty Odesláno Leden 12, 2014 Sdílet Odesláno Leden 12, 2014 Tak Šikmáč je neoblomný a dal slevu.. Hi, the best price we can offer is US$ 213.5 * 6 = US$ 1281 , very very low profit only, thank you.No nic moc, na druhou stranu jsme asi zapomněli na možné CLO při hromadné objednávce :-/Tak ono možná bude lepší objednat každou sólo :-/ dohledal jsem, že zásilky pod 150EUR nepodléhají CLO ale DPH se asi musí zaplatit. Asi záleží jaký celník zrovna balík dostane a jak pečlivý jest. Měli-li by jsme zaplatit CLO a dej Bóže DPH, pak se jeví varianta Němec asi laciněji.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jar_da Odesláno Leden 12, 2014 Sdílet Odesláno Leden 12, 2014 (upraveno) Hm, tak to asi bude jistější přes Němce, tam je DPH už v ceně?, nikdy jsem takhle nic nekupoval, tak jsem trubka. ááááá už to vidím, cena u Němce vč. DPH Upraveno Leden 12, 2014 uživatelem jar_da 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Superfatty Odesláno Leden 12, 2014 Sdílet Odesláno Leden 12, 2014 A Němec by mi to mohl poslat na mou poštu v Německu a tam si to vyzvednu.. On je EU takže není co řešit.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Leden 12, 2014 Sdílet Odesláno Leden 12, 2014 Kdy to chcete objednat? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Superfatty Odesláno Leden 12, 2014 Sdílet Odesláno Leden 12, 2014 Až se dohodneme ale zatím mi přijde, že to bude na dlouhý loket.. Já budu zítra vědět přesný počet, tak jsem ready.. Btw Němec dá za objednávku šesti kusů slevu 15€/kus.. To jsou cca 400 kč/ks. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.