romariooo Odesláno Leden 16, 2016 Sdílet Odesláno Leden 16, 2016 (upraveno) Málem jsem umřel...podpora zezádu jen psychicka.Už to jde pomaličku nahoru :) Upraveno Leden 16, 2016 uživatelem romariooo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Únor 9, 2016 Sdílet Odesláno Únor 9, 2016 (upraveno) Tak dnes rekord :) 130 na bench. Mam radost. Sila jde nahoru. Hlavne vydrzet a moc neprasit :) P.S na to ze vazim 88 kg si myslim docela dobry :) A co Vy lenosi??? Delate neco? :) Upraveno Únor 9, 2016 uživatelem romariooo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Únor 10, 2016 Sdílet Odesláno Únor 10, 2016 zlehka, dneska chci zkusit přes 100kg na dřep, doufám že to koleno udrží :) jinak bench krásný výkon a mrtvý tah 110kg po 6 v sériích, záda nebolí takže radost 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Únor 10, 2016 Sdílet Odesláno Únor 10, 2016 To das. Chce to delat hluboke drepy. Kdyz delas polovicni tak ty kolena nicis paradoxne nejvic. Tak sportu zdar :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mezonek Odesláno Únor 13, 2016 Sdílet Odesláno Únor 13, 2016 (upraveno) Romariooo - bench dost slusny. Ale kolik meris? U tech mensich to neni fair - kratsi ruce maji min prace :-) Ja dva tydny zpet konecne dorehabilitoval natolik, ze jsem zvladl odcvicit bench - 50kg, ale pocit, jak kdybych dal 150 :-) Jde to pomalu, ale jiste... Upraveno Únor 13, 2016 uživatelem Mezonek 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ciimaa Odesláno Únor 14, 2016 Sdílet Odesláno Únor 14, 2016 parádní forma 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mezonek Odesláno Únor 14, 2016 Sdílet Odesláno Únor 14, 2016 Diky ;-) Snazim se trochu dat zpet dohromady, ale jde to pomalu a tezce... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Únor 15, 2016 Sdílet Odesláno Únor 15, 2016 Mezonek: ja merim 178 a vazim aktualne 90kg. Cvicim pro radost a tak nejak abych byl jiny nez ostatni. Ma to plusy i minusy....nejvetsi minus sehnat zimni bundu nebo oblek...to druhe bohuzel musim objednavat na miru :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Únor 15, 2016 Sdílet Odesláno Únor 15, 2016 romariooo to jsme na tom podobně, mám 181cm a 88kg, sehnat normální triko, mikinu nebo kalhoty je docela problém, co mám dobré přes ramena a hrudník mám dlouhé jak noční košili :D kalhoty to samé, když do toho vlezu stehnama a zadkem tak mám většinou nohavice tak 10cm delší :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Optimus Odesláno Únor 15, 2016 Sdílet Odesláno Únor 15, 2016 189cm a 116kg ..hovorte mi o tom :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mezonek Odesláno Únor 16, 2016 Sdílet Odesláno Únor 16, 2016 Prijde mi, ze kdokoliv sportuje, tak ma problem s konfekci. Holt tuk je objemnejsi nez svaly a to rozlozeni hmoty na tele je taky jinde... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Únor 21, 2016 Sdílet Odesláno Únor 21, 2016 Vcera me chytla svalovka pri drepech tak jsem to ani nedocvicil. Chodim jako kdybych mel v nohach zelezo. Min.na tyden budu muset stehna setrit. Je to blbej a nevdecnej sport toto :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mezonek Odesláno Únor 22, 2016 Sdílet Odesláno Únor 22, 2016 Porad lepsi nez ja - byl sem tyden nemocny, takze sem dnes uspesne zabral koutek pro duchodce a tehotne a i tak sem se z toho jeste po cviceni po.... :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Únor 24, 2016 Sdílet Odesláno Únor 24, 2016 Tak dnes bench 140 kg :) Krasa. Ja myslel ze mi ty kozy upadnou. Supr pocit. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mezonek Odesláno Březen 5, 2016 Sdílet Odesláno Březen 5, 2016 Dnes po delsi dobe konecne normalnejsi trening.Na bench 95, ale alespon to jde zase pomalu nahoru. Co je ale fajn, tak tim jak jsem shodil neplanovanou dietou, tak mam skoro naprouzkovano na kozach :-)) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Březen 6, 2016 Sdílet Odesláno Březen 6, 2016 Mezounek: ty vole spatne ses vykoupal ne??? Mas spinave zebirko!!! :)) Hele dobry. Dobre sekas. Ja jsem tlusty jak to prase a sekacka jde mimo me. Vcéra jsem zas posral nohy a potreboval bych vytah do patra v dome... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Březen 6, 2016 Sdílet Odesláno Březen 6, 2016 vypadáš jak kus prorostlé krkovice :D dobře vysekaný :) já na tom budu asi stejně jak Romario, vysekat to moc nejde, vždycky jsem měl sklony k nadváze..navíc teď rýmečka a kašlíček, nevím jestli budu tenhle týden bušit 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mezonek Odesláno Březen 6, 2016 Sdílet Odesláno Březen 6, 2016 romariooo: jo,je tam nejaka spina,vsak je i v tetovacim tematu. A je videt,ze kazdej chce co nema. ja mam kazdy kilo navic strasne vydreny a kdyz nIc nedelam a jen zeru,tak hubnu... Ale uz si zacinam zvykat:-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Březen 18, 2016 Sdílet Odesláno Březen 18, 2016 2 týdny pauza kvůli chřipce a jak mi ty činky chybí...ale už jsem fit a od neděle začínám :) navíc se venku dělá hezky, tak snad brzo vytáhnu i kolo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MirdaJH Odesláno Březen 23, 2016 Sdílet Odesláno Březen 23, 2016 Já už teď taky druhej tejden nic nedělám :( bohužel taky nemoc. Snad už příští týden :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Březen 23, 2016 Sdílet Odesláno Březen 23, 2016 takhle jsem vypadal před 3 rokama, 92kg a samý tuk potom jsem začal běhat a cvičit s kámošema na prolízkách a děsně mě to začlo bavit, takže se sehnal vercajk a do dneška se mi podařilo proměnít většinu toho tuku ve svaly, akorát to břícho furt nejde, ale co, vždycky jsem měl sklony k nadváze a v rodině to tak mají všichni, tak aspoň budu velký 181cm a 88,5kg 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Červen 15, 2016 Sdílet Odesláno Červen 15, 2016 Makate nebo se flakate? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ciimaa Odesláno Červen 16, 2016 Sdílet Odesláno Červen 16, 2016 Já makám furt každý Po.St,Pá ... teď sem si nechal dokonce sestavit jidelníček a trénink od Grznára a to pojedu obden 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Červen 16, 2016 Sdílet Odesláno Červen 16, 2016 Od toho blba Grznara jo? :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ciimaa Odesláno Červen 17, 2016 Sdílet Odesláno Červen 17, 2016 je to blb to máš pravdu ,na videích co natačí jak tam mluví atdd je to kretén ... ale zase na druhou stranu má něco za sebou a přijatelnou cenu ,chvástá se zaručenými výsledky tak sem zvědavej tak se uvidí :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zabiak Odesláno Červen 17, 2016 Sdílet Odesláno Červen 17, 2016 Já jsem teď přesedlal s posilovny na kondiční TRX jelikož se chystám na 10dení tůru do Bulharska. 2x týdně TRX a pak doma činky. Docela mě to chytlo, navíc tam chodí samé kuny takže je i pokoukáníčko. :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Červen 17, 2016 Sdílet Odesláno Červen 17, 2016 Jo. Ja vim. To jeho vystupovani na netu je marketing. Ma to v palici srovnane jen nemusim jeho styl...on je pan a ostatni jsou hovna... Jinam TRX mi nevyhovuje. max.na protazeni. Ja potrebuju mit v hnatach zelezo :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zabiak Odesláno Červen 17, 2016 Sdílet Odesláno Červen 17, 2016 jj každé cvičení má něco, já teď potřebuji kondici. Je to fakt super, nedříve rozcvička, takže na nás řve a klikujeme běžíme agličáky apod.. a už z toho si KO. Pak po 30 sekundách sérky cviku na TRX, ruce nohy břicho, pak nakonec se zase nečím doděláme a pak protažení. Tady hodně záleží na tom cvičiteli, a teď tahle co máme je skvělá. Fakt nám dává do těla a řve na nás :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Červen 21, 2016 Sdílet Odesláno Červen 21, 2016 makám co to jde, teď trošku chyběla motivace, ale dnešek jsem si užil, 4km běh za 20minut, potom 50 minut hrudník, nohy a ruce a na konec ještě nějaké ty shyby 0 Citovat Odkaz ke komentáři
OKTACR Odesláno Listopad 21, 2016 Sdílet Odesláno Listopad 21, 2016 Zdar všem , přes zimu taky někdo makáte ,nebo se každý fláká u televize, nebo nemá čas a je v práci ? Před 2 týdny jsme s kámošema rozjeli trénink na jednotlivé partie a každý trénink břicho a je to znát - 3- 4 krát týdně , už další týden na bench o 10 kg navíc s dopomocí místo 80 kg , 90 kg .. při mé váze 82-83 kg a výška 186 cm . Zatím začínáme cvičit , Po zimě , chodíme na workout hřiště s vlastní vahou + závaží navíc. JInak pro ideální cvičení jsou činky - železo a stroje jsou jen jako doplněk pro cvičení .. Na činkách se pozná, kdo opravdu cvičí .. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.