Bjarda Odesláno Únor 14, 2014 Sdílet Odesláno Únor 14, 2014 Tak to je dobrej frajer... Jinak k těm zádům, jel jsem právě s malou váhou ( asi 90 kg na rozcvičení) :( Ale začal jsem chodit plavat tak aspon nějaký to cvičení 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Únor 17, 2014 Sdílet Odesláno Únor 17, 2014 Respect... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
raym0n Odesláno Únor 17, 2014 Sdílet Odesláno Únor 17, 2014 trosku jako zada Franka Medrano... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Radess Odesláno Březen 28, 2014 Sdílet Odesláno Březen 28, 2014 Ted prozivam tezky obdobi... do fitka jsem chodil 2 roky, zaclo to pristehovanim do vesnice, kdr mame centrum zdravi a je tu prave i posilovna. Chodili jsme banda..... kazdy druhy den, to jsem byl jeste student takze casu habadej. Ted poslednich 5-6 mesicu pracuji... a toho casu opravdu moc neni.... kdyz ma clovek volno, tak je rad, ze podela neco doma nebo na zahrade. Stve me to, budu se muset hecnout a uacit znova.... premyslel jsem, ze bych si koupil od nekoho aspon bench lavici s osou.... neco bych s tim urcite odcvicil....pred mesicem jsem si koupil protein, ze opet zacnu, ale mel jsem ho tak petkrat? :D nejradeji bych mel posilku doma :) to by se cvicilo jedna radost.... no nic.... zase mam z toho vseho depresi.... neda mi to spat kdyz se na sebe kouknu do zrcadla :/ jen je na tom nejhorsi... ze nedokazu pribrat :/ takze pokud necvicim hubnu.... nez jsem zacal cvixit vazil jsem 58 kg.... za 2 roky jsem se dal na 70g.... ted je to takovych 65kg.... no nic konec povidani. Musim to opet hecnout.... kouknout se na Rockyho :) toe motivace... :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Červenec 1, 2014 Sdílet Odesláno Červenec 1, 2014 Radess měl jsem to podobně, hrál jsem fotbal, sice pralesní ligu, ale pohyb atd, dával jsem do toho dost síly a enegrie a vypadal jsem dobře(182cm, 75kg), buchtyn a břiše atd...přišla maturita, stresy a i přes ten fotbal jsem nabral 15 kilo, pak přišla práce, konec fotbalu, tam přibylo asi ještě tak 5 kilo.... pohled v zrcadle hrůza..dělal jsem na bagru a přešel jsem na práci na dodávce v rozvoze, takže nonstop pohyb a během 4 měsíců jsem se dostal na 80kg a postava někde jinde..ale pak zase změna, sedavá práce a šlo to zase nahoru, naštěstí mě nahecovali kámoši před asi 2 měsícema na posilování doma + občas workout, do toho jsem koupil kolo a chodím bruslit nebo běhat a když tomu věnuju hodinku, max 2 denně tak už teď vidím dobrý pokrok, takže jediné co potřebuješ je parta co tě vyhecuje a hodinka denně a půjde to 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Radess Odesláno Červenec 4, 2014 Sdílet Odesláno Červenec 4, 2014 Já jsem se hecl takto :D staci bencovka a odcvicim kozy, tricak s úzkým uchopem, mrtvolu, drepy ..... Časem poridim jednorucky na bicak a hotovo..... Už fakt není moc času to hrotit..... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
raym0n Odesláno Červenec 4, 2014 Sdílet Odesláno Červenec 4, 2014 Rikas, radsi si poradne umyjel lavici 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Radess Odesláno Červenec 4, 2014 Sdílet Odesláno Červenec 4, 2014 Jediný čistý místo v kůlně, kde to můžu odložit: D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Miles Odesláno Leden 1, 2015 Sdílet Odesláno Leden 1, 2015 Novoroční předsevzetí č. 1 udělat něco s postavou, opět mám 123kg, mám půl roku na proměnu, od zítřka to začne :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jar_da Odesláno Leden 1, 2015 Sdílet Odesláno Leden 1, 2015 jéééé, tak ti držím pěsti, jdu do toho s tebou, tělocvična doma téměř dokončena .... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Miles Odesláno Leden 1, 2015 Sdílet Odesláno Leden 1, 2015 OK , homegym závidím, já svý činky prodal, v práci máme mini posilovnu tam najdu cestu a pak najedu do fitka otevřeli u nás nový 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jar_da Odesláno Leden 1, 2015 Sdílet Odesláno Leden 1, 2015 já zase moc na činky nejsem, bude to jiný cvičení, vzhledem k mé 11mm vyjeté plotně to ani jinak být nemůže .... takže:, ripstol, rotoped, veslařina a chtěl bych šikmej chodící pás a hlavně tedy tohle - http://sm-system.stopbolestizad.cz/ 0 Citovat Odkaz ke komentáři
raym0n Odesláno Leden 2, 2015 Sdílet Odesláno Leden 2, 2015 Panove, fandim Vam a doufam, ze vydrzite, i kdyz praxe mi rika opak. Presne proto jsem si ted s chozenim do posky dal minimalne mesic, spis i dva pauzu. Bude tam nechutne preplneno a az dojde k vystrizliveni mysli, ktere rikaji, ze ted spolu vsichni maji neco delat, tak se tam zase na otocku mrknu. Prevence je nezrat prasarny, nez to pak resit prehnanym mucenim se. Zkravit se jde bohuzel rychleji, nez to dat do cajku. Uz nejakou dobu zjistuju, ze vsechno, co na cviceni potrebuju, mam doma, na ulicich kolem bydleni, nebo na prochazce se psem... Tak hodne zdaru! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Leden 2, 2015 Sdílet Odesláno Leden 2, 2015 Přesně...to zas bude natřiskáno ve fitkách ale během měsice to opadne jako každý rok. Taky se tam zajdu podívat ^_^ potřebuju to jako prase drbání. Martas já jsem zkoušel cvičit s těma pásama s vlastní váhou ale železo prostě nenahradim :( moc mě to nenaplnovalo. Jinak všem sportovcům přeju klidný a dobrý rok 0 Citovat Odkaz ke komentáři
raym0n Odesláno Leden 2, 2015 Sdílet Odesláno Leden 2, 2015 Vsak ja nemluvim o uplnym nahrazeni, navic to ani neni TRX, je to proste klacek (zbytek z neceho, co jsem daval k palme jako podporu) a kus lana ze sklepa (ktery jsem nedavno pouzil jako jisteni, kdyz jsem zvenku opravoval balkon) :D ... ale na ten mesic preckani spolecne s vlastni vahou pro me vic nez dostatecny, slouzi super. A ja osobne tohle celkem uprednostnuju (obecne komplexni cviceni, nez jen izolovat partie na jednotlivych strojich, ale to je o tom, jak ty pises, co koho naplnuje a bavi, nelze kategorizovat), pro me na fotbal, snowboard, wakeboard a kite je to proste paradni doplneni a uz dlouho (rok) se mi nestalo, ze bych se zranil... klep, klep, klep :jelen: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jirka313 Odesláno Leden 17, 2015 Sdílet Odesláno Leden 17, 2015 Jak procitam tohle tema tak mam chut zas cvicit. V nedeli jsem domluveny s kolegou ze to zas rozjedem ve velkem stylu:) uz mi to chybi. Neni nad to vecer jit z.posilky a nezvednou viko od kufru:) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Miles Odesláno Únor 1, 2015 Sdílet Odesláno Únor 1, 2015 Měsíc za mnou, výsledky: 2.1.2015 123,8 kg 31.1.2015 117,9kg Plán na měsíc únor 114-115 kg ... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Únor 1, 2015 Sdílet Odesláno Únor 1, 2015 Tak to máš dobry Mílo.Všechno to je o jidle.Cvičení je bohužel jen cca 25 až 30%. Já jsem si dal týden nucenou pauzu jelikož já starej debil a dědek jel dřepy se 120kg a nějak zkurvil záda...kretén no... Takže od zitra to pomaličku rozjedu a jinak začínam chodit cvičit s klukama z kriminálky na sebeobranu.Vyučuje trenér co má na starosti východočeskou urnu:) je to docela prča.Uvidime co udělaji moje záda za nějaky čas. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ciimaa Odesláno Únor 2, 2015 Sdílet Odesláno Únor 2, 2015 Miles - paradní hlavně v tom pokračuj dál až budeš spokojenej tak hlavně zase neprď na jídlo a formu si udržíš když si zajdeš 2 v tydnu do fitka romariooo - sebeobranu s strenérem urny to budeš mít dost dobrej záhul .....lepší umět a nepotřebovat než potřebovat a neumět 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Miles Odesláno Únor 2, 2015 Sdílet Odesláno Únor 2, 2015 njn bohužel stárneme a význam jídla se myslím zvyšuje. Já uplně odboural mléko, pečivo, prázdný kalorie(pomazánky,rychlý občo, omáčky, párky atd) denně spořádám 400-600gr. masa, 100-120 gr. rýže max(basmati) 2x denně protein, na večer tvaroh, ráno vločky do vody, občas omeletu s bílků, karnitin atd, šílený to kdybych jedl když jsem byl mladej, kde bych já byl... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Miles Odesláno Březen 5, 2015 Sdílet Odesláno Březen 5, 2015 Makáte bando lína ? Tady jsou moji chemičtí pomocníčci na cestě přeměny 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Duben 25, 2015 Sdílet Odesláno Duben 25, 2015 Ty vole Milo! Ty do toho jdes po hlave koukam :) a co vysledky? to musi stat mesicne dost penez kdyz koukam na fotku tak to mas na dva mesice vid? Kolik kg mas dole? Jinak pekny pristup! Porad lepsi nez brecet nad rozlitym mlekem :))) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Miles Odesláno Duben 26, 2015 Sdílet Odesláno Duben 26, 2015 Stále makám, zatím jsem na 107,7kg, úbytek na váze 16,1kg, prej je to na mně už zase vidět, že cvičím, hele do peněz to moc neleze kupuju jen proteiny(různý druhy), nějaký vitamíny, kloubní výživu a nějakej ten spalovač, předtím jsem se přežíral a stálo to taky ranec, vejlet do mekáče za 400,-Kč, zákusky a další srágory, vždyť to je skoro půl piksly proteinu :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Duben 26, 2015 Sdílet Odesláno Duben 26, 2015 Máš můj obdiv 16kg je kurva hodně! To musi být strašně moc znát.Jen tak dal Hydro dávaš po tréninku? Na noc máš ten long? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Miles Odesláno Duben 26, 2015 Sdílet Odesláno Duben 26, 2015 jj přesně tak hydro po treningu, a ten long na spaní, zkoušel jsem micellar(ten je prýna noc ještě vhodnější) ale ten mi nechutnal, přes den mám ISO90 a WHEY 80 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Duben 27, 2015 Sdílet Odesláno Duben 27, 2015 Jakou mas chut te 80? Ja mel boruvku a to je hnus fialovej :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.