Libor F. Odesláno Prosinec 2, 2009 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 2, 2009 Některé detaily opravdu zaniknou, ale dají se určitě oživit třeba tou červenou lištou ala Golf GTI. Taková černá Octavia s 18" koly, hezky snížená o 5 cm, tmavá okna atd., vypadá dost nebezpečně. Ale samozřejmě zelená ala ten Focus by Octavii taky slušela, auta by si každý hned všiml. Já jsem chtěl být trochu nenápadný, jinak bych šel třeba do bílé nebo žluté. Předtím jsem měl stříbrnou O1, ale na O2 už se mi ta barva nelíbí, ale RS nárazník by na ní vynikl lépe, byl by vidět kontrast světlé barvy s černými mřížkami. Ale vybral jsem si černou a nelituju. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Libor F. Odesláno Prosinec 2, 2009 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 2, 2009 Libor: oki, nekdy se stavim ... :-) ... btw: jsi schopny sehnat wifi zarizeni pro pasmo 5GHz(eapBoard nebo wispBoard, pripadne mikrotik) nebo delas jen PC? Stav se. Spíše dělám jen PC a ntb a příslušenství. Co nabízím z 5GHz, mám na stránkách. Ceny jsou tam neinternetové, spíše pro kamenný obchod, tak je ber s rezervou a pokud by sis něco vybral, tak ti řeknu cenu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
drastys Odesláno Prosinec 2, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 2, 2009 ok :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kully Odesláno Prosinec 2, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 2, 2009 Maska vypada dost dobre Jeste me zajima jak vyresis otvor pro packu na otvirani kapoty. To se mi prave u te z RS-P libi, ze je tam mezera a ta plastev neni urezana, ale je tam takova "stena". U masky od kopacka se mi nelibi, ze ta plastev je moc vzadu a nezacina hned za chromem jako u tebe. Jinak je fakt, ze ten RS naraznik na zlute zari asi nejvic. Uz jsem potkal bilou, cernou, cervenou, modrou a zlutou a na te zlute a pak jeste modre to vypada nejlip. Respektive je na prvni pohled videt rozdil, ze to neni "obycejna" octavka. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
wrccko Odesláno Prosinec 2, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 2, 2009 Jeste me zajima jak vyresis otvor pro packu na otvirani kapoty. To se mi prave u te z RS-P libi, ze je tam mezera a ta plastev neni urezana, ale je tam takova "stena".U masky od kopacka se mi nelibi, ze ta plastev je moc vzadu a nezacina hned za chromem jako u tebe. takto http://www.milotec.net/db/files/g322_600_ma.pdf 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Libor F. Odesláno Prosinec 3, 2009 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 3, 2009 Ano, buďto tak, jak Milotec,nebo mám v hlavě ještě jednu variantu, kde se budu snažit vyrobit takový malý nástavec, který bych připevnil ke stávající páčce (kterou musím ale taky zkrátit nebo zohnout). Mě se to právě na RS-P nelíbí, že je tam ta díra, sice ohraničená, ale díra, která ruší celistvost té masky. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Libor F. Odesláno Prosinec 7, 2009 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 7, 2009 Tak o víkendu se zase kutilo. Už mám vše zabroušené, v plniči, vyhlazené a připravené na závěrečný nástřik. Asi se do toho nejdřív pustím sám a pokud se to nepovede, tak to odnesu do lakovny. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
drastys Odesláno Prosinec 7, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 7, 2009 hmm... dobra prace, bude vypadat good si myslim 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Libor F. Odesláno Prosinec 8, 2009 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 8, 2009 Tak už jsem to včera stříknul, nevypadá to špatně, jen mě štve prach, který se mi tam dostal. Na pár místech je takový malý hrbolek a v něm zalepený mini chlup. Ale prý se to dá lehce vybrousit a rozleštit, tak počkám, až to bude úplně zaschlé a ztvrdlé a uvidím. Pak už to jen smontuju dohromady a nasadím na auto. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
drastys Odesláno Prosinec 8, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 8, 2009 no vypada to fakt good! Co JA mam zkusenost, tak kdyz to strikas doma, tak se tam vzdycky nejake to smitko nebo prach dostane :-( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Libor F. Odesláno Prosinec 8, 2009 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 8, 2009 snažil jsem se co nejméně prášit, ale prostě ve vzduchu asi ten prach je :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Storm Odesláno Prosinec 8, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 8, 2009 Krásná práce :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lubinob Odesláno Prosinec 8, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 8, 2009 Pekne pokračuješ... :) a tomu prachu sa pri domácom striekaní nevyhneš, vo vzduchu vždy niečo je... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Libor F. Odesláno Prosinec 9, 2009 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 9, 2009 Tak jsem to dneska zkušebně nasadil. Co na to říkáte? Podle mě je to docela dobré, ale je to pro mě nezvyk, jakoby mi tam něco chybělo (asi ten chrom), ale určitě to vypadá sportovněji. Zatím to tam bylo na dvou šroubcích, tak to ještě úplně nelícuje. Domácí nástřik se mi úplně nelíbí, takže to dám stříknout v lakovně. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
drastys Odesláno Prosinec 9, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 9, 2009 podle me to vypada dobre :o 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Prosinec 9, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 9, 2009 Podle mě to už je moc velký tuning člověče :o ten chrom tam opravdu chybí 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lubinob Odesláno Prosinec 9, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 9, 2009 Peknéé... :o 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Libor F. Odesláno Prosinec 9, 2009 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 9, 2009 spíše mě zajímá, jestli byste si to na auto taky dali 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Niki Odesláno Prosinec 9, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 9, 2009 Ano dal, rozhodne lepšie ako pôvodná,aj keď ten úsmev jej ešte ostal, ale jasne že nie taký výrazný ako mala.Chrom mi tam nechýba.K bledým farbám sa hodí ako jemný doplnok,ale na čiernej prehnane kričí. Zaujímavá by bola ceá predná kapota aj s maskou v carbone,aspoň vo photoshope. A čo sa týka kvality práce,dolu klobúk :o 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kajman Odesláno Prosinec 9, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 9, 2009 Pěkná bestie. Mě teda ten chrom nechybí... :o 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Prosinec 9, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 9, 2009 me se to tuze libi zvlaste na te cerne, musim rict ze jeste trochu decetne pustit dolu nejaky aspon 18" salamky a za me receno je to lepsi jak stormova mafianska cerna a to si myslim je hodne dobrej vysledek. ten chrom mi tam vubec neschazi, je to stejne jen takove "pozlatko" od skodovky je to prakticky jedine misto kde je na aute uz od serie chrom a nejak mi chybi umisteni chromu i na druhe strane vozu takze si nemyslim ze je to vec, kterou je na aute nutne zachovat. Davam za 1 s ******* luxusnima hvezdickama 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Storm Odesláno Prosinec 9, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 9, 2009 Dobré jak cip. Chrom bych zpátky určitě nedával. Ve zpětném zrcátku to musí vypadat nadupaně....a počkej až to snížíš - ten xicht bude před sebou hrnout asfalt. Pěkné pěkné. Jinak se mi ještě dost líbí ta druhá maska cos tu dával - tuším že je od Kopáčka. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Libor F. Odesláno Prosinec 9, 2009 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 9, 2009 Nikita, uvažoval jsem o stříbrném (grafitovém) proužku na kapotě, ale karbon by asi taky nebyl špatný, asi by se to řešilo nějakou fólií se vzhledem karbonu. Poptám se mého vrchního lepiče, jestli je to problém. Možná by se to mělo natáhnout i částečně přes tu masku (z té horní strany). Zase si ale říkám, jestli mám na to odvahu, měnit to auto až tak moc, vždycky jsem byl spíše pro decentní tuning. Ale ve Photoshopu to doma zkusím a pošlu výsledek. Kajman, díky, bestie se mi líbí. Olaf, dolů určitě půjde, ale až na jaře. O 18kách přemýšlím, ale hodně mě známí odrazují, že je to moc tvrdé a zničím si nápravy a ložiska nebo co. Pokud to myslíš s tou stormovou mafiánskou černou vážně, tak je to pro mě velká poklona. Tolik 1 s * jsem nedostal ani ve škole. :o Storm, dík, od tebe jsem ani nečekal, že bys mi řekl, že chrom je lepší. Zkusím udělat fotku, jak to vypadá ve zpětném zrcátku, to je dobrý nápad. Ta Kopáčkova maska se mi až tak nelíbí, ta mřížka je moc zapuštěná dovnitř. Docela jste mě přesvědčili, že to bude vypadat dobře, takže teď tu masku hodím do lakovny a až to bude hezky nastříkané, tak to hodím na auto a už to tam zůstane. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Prosinec 9, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 9, 2009 tak 18" a nizsi ET na loziska se probiralo dostkrat a je to proste tak, to ale stihens jeste v zaruce, jen na servis dojed s 17" . Cece prezul jsem z letnich 18" na zimni 17" a musim rict ze mi to ani neprijde, pokud si dobre pamatuju tvrdi vesmes to same vsici co maji auto nejak snizene, mozna ze prumer gumy mensi o 2.54cm pozorvatelnejsich kdyz mas seriove mekke pruziny, na tom -30mm mi to neprijde naopak uvitas jak perfektne to sedi a D1 halt furt v levym nebo letet tak ze ty schody preletis 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Libor F. Odesláno Prosinec 9, 2009 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 9, 2009 Já to asi taky nejdříve vyzkouším, asi se nechám svézt Stormem, ale až na jaře, teď má jen 16ky. Dal bych si ty HRka, hodně to tu chválíte. 18ky až napřesrok, chci ojezdit ty letní 17ky. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Prosinec 9, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 9, 2009 tak zrovna storm je uz docela extreme nema nahodou nejak kolem -50 ? Treba se nekde potkame svezu te s -30 sice uz trochu vyklepanejma ale i tak 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Libor F. Odesláno Prosinec 9, 2009 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 9, 2009 Já už mám sportovní podvozek od Škodovky, teď mám cca -2,5 cm. Chtěl bych ještě tak ty 2 cm. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Niki Odesláno Prosinec 9, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 9, 2009 Libore ja čo mám HR-ka sú -3,5cm,ale je možné že robia aj viac,ale teraz to je tak na hrane,viac by som už asi nešiel. Čo sa týka tej kapoty,jasné že je to už trochu ostrejší tunning,ale na čiernej by to až tak kričať nemuselo,na tu fotomontáž som zvedavý.Videl som to na závodnej Octavke a predné svetlá sa akoby zmenšili a dominovala mohutná kapota. :o PS:Chýba mi tam ešte ten nápis sport line z fabie,alebo ako si to písal 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.