Přejít na obsah

Vaša a Rolbař

Doporučené příspěvky

Jsem dalším spokojeným uživatelem domontovaného tempomatu v Prostějovské dílně. Tímto děkuji nejen za rychlou montáž ale i za rozšíření vědomostí z oboru činnosti kdy Váša ještě nebyl koncernovým kouzelníkem... :( Dík

A tak panáček už má i tempomat, jsem rád že jsi zvolil pana Vašu :)

I na mé vosičce dělal zadní parkáče a jak mu to šlo krásně od ruky, holt zlatý český ručičiky ;)

Odkaz ke komentáři

1. dvě fotky - OII a montáž soundsystému a výhřevu zadních sedaček + přední el. posun sedaček

zbylé fotky - SII na climatronic a TMP, pán si chvilku pojezdil a pak zjistil, že climatic mu nevyhovuje :)

pokračování zítra...

post-302-1283966199_thumb.jpg

post-302-1283966224_thumb.jpg

post-302-1283966335_thumb.jpg

post-302-1283966361_thumb.jpg

post-302-1283966382_thumb.jpg

Upraveno uživatelem Rolbař
Odkaz ke komentáři

jj, comfort, takový trošku holátko, ale jinak hezkej, bohužel nemilé překvapení je, že kvalita zpracování - sesazení neníé zrovna valná, nedocvakané příchytky, nedotažené šroubky za palubkou a v rámci akce úspory, oškubej co můžeš odpadlo dost věcí, co by tam mohli být a nejsou...

Odkaz ke komentáři
  • o 2 týdny později...

Dovolim si mistrovi skocit do tematu - samozdrejme s jeho svolenim... a jeste jednou diky! perfektni prace i pokec! (foto pouze z mobilu)

- instalace pruzin Eibach Pro-Kit (kosti nechteli dolu a tak tam jsou nove :D ) snizeni je jak videt tak i znat pri jizde :)

- doplneni druhe anteny z duvodu spatneho prijmu ploutve..

- prisroubovani kridla..

- kontrola klimanlage a dofouknuti..

post-122-1285259418_thumb.jpg

post-122-1285259435_thumb.jpg

post-122-1285259447_thumb.jpg

post-122-1285259483_thumb.jpg

post-122-1285259496_thumb.jpg

post-122-1285259520_thumb.jpg

post-122-1285416424_thumb.jpg

Upraveno uživatelem O.v.i.
Odkaz ke komentáři

Dakie a práveže mám ťažké TDI tak neviem prečo to kleslo tak málo.. :palec:

Sú tam dvoje pružiny podľa zaťaženia prednej nápravy do 1020kg a nad.. ja mám nad a kleslo to málo, asi som mal dať tie do 1020kg a bolo by to dobré... :)

Ovi práve mne sa to vôbec z bočného pohľadu nepáči, aj keď je prázdne auto tak to vyzerá akoby som mal aspoň 200kg v kufri..

A Dakie mohol vidieť ako mi to sedelo na Rozkoši.. vzadu medzera asi 2cm a vpredu aspoň 7cm a to som mal v kufri len dva 50l sudy kofoly... :D

Asi to na jar trochu upravím a odrežem jeden závit z tých pružín ako Tomas_ek... :)

Upraveno uživatelem lubinob
Odkaz ke komentáři
Dnes jsem byl u Rolbaře pouze na nakodování mlhovek ... Při té příležitosti mi doslova prolezl celé auto a čmuchal jestli to neni bouranec ,naštěstí ne .. ale stočka to je .. každopádně mu děkuji a i když to z Ústí nemám nejblíž , při další příležitosti mažu za ním :) :D

Kde jsi auto kupoval? O kolik stočeno?

Odkaz ke komentáři
  • o 3 týdny později...

Chci poděkovat Vašovi za dobře odvedenou práci.

Moje OII face u něho byla už několikrát (tempomat, pal. pc, columbus + odblok a mapy,přední a zadní park. asistent, přední mlhovky, zadní repro, výměna kliček za LaK, multifunkční RS volant, RS pedály a nášlap ......) a naprostá spokojenost, mohu jenom doporučit.

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...