Libor F. Odesláno Říjen 20, 2009 Autor Sdílet Odesláno Říjen 20, 2009 Vyšlo, ale i prodejce i já jsme měli strach, že se tomu něco cestou stane, ty přepravní služby s tím zacházejí hrozně. Plástve seženu (asi stejné jako má Medan RS) a uvidíme, jak se mi je podaří namontovat. Taky by byla možnost koupit novou masku i s plástvema, viz fotka. Ale asi si s tím nejdříve sám pohraju, bude to levnější a budu z toho mít větší radost, když se to povede. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
drastys Odesláno Říjen 20, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 20, 2009 Jo to jsem si myslel ... ale MB je docel streka no ... tak ten autak vypada hodne dobre, ale nelibi se mi ty chrom zrcatka! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Niki Odesláno Říjen 20, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 20, 2009 To ano v podstate je podobný,rs je dole málo mohutnejší,ale nezainteresovaný si to sotva všimne. :lool: Tá čierna maska vyzerá veľmi slušne,páči sa mi že stratila ten blbý úsmev 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Libor F. Odesláno Říjen 20, 2009 Autor Sdílet Odesláno Říjen 20, 2009 ještě jsem si přidal na té předchozí fotce mračítka a začernil zrcátka, abych věděl, jak by to moje auto mohlo vypadat, docela se mi to líbí, ale přecejen mě se ten chrom na originál masce líbí, tak ji asi tak nechám a dám jen plástve 0 Citovat Odkaz ke komentáři
drastys Odesláno Říjen 20, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 20, 2009 jj to je lepsi, ty chrom zrcatka to kazi! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Libor F. Odesláno Říjen 20, 2009 Autor Sdílet Odesláno Říjen 20, 2009 ještě jeden virtual tuning 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Niki Odesláno Říjen 20, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 20, 2009 Mračítka sú super ,auto konečne vyzerá nasrate. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
CorradoVR6 Odesláno Říjen 20, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 20, 2009 ta octa ma nejake cudne vnutorne spetne nie??co to je zac? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Libor F. Odesláno Říjen 20, 2009 Autor Sdílet Odesláno Říjen 20, 2009 podle mě je s dešťovým senzorem, ale co je ten černý čtvereček vpravo dole na zrcátku, tak to netuším, není to moje auto 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Storm Odesláno Říjen 20, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 20, 2009 Tak do toho bych šel, ta maska by tomu konečně dala ten pořádný kopanec...a stěma mračítkama by to byla šupa. S tím chromem to vapadá fakt dost neškodně, takže chrom pryč. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
CorradoVR6 Odesláno Říjen 20, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 20, 2009 podle mě je s dešťovým senzorem, ale co je ten černý čtvereček vpravo dole na zrcátku, tak to netuším, není to moje auto no to je svetelny senzor..ale podla mna to nie je origo octavia zrcatko Tak do toho bych šel, ta maska by tomu konečně dala ten pořádný kopanec...a stěma mračítkama by to byla šupa. S tím chromem to vapadá fakt dost neškodně, takže chrom pryč. nie je to imitacia hliniku??ale strieborna metaliza??chrom sa trosku viac leskne podla mna :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Libor F. Odesláno Říjen 20, 2009 Autor Sdílet Odesláno Říjen 20, 2009 K zrcátku. No to netuším, co to je. Jedině zeptat se Kopáčka. Jarda myslel dát pryč chrom na masce ne na zrcátkách, na kterých je na té fotce podle mě taky imitace hliníku nebo stříbrná metalíza a ne chrom. Uvidím, co s tím udělám. Prozatím musím dodělat ten nárazník a pak něco vymyslím s maskou. Možná udělám černou masku tak nějak napůl, nechte se překvapit. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ViktorMPI Odesláno Říjen 20, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 20, 2009 To zrcátko je originální a ten "čtvereček" je čidlo pro stmívání zrcátka, ale ne světelný čidlo ve smyslu funkce light assistent. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Michal K. Odesláno Říjen 20, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 20, 2009 ještě jsem si přidal na té předchozí fotce mračítka a začernil zrcátka, abych věděl, jak by to moje auto mohlo vypadat, docela se mi to líbí, ale přecejen mě se ten chrom na originál masce líbí, tak ji asi tak nechám a dám jen plástve tak takhle bych si ten faceliftek uz dokazal predstavit :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
drastys Odesláno Říjen 21, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 21, 2009 JJ souhlasim tady s panem Michalem 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Libor F. Odesláno Říjen 21, 2009 Autor Sdílet Odesláno Říjen 21, 2009 Jojo, facelift je moc hezký, jen se musí trochu upravit. A co takhle? Ten stříbrný proužek by byl z fólie a zakryl by ten škrábanec na kapotě, co tam mám od nějakého závistivého debila. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Alexas Odesláno Říjen 21, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 21, 2009 týý joo, to je fakt pěkný 0 Citovat Odkaz ke komentáři
CorradoVR6 Odesláno Říjen 21, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 21, 2009 To zrcátko je originální a ten "čtvereček" je čidlo pro stmívání zrcátka, ale ne světelný čidlo ve smyslu funkce light assistent. aha ja som si myslel ze cidlo pre stmavovanie zrcatka je to pod zrkadlom...vid foto..tie dve "dierky" a origo sa mi zda take oblejsie ale toto je hranate :) alebo FLka maju nove?? ps: dufam ze nebude vadit ta fotka pouzita z ineho webu :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ViktorMPI Odesláno Říjen 21, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 21, 2009 Tam taky.. pro stmívání jsou dvě čidla z obou stran.. jedno snímá oslnění zezadu (+ tam je ještě indikační dioda, když je stmívání aktivovaný) a druhý světelný podmínky před tebou (jestli je den nebo noc). A pro light assistent je světelný senzor společně s dešťákem. Když jsem seděl ve FL RS, tak už jsem si toho hranatýho zrcátka všiml. Fakt, že ten oblejší je pěknější . 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Niki Odesláno Říjen 21, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 21, 2009 Tak to je asi najlepšie,čo som zatiaľ na face videl,koniec koncov flko má nejlepší zaber priamo s predu,len škoda že furt tomu chýba ten smrnc a elegancia,ako má nefl .Tá maska ked sa z ničim neporovnáva vyzerá veľmi slušne,ale dostal sa mi do ruky obr nefl v tej istej farbe a pri nej aspon mne pripadá ako doma robená,taká lacná.Asi by som si rozmyslel,či by so ju tam nahodil a radšej ešte počkal kým niečo lepšie nevymyslia. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Libor F. Odesláno Říjen 22, 2009 Autor Sdílet Odesláno Říjen 22, 2009 Ráno jsem se byl mrknout do garáže, jestli půjdou snadno zapojit ty nové mlhovky a denní světla. Zjistil jsem, že to pasovat nebude. U mlhovek je skoro stejný konektor, jen má ty vnitřní kontakty jinak daleko. U denních je tam jeden drát navíc, předpokládám, že je to pro funkci parkovaček. Budu tedy potřebovat nahradit ty stávající konektory nebo vyrobit nějakou redukci. Uvítal bych, kdyby se našel někdo v Ostravě a okolí, kdo by mi s tím pomohl a zapojil to, do elektřiny moc vrtat nechci, většinou se mi to podaří, ale nevypadá to moc esteticky. :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Libor F. Odesláno Říjen 22, 2009 Autor Sdílet Odesláno Říjen 22, 2009 Nikita: Dík za ty porovnávací fotky. Ať si každý udělá názor podle sebe. Mě se teda líbí více face, s RS nárazníkem a mračítky je takový drsnější, více nasraný. Tu masku ještě kupovat nebudu, nejdříve vylepším/opravím tu stávající. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Říjen 22, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 22, 2009 Jestli pro tebe neni Prostejov daleko urcite bych volil člena Vaša, zaprve vi co dela a za druhe to dela precizne. Muzes zkusit Cosby(ho) ale nepocital bych s tim ze bude mit cas a chut navic jeho pristup ze celkem zmenil takze halt nevim no. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Niki Odesláno Říjen 22, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 22, 2009 Jasne,nepochybujem,veď inak by si si asi ani ju nekúpil :) myslím,že celkom ujde je elegantnejšia ako tá "doma robená" 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Libor F. Odesláno Říjen 22, 2009 Autor Sdílet Odesláno Říjen 22, 2009 Ta je suprová, do té bych šel, kde se dá sehnat? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Říjen 22, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 22, 2009 Nikita: moc dobré srovnání mezi RS II předface a facelift a zodpovědně mužu říct že ta předface je stejně podle mě elegntnější než face-nemužu si pomoct ale ta maska na faceliftu už je podle mě tuning jako blázen a Octávii to NESLUŠI :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Libor F. Odesláno Říjen 23, 2009 Autor Sdílet Odesláno Říjen 23, 2009 Tak jsem ho tam dnes ráno nasadil. Vypadá to parádně. Moc práce to nebylo. Musel jsem vyndat světla, pak vyndat ty denní s mlhovkama a pak odšroubovat cca 20 šroubků a pak zase opačný postup. Zatím ta nová světla nejsou zapojená, nepasují ty konektory, ale to bych měl pořešit dnes odpoledne. Taky si musím ještě dnes vyzvednout krytky ostřikovačů a krytky do prostřední mřížky a krytky k mlhovkám. S tím zapojením mám takovou teorii, ale kdo ví, jestli je správná. U mlhovek to bude ok, tam jsou dva dráty, ale u těch denních je jeden drát navíc. Předpokládám, že je to kvůli funkci denního svícení. Myslím si, že jeden kontakt je na kostru (-) a druhé dva pak napájení (+12V). Ten jeden bude napájení funkce denních světel (to bych vytáhl z toho původního kabelu) a ten druhý pak na funkci parkovaček (to by se teoreticky dalo natáhnout od parkovaček z horních světel). Je to tak? Pokud ano, tak který kontakt je který? (podle čísel na obrázku) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
drastys Odesláno Říjen 23, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 23, 2009 ty voe, sikula .... ! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Libor F. Odesláno Říjen 23, 2009 Autor Sdílet Odesláno Říjen 23, 2009 nebylo to tak strašné, trvalo to cca hodinku ještě jeden virtual tuning, o kterém přemýšlím, stačila by na to ta stejná fólie jako na mračítka a překryl bych jen vrchní část chromu masky, cena minimální a je to vratná operace 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Niki Odesláno Říjen 23, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 23, 2009 Libore,niečo som našiel o RS-P s tou maskou z "včelieho plastu" http://www.themotorreport.com.au/40789/sko...skoda-revealed/ 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.