Libor F. Odesláno Listopad 17, 2009 Autor Sdílet Odesláno Listopad 17, 2009 Jardo, myslím, že máš dobrý vkus, já mám myslím podobný, ale tohle je už na mě moc, opravdu to už lezlo ven z auta a nevypadalo to dobře. Navíc by všechny kamínky a voda šla rovnou na dveře. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ViktorMPI Odesláno Listopad 17, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 17, 2009 Podložky a zástěrky.. to by bylo stylový :D sranda :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kajman Odesláno Listopad 17, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 17, 2009 pěkné, pěkné... jen pořeš tu masku... ty žebra FL (nerovnoběžné) mi připomínají nějakého Hyundai 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Libor F. Odesláno Listopad 18, 2009 Autor Sdílet Odesláno Listopad 18, 2009 Masku pořeším. Koupím plástve a dám je místo žeber. Taky asi uberu trochu toho chromu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lubinob Odesláno Listopad 18, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 18, 2009 Myslím, že máš pravdu. Než si rozhasit tu originální geo, tak to taky budu pozorovat a uvidím. Nepřipadá mi, že by ta kola měla sklon ala Š120. Připadají mi naprosto stejná jako před podložkami. Samozrejme že to bolo obrazne povedané že sú ala Š120 :D Voľným okom to zblízka nebolo poznať, len keď som sa zozadu zdiaľky náhodou pozrel keď som stál na suchej rovnej ceste tak sa mi zdalo, že vonkajší kraj pneu je trochu vyššie... Na jar mi kontrolovali goemetriu v origo servise a bola v rámci tolerancí, ale zadne pneu boli po 10.000km zvnútornej strany akoby odskákané a začali hučať... a potom keď som dal tie 2cm podložky som si všimol ten odklon... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Libor F. Odesláno Listopad 18, 2009 Autor Sdílet Odesláno Listopad 18, 2009 Ještě o tom popřemýšlím. Říkám si, že máme oba jiné podmínky. Já jezdím většinou sám nebo s manželkou, ty vozíš převážně lidi vzadu. Já mám 1,5cm podložky, ty máš 2cm. Já mám tvrdší sportovní podvozek, ty zase standardní měkší. Každý tady radí něco jiného, zkusím se teda poradit v servise. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lubinob Odesláno Listopad 18, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 18, 2009 To máš pravdu, tie podmienky sú trochu iné, v podvozku je rozdiel, ja mám normálny sériový... síce jazdím občas dobre zaťažený, ale práve tie dlhšie zákazky sú väčšinou len s jedným alebo dvoma ľuďmi, ako aj včera som jedného viezol cca 180km a naspäť som išiel samozrejme sám... ale ten tvrdší športový podvozok by to nemusel toľko poznať... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Tomáš Odesláno Listopad 20, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 20, 2009 Tohle je moc povedený auto, gratulace 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Libor F. Odesláno Listopad 23, 2009 Autor Sdílet Odesláno Listopad 23, 2009 Chystám se na tu masku. Dnes mi dorazila nová maska, takže tu starou, lehce uvnitř prasklou, budu mít na pokusy. Koupil jsem si včelí plástve a nějak to dám dohromady. Ještě musím dořešit otevírání kapoty. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hydraulik Odesláno Listopad 23, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 23, 2009 u otvírání můžeš uřiznout tu páčku co vyjíždí mezi žebry, a kapotu otevřeš tak, že strčíš zápěstí pod kapotu a pohneš hákem... Je to tak aspoň řešené u masky milotec na OII PředFL :-), pokud vymyslíš originálnější řešení, nechám se překvapit :-) P.S. pěkné kotě.... :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Storm Odesláno Listopad 23, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 23, 2009 ..to vypadá slibně :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kajman Odesláno Listopad 23, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 23, 2009 pěkný kocour (kočka?) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Niki Odesláno Listopad 23, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 23, 2009 Ten "drát" na zajačník no neviem neviem,moc sa mi nepozdáva,ale kocúr je fakt parádny 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Libor F. Odesláno Listopad 24, 2009 Autor Sdílet Odesláno Listopad 24, 2009 To otevírání kapoty nějak vyřeším, chtěl bych to nějak elegantně vyřešit a ne strkat celou ruku pod masku. Je to britská modrá kočka. Jsou jí už 3 roky, takže není žádné kotě, to byste jí urazili. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kajman Odesláno Listopad 24, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 24, 2009 Oprava: pěkné obě kočky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
reinxed Odesláno Listopad 24, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 24, 2009 Moc pěkné fotky - mám se co učit. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hydraulik Odesláno Listopad 24, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 24, 2009 To otevírání kapoty nějak vyřeším, chtěl bych to nějak elegantně vyřešit a ne strkat celou ruku pod masku.Je to britská modrá kočka. Jsou jí už 3 roky, takže není žádné kotě, to byste jí urazili. Tak to se omlouvám s tím kotětem ... Je to nějaká rasa? Opravdu hezká ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Libor F. Odesláno Listopad 24, 2009 Autor Sdílet Odesláno Listopad 24, 2009 reinxed: Myslím, že máš taky pěkné fotky. I fototvýbavu máme podobnou, mám starší EOS 350D + stejný seťák, který jsem nedávno nahradil EF 17-40L, a na portréty a akty používám taky EF 50/1,8. Dlouhý objektiv se chystám koupit, zálusk mám taky na 70-200L, ale ta cena mě odrazuje, hlavně proto, že dlouhý objektiv tak často nebudu používat, takže možná skončím u něčeho obyčejnějšího. Hydraulik: Jak už jsem psal. Je to Britská modrá, to je ta rasa, tak to má v techničáku Zítra přihodím ještě pár fotek. Je docela velká, má 4,5kg, je taková šedomodrá, hebká a je fakt hodná a chytrá. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
reinxed Odesláno Listopad 24, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 24, 2009 Libore 17-40 jsem měl od kamaráda , který dělá u policie půjčený na týden a to sklo se mi celkem zamlouvá. 70-200 F4 se dá přes inzerát sehnat za 13 tis.Já jsem ho kupoval nový za 20 tis. Je pravda , že ho člověk tak často nevyužije, ale ta kresba a rychlost ostření je super. Nyní zvažuji koupi těla Canon 50D. Libore fotky ,které tu máš jsou focené jakým sklem? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Libor F. Odesláno Listopad 24, 2009 Autor Sdílet Odesláno Listopad 24, 2009 Tu 17-40ku jsem měl půjčenou v červnu na dovolenou a tak se mi zalíbila, že jsem si ji koupil v srpnu, když jsme jeli na druhou dovolenou na Korsiku autem, kdy jsem fotil hlavně auto, až mi manželka nadávala, že mám raději auto než ji. Většina fotek je focená pravě tou 17-40kou. Pro mě je to ideální objektiv, fotím hlavně ty krajinky. Když chci portrét a rozmazané pozadí, tak použiju tu pevnou 50ku (u těch koček jsem ji použil). Tělo musím taky někdy upgradovat. 50D má kamarád a je to super. Já bych chtěl 5D MkII, ale to už za foťák nedám. Navíc jsem tento rok utratil už dost a příští rok chci utratit ještě mnohem více za dům, takže musím šetřit. Ale 13 tisíc bych možná dal, ale nemám rád staré věci, takže bych chtěl jen nový. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hydraulik Odesláno Listopad 24, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 24, 2009 Libore 17-40 jsem měl od kamaráda , který dělá u policie půjčený na týden a to sklo se mi celkem zamlouvá. 70-200 F4 se dá přes inzerát sehnat za 13 tis.Já jsem ho kupoval nový za 20 tis. Je pravda , že ho člověk tak často nevyužije, ale ta kresba a rychlost ostření je super. Nyní zvažuji koupi těla Canon 50D.Libore fotky ,které tu máš jsou focené jakým sklem? S 50D neváhej... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
reinxed Odesláno Listopad 24, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 24, 2009 Libore taky nemám rád staré věci a nikdy člověk neví jak se k tomu dotyčný choval. To , že mám auto raději než manželku mám na talíři stále.No co se dá dělat ,musela si zvyknout. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Libor F. Odesláno Listopad 25, 2009 Autor Sdílet Odesláno Listopad 25, 2009 Libore, nějak jsem si spletl 70-200 L f/4 s f/2,8, tam je to opravdu cca 16000 ku 31000. Ale asi nejdříve pořeším nový foťák a asi taky sáhnu po 50D, i když jsem chtěl fullframe, ale 58000,- za 5DmII nedám. S autem si už manželka taky zvyká, ale popravdě mám raději manželku, i když si občas myslí opak. :) Dnes jsem přehodil masky, takže zítra se vrhnu na řezání žeber, odstranění znaku, nějak to zakytuju, zabrousím, a pak nalakuju a pak vložím tu plástev. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
drastys Odesláno Listopad 28, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 28, 2009 ahoj Libore,nebyl jsi dneska v shoppingu?Se mi zdalo ze jsem tam videl Tve auto. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Libor F. Odesláno Listopad 28, 2009 Autor Sdílet Odesláno Listopad 28, 2009 čau, byl, pokud mě příště uvidíš, tak trub jako divý :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
drastys Odesláno Listopad 28, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 28, 2009 no zahledl jsem Te na posledni chvili,ale ale myslel jsem ze jsi to Ty, protoze moc cernych FL OII s RS naraznikem nejezdi.Priste troubim jak das :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Libor F. Odesláno Listopad 28, 2009 Autor Sdílet Odesláno Listopad 28, 2009 Tak jsem se dal dnes na to kutění. Rozebral jsem masku, odřezal jsem žebra, pak jsem odřízl znak z té chromované části. Přitom jsem zjistil, že ten chrom jde docela snadno odloupnout, tak jsem odloupl vrchni část a přemýšlím, jestli nechám tu spodní (viz foto auta). Pak jsem to trošku zohnul dolů a zalepil epoxidovým lepidlem. Po vytvrdnutí jsem zatmelil vršek, kde byl znak. Potom jsem z plastu vyrobil spodni hranu, tu jsem přilepil k masce. Potom jsem už jen tmelil a brousil a tmelil a brousil atd. Až bude zase trochu času, tak to musím stříknout základem na plasty, pak plničem pak hezky přebrousit a pak lak (to závěrečné stříkání laku asi nechám na lakovně). Pak musím nějak do té masky vložit ty plástve a celé to složit dohromady. Poraďte, mám nechat spodek chromovaný nebo to mám stříknout celé? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Miles Odesláno Listopad 28, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 28, 2009 Ahoj, hezky si stím hraješ, tohle dělat s autem doma já tak už visím za trenky na průvanu, jinak ten znak škodovky se mi osobně na černým faceliftu libí.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Libor F. Odesláno Listopad 28, 2009 Autor Sdílet Odesláno Listopad 28, 2009 Manželka dnes není doma, takže mám volný byt, ale kdyby viděla ten bordel, co z toho byl, tak bych visel taky, a za koule. :P Znak jsem dal pryč schválně, protože by na té masce moc razil, když bude místo chromu v barvě auta. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Michal K. Odesláno Listopad 28, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 28, 2009 Ahoj Libore...ja bych to dal cele do cerna tu masku... To auto pak bude mrdozne agresivni... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.