MILAN 74 Odesláno Únor 1, 2011 Sdílet Odesláno Únor 1, 2011 Četl jsem ,že je možné snížit hlučnost motoru 1,9 PD 77KW EURO 3.Děkuji za info. :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ciza Odesláno Únor 9, 2011 Sdílet Odesláno Únor 9, 2011 Co tim basnik mysli snizit hlucnost?? jako snizit hlucnost do kabiny?? - odhlucnit kabinu a nebo snizit hlucnost jako ze motor nebude tak hlucnej?? - nechapu jak je mysleno ani to pomalu nedokazu polopaticky napsat. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Mišel Odesláno Únor 9, 2011 Sdílet Odesláno Únor 9, 2011 nalepit tlumení na kapotu, dolů na plech, vytlumit stěnu mezi prostorem cestujících a motorovým prostorem. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Matrix Odesláno Únor 9, 2011 Sdílet Odesláno Únor 9, 2011 ja pridavam do nafty VIF a auto jezdi krasne tise 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kitrab Odesláno Únor 10, 2011 Sdílet Odesláno Únor 10, 2011 ;)) kup si jine auto s jinym motorem. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Únor 10, 2011 Sdílet Odesláno Únor 10, 2011 kitrab:to je teda nazor jako pojd na me zboku a ..... opatrne s takovejmahle OT 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Matrix Odesláno Únor 10, 2011 Sdílet Odesláno Únor 10, 2011 tohle jsem nechtel rozpoutat... pravdou je ze VIF v nafte je znat i na zvukovem projevu motoru a to docela dost motor stichne... a popravde jiny motor bych nechtel s CRkama jsou akorat problemy... (jsou uz podle meho moc slozite a v CR je jeste k tomu nafta na H...o ) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Únor 10, 2011 Sdílet Odesláno Únor 10, 2011 Matrix: obávám se, že ta reakce od Ol@fa nebyla na tebe.. jinak taky přidávám VIF a jsem spokojen.. a ztlumit TDIčko to je jako jíst banánovej dort bez banánů 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Únor 10, 2011 Sdílet Odesláno Únor 10, 2011 Matrix: muzes byt v klidu dakie ma pravdu ta reakce nebyla na tebe ale na uzivatele kitrab 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ciza Odesláno Únor 10, 2011 Sdílet Odesláno Únor 10, 2011 Jo tak uz sme doma, jde o kulivovanost, tak ok uz to chapu, tak to sem taky resil vifem a docela se to sklidnilo a samo verva od benziny, auto o poznani lepsi a klidnejsi. Jinak to vytlumeni bych bral ale rozdelat to cely a pak to zase skladat je taky silenost. No a jinak Audi to je tichounky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MILAN 74 Odesláno Únor 11, 2011 Autor Sdílet Odesláno Únor 11, 2011 Co tim basnik mysli snizit hlucnost?? jako snizit hlucnost do kabiny?? - odhlucnit kabinu a nebo snizit hlucnost jako ze motor nebude tak hlucnej?? - nechapu jak je mysleno ani to pomalu nedokazu polopaticky napsat. Četl jsem o možnosti upravit program v řídící jednotce motoru a tím trochu snížit hlučnost. Článek z časopisu nemůžu najít. Dělají to asi firmy co provádí chiptuning Neznáte nějakou v Jihomoravském kraji? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kralik Odesláno Březen 8, 2011 Sdílet Odesláno Březen 8, 2011 zdravím vás, tento maly problem resim aj ja, lebo som zistil, ze to co vy tam asi mate, ja nie, a to je ta molitanova pena okolo hlavy valcov. Uz ked sme menili turbo som videl, ze tam chyba cosi, ze tie plasty su tam akosi len tak na tej hlave...az u vas na fotkach som zistil, ze tam patri este ten molitan. A ako hladam tak hladam, nikde na nete ho neviem najst. Tak sa chcem spytat, ci z vas dakto nahodou nevie kde by som si to vedel obj. cez net, alebo je jedinou moznostou origo skoda servis? Vdaka vopred... btw. toho VIFu a pod, tam davate kolko? nerobi to potom nejaky problem s motorom ci vstrekmi? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Březen 8, 2011 Sdílet Odesláno Březen 8, 2011 VIF naopak trysky pročišťuje, motor je klidnější.. dávám ho podle návodu - 1ml na 1l nafty.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zdick Odesláno Červenec 27, 2015 Sdílet Odesláno Červenec 27, 2015 Ten molitan samotný asi koupit ani nejde, leda komplet s plastovým krytem. Řešil jsem to teď protože se mi ten molitan rozpadl na prach - na ten plastový kryt jsem dal samolepící dvouvrstvou samozhášecí tlumící hmotu která mi zbyla ještě od Felicie kde mi tlumení vyžraly kuny. Ale že by to bylo nějak extra znát se mi nezdá... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.