Garrett Odesláno Leden 13, 2011 Sdílet Odesláno Leden 13, 2011 Vypadá to dobře :-) A ty jsi to teda nelakoval na autě? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kolage Odesláno Leden 13, 2011 Autor Sdílet Odesláno Leden 13, 2011 Vypadá to dobře :-) A ty jsi to teda nelakoval na autě? dík ale jo lakoval jsem je na autě, jen sem sundal třmeny a nechal je na hadicích abych se k nim dostal pěkně ze všech stran, ale konečně je auto na kolech, od pondělí bylo na špalcích :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kolage Odesláno Leden 17, 2011 Autor Sdílet Odesláno Leden 17, 2011 Tak dnes jsem čerňulku konečně umyl, po sobotě a neděly vypadala jako po rally. :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jajiN Odesláno Leden 18, 2011 Sdílet Odesláno Leden 18, 2011 sakra, jak to tak posloucham, vsichni jenom umyvaji auta? :) Co to je za modu? :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
nohic Odesláno Leden 18, 2011 Sdílet Odesláno Leden 18, 2011 sakra, jak to tak posloucham, vsichni jenom umyvaji auta? :) Co to je za modu? :) :D aaale, je to nejaka traparna :D v zime se to fakt nevyplati, ja cekam na jaro nebo leto jinak ja jsem dneska namisto myti lestil hondicku ) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kolage Odesláno Leden 18, 2011 Autor Sdílet Odesláno Leden 18, 2011 dneska pokračování, naleštěno a navoskováno vypadá bombasticky, leskne se jako blázen :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jajiN Odesláno Leden 18, 2011 Sdílet Odesláno Leden 18, 2011 on me normalne chce nastvat . . . :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kolage Odesláno Leden 18, 2011 Autor Sdílet Odesláno Leden 18, 2011 ne ne ale čerňule si to už zasloužila :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jajiN Odesláno Leden 18, 2011 Sdílet Odesláno Leden 18, 2011 ja vim, ale jsem ted silene nervni, jeste 17 dnu bez auta a kazdy na foru tady pise, jak se o ni stara, umyva, voskuje, pucuje mam nervy :/ :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kolage Odesláno Leden 18, 2011 Autor Sdílet Odesláno Leden 18, 2011 to by mě teda taky strašně štvalo :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
libor.kratas Odesláno Leden 18, 2011 Sdílet Odesláno Leden 18, 2011 ne ne :) ale čerňule si to už zasloužila ;) a vydržííí to do soboty ???? :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kolage Odesláno Leden 18, 2011 Autor Sdílet Odesláno Leden 18, 2011 a vydržííí to do soboty ???? :) no to doufám :D celej týden budu jezdit jen feldou a čerňule si bude pěkně hovět v garáži :) tak doufám že bude v sobotu svítit sluníčko ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kolage Odesláno Leden 21, 2011 Autor Sdílet Odesláno Leden 21, 2011 tak dnes objednán RS nárazník ;) , a všechny mřížky k němu, od kámoše z autokelly, za slušnou cenu v pondělí bude doma a v uterý jde na lak :) už aby to bylo :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Leden 22, 2011 Sdílet Odesláno Leden 22, 2011 to bude potom fešanda, pak nahoď foto až to budeš mít hotový 0 Citovat Odkaz ke komentáři
libor.kratas Odesláno Leden 22, 2011 Sdílet Odesláno Leden 22, 2011 no aspon muzes viet predstavu jak to bude vypadat na cerne u me 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kolage Odesláno Leden 22, 2011 Autor Sdílet Odesláno Leden 22, 2011 no aspon muzes viet predstavu jak to bude vypadat na cerne u me dnes jsem skouknul paráda už se těším 0 Citovat Odkaz ke komentáři
libor.kratas Odesláno Leden 22, 2011 Sdílet Odesláno Leden 22, 2011 máš ji krasnouuu a naleštěna vydržela 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Killer22 Odesláno Leden 22, 2011 Sdílet Odesláno Leden 22, 2011 Ahoj, slusna cena za RS naraznik je pls kolik? jestli to neni tajne... diky Zdravi Killer22 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kolage Odesláno Leden 22, 2011 Autor Sdílet Odesláno Leden 22, 2011 Ahoj, slusna cena za RS naraznik je pls kolik? jestli to neni tajne... diky Zdravi Killer22 komplet se všema mřížkama, s autokjelly, za pět tisíc 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Killer22 Odesláno Leden 23, 2011 Sdílet Odesláno Leden 23, 2011 To jde, ale v AutoKelly sou kurwy drahy a stupidni (nic proti Tvymu kamosovi ) Protijedouci auto mi narazilo na moje zrcatko u ridice a kdyz sem v autokelly kupoval vnitrni sklo, tak za nej chteli 3kila s tim, ze je to na Octavii (prislo mi to divny, protoze konektory na vyhrivani byly u meho blize ridicovi nez u kupovaneho) Prodejce mi rika, ze to nevadi, at si jenom vice protahnu kabely (dalsi divnost). Jdu k autu, taham, taham a vytahnu cca 1cm s tim, ze kabel uz je pomalu pred utrhnutim... Zrcatko jdu vratit s tim, ze tam kable nejsem schopnej narvat. Prodejce rika, ze je to blbost, ze bych byl prvni kdo to reklamuje... Jeste mu rikam, jestli je to original od skody, ze na nem neni ani kod dilu, nic... Pan za pultem:"No pane... prece byste za takovouhle cenu nechtel original ne?" Tak rikam, oka, ale me tam nejde... Chvili se dohadujeme, tak mu rikam at jde se mnou a ukaze mi, jak ho tam napasuje... Jeho nasledny usmev a pohled na me si pamatuju jeste ted, neco ve smyslu:"Ty jsi blbec a ja ho ze sebe delat nebudu." Tak sem jim ho tam nechal, ze chci vratit penize -> bez problemu vratil. Druhy den jsem sel do skoda-dily.cz a koupil jsem neorigo skodovacky (ale s vyrazenym cislem dilu!! ) za 150,- a to co sem vcera kupoval AutoKelly bylo na VW (na pohled stejny, vnitrek jinej... Promin ze Ti to tu spamuju, jenom kdyz jsi psal o AutoKelly, tak jsem to potreboval ze sebe dostat... Mala rada na zaver: Vypada to stejne a nemusi to byt stejne... Zdravi Killer22 komplet se všema mřížkama, s autokjelly, za pět tisíc 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kolage Odesláno Leden 23, 2011 Autor Sdílet Odesláno Leden 23, 2011 dnešní poledne 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Leden 23, 2011 Sdílet Odesláno Leden 23, 2011 Pěkný číslo, takový bych chtěl mít taky na budíkách 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MiR Odesláno Leden 23, 2011 Sdílet Odesláno Leden 23, 2011 Pěkný číslo, takový bych chtěl mít taky na budíkách ;) Marto tak na budikach to neni problem :P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kolage Odesláno Leden 23, 2011 Autor Sdílet Odesláno Leden 23, 2011 Marto tak na budikach to neni problem :P ;) ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Leden 24, 2011 Sdílet Odesláno Leden 24, 2011 Marto tak na budikach to neni problem :P To máš pravdu ;) ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kolage Odesláno Leden 25, 2011 Autor Sdílet Odesláno Leden 25, 2011 tak dnes dostal lakoš práci :) RS nárazník a křídlo, lišty nárazníků a mračítka Milotec 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Živočich7007 Odesláno Leden 25, 2011 Sdílet Odesláno Leden 25, 2011 :) :P ty jedeš pane !! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kolage Odesláno Leden 25, 2011 Autor Sdílet Odesláno Leden 25, 2011 Dík, se snažím :) než mi to moje snažení zatrhne má drahá polovička :P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MiR Odesláno Leden 25, 2011 Sdílet Odesláno Leden 25, 2011 Tak doufam ze az bude nejakej ten Vyskovskej srazek v tom breznu tak uz bude vse namontino :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.