pentadius Odesláno Srpen 26, 2010 Sdílet Odesláno Srpen 26, 2010 Jsem dalším spokojeným uživatelem domontovaného tempomatu v Prostějovské dílně. Tímto děkuji nejen za rychlou montáž ale i za rozšíření vědomostí z oboru činnosti kdy Váša ještě nebyl koncernovým kouzelníkem... :( Dík A tak panáček už má i tempomat, jsem rád že jsi zvolil pana Vašu :) I na mé vosičce dělal zadní parkáče a jak mu to šlo krásně od ruky, holt zlatý český ručičiky ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kajman Odesláno Srpen 27, 2010 Sdílet Odesláno Srpen 27, 2010 ...holt zlatý český ručičiky Moravské, pánové, v případě pana Vaši ručičiky moravské :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rolbař Odesláno Září 2, 2010 Sdílet Odesláno Září 2, 2010 dnešní jednodenní akce: přestavba z climaticu na FL climatronic, přední a zadní parkovák, kontrola tlaku a pak nějaký to kódování ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rolbař Odesláno Září 8, 2010 Sdílet Odesláno Září 8, 2010 (upraveno) 1. dvě fotky - OII a montáž soundsystému a výhřevu zadních sedaček + přední el. posun sedaček zbylé fotky - SII na climatronic a TMP, pán si chvilku pojezdil a pak zjistil, že climatic mu nevyhovuje :) pokračování zítra... Upraveno Září 8, 2010 uživatelem Rolbař 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Září 9, 2010 Sdílet Odesláno Září 9, 2010 (upraveno) Klobouk dolů před Tvou prací ! Upraveno Září 9, 2010 uživatelem Martin_TDi 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rolbař Odesláno Září 10, 2010 Sdílet Odesláno Září 10, 2010 pokračování a dokončení superba II 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Září 13, 2010 Sdílet Odesláno Září 13, 2010 hmm bilej kombicek, Comfort? ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rolbař Odesláno Září 13, 2010 Sdílet Odesláno Září 13, 2010 jj, comfort, takový trošku holátko, ale jinak hezkej, bohužel nemilé překvapení je, že kvalita zpracování - sesazení neníé zrovna valná, nedocvakané příchytky, nedotažené šroubky za palubkou a v rámci akce úspory, oškubej co můžeš odpadlo dost věcí, co by tam mohli být a nejsou... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Září 13, 2010 Sdílet Odesláno Září 13, 2010 to nerad slysim 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rolbař Odesláno Září 13, 2010 Sdílet Odesláno Září 13, 2010 VW Passat B5,5 climatronic, kolega z VW fora 0 Citovat Odkaz ke komentáři
O.v.i. Odesláno Září 23, 2010 Sdílet Odesláno Září 23, 2010 (upraveno) Dovolim si mistrovi skocit do tematu - samozdrejme s jeho svolenim... a jeste jednou diky! perfektni prace i pokec! (foto pouze z mobilu) - instalace pruzin Eibach Pro-Kit (kosti nechteli dolu a tak tam jsou nove :D ) snizeni je jak videt tak i znat pri jizde :) - doplneni druhe anteny z duvodu spatneho prijmu ploutve.. - prisroubovani kridla.. - kontrola klimanlage a dofouknuti.. Upraveno Září 25, 2010 uživatelem O.v.i. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lubinob Odesláno Září 23, 2010 Sdílet Odesláno Září 23, 2010 Pekná práca.. Nevidím síce foto celého auta zboku ale zdá sa mi že Ti to kleslo tak ako mne.. teda zadok viac ako predok, nemeral si to náhodou aký bol rozdiel pred a po?? Tiež mám Eibach Pro-kit -30mm ale predok klesol len o 20mm.. :) čo sa mi teda nepáči.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
O.v.i. Odesláno Září 24, 2010 Sdílet Odesláno Září 24, 2010 asi mozna ano - predek klesl o min nez zadek... ale ono to chtelo schodit hlavne ten zadek... myslim, ze oproti serii parada.. foto hodim az se s tim dostanu nekam do prostoru (snad dnes vecer) a hodim jeste 1 fotku sem 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Září 24, 2010 Sdílet Odesláno Září 24, 2010 on je taky rozdíl v motoru, Luboši, ty máš těžký TDI a Michal má 1,6ku 0 Citovat Odkaz ke komentáři
O.v.i. Odesláno Září 24, 2010 Sdílet Odesláno Září 24, 2010 on je taky rozdíl v motoru, Luboši, ty máš těžký TDI a Michal má 1,6ku no myslim ze ani tak ne.. pze pruziny jsou rozdilne a vysledek stejny...leda bys dal pruziny z toho FSI do TDI :) :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lubinob Odesláno Září 24, 2010 Sdílet Odesláno Září 24, 2010 (upraveno) Dakie a práveže mám ťažké TDI tak neviem prečo to kleslo tak málo.. Sú tam dvoje pružiny podľa zaťaženia prednej nápravy do 1020kg a nad.. ja mám nad a kleslo to málo, asi som mal dať tie do 1020kg a bolo by to dobré... :) Ovi práve mne sa to vôbec z bočného pohľadu nepáči, aj keď je prázdne auto tak to vyzerá akoby som mal aspoň 200kg v kufri.. A Dakie mohol vidieť ako mi to sedelo na Rozkoši.. vzadu medzera asi 2cm a vpredu aspoň 7cm a to som mal v kufri len dva 50l sudy kofoly... :D Asi to na jar trochu upravím a odrežem jeden závit z tých pružín ako Tomas_ek... :) Upraveno Září 24, 2010 uživatelem lubinob 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Září 24, 2010 Sdílet Odesláno Září 24, 2010 no mě právě zmátly ty kofoly, takže to vypadalo ect ošklivě 0 Citovat Odkaz ke komentáři
O.v.i. Odesláno Září 24, 2010 Sdílet Odesláno Září 24, 2010 tjo 2 a 7 cm tak takovej rozdil tam snad nemam... jak rikam dnes vecer na to mrknu... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lubinob Odesláno Září 24, 2010 Sdílet Odesláno Září 24, 2010 Normálne ani ja nie.. pri prázdnom aute mám zadok asi o centimeter nižšie ako predok, ale je to vidieť zboku voľným okom.. Aj chalani v robote hneď po montáži ako mi to mechanik priviezol povedali že to je nejaké "čudné"... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lubinob Odesláno Září 24, 2010 Sdílet Odesláno Září 24, 2010 No to je... teraz pri prezúvaní na zimné tam dám naspäť origo pružiny a asi sa tie pružiny budem snažiť predať.. kúpil som ich v akcii a bez dph tak snáď moc neprerobím... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
LukášV Odesláno Září 30, 2010 Sdílet Odesláno Září 30, 2010 Dnes jsem byl u Rolbaře pouze na nakodování mlhovek ... Při té příležitosti mi doslova prolezl celé auto a čmuchal jestli to neni bouranec ,naštěstí ne .. ale stočka to je .. každopádně mu děkuji a i když to z Ústí nemám nejblíž , při další příležitosti mažu za ním :) :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jirka3 Odesláno Září 30, 2010 Sdílet Odesláno Září 30, 2010 Dnes jsem byl u Rolbaře pouze na nakodování mlhovek ... Při té příležitosti mi doslova prolezl celé auto a čmuchal jestli to neni bouranec ,naštěstí ne .. ale stočka to je .. každopádně mu děkuji a i když to z Ústí nemám nejblíž , při další příležitosti mažu za ním :) :D Kde jsi auto kupoval? O kolik stočeno? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
plutonium-Michal Odesláno Říjen 1, 2010 Sdílet Odesláno Říjen 1, 2010 Děkuji Vašovi za odbornou montáž náklonů. Je to šikovnej člověk. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rolbař Odesláno Říjen 16, 2010 Sdílet Odesláno Říjen 16, 2010 Triplseven - hlavové airbagy, TMP, dešťový senzor, samostmívací vnitřní a venkovní zrcátko, zásuvka do kufru, zadní el. okna a asisten světel ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Maik Odesláno Říjen 18, 2010 Sdílet Odesláno Říjen 18, 2010 Chtel bych moc podekovat Vasovi za profesionalni montaz parkovaku a velmi vstricny pristup!! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hush Odesláno Říjen 21, 2010 Sdílet Odesláno Říjen 21, 2010 Chci poděkovat Vašovi za dobře odvedenou práci. Moje OII face u něho byla už několikrát (tempomat, pal. pc, columbus + odblok a mapy,přední a zadní park. asistent, přední mlhovky, zadní repro, výměna kliček za LaK, multifunkční RS volant, RS pedály a nášlap ......) a naprostá spokojenost, mohu jenom doporučit. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zdeno77 Odesláno Říjen 24, 2010 Sdílet Odesláno Říjen 24, 2010 (upraveno) Taky bych chtěl poděkovat Vašovi za přední park.asistent.Dik super prace a profesionalni montaz. Upraveno Říjen 24, 2010 uživatelem zdeno77 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vaša Odesláno Říjen 26, 2010 Autor Sdílet Odesláno Říjen 26, 2010 jsem rád že jste spokojení :) malý kvíz: co je to ??? :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.