Vaša Odesláno Únor 6, 2012 Autor Sdílet Odesláno Únor 6, 2012 smutné je že byl u více lidí co dělají autodiagnostiku a řekli mu že má vadnou navigaci přitom byla jen špatně nakódovaná :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
libor.kratas Odesláno Únor 6, 2012 Sdílet Odesláno Únor 6, 2012 (upraveno) To je smutne jde videt ze jsi jina trida,snad das doporadku i dx :) Upraveno Únor 6, 2012 uživatelem libor.kratas 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vaša Odesláno Únor 6, 2012 Autor Sdílet Odesláno Únor 6, 2012 tak DX je už v pořádku ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
strndy Odesláno Únor 10, 2012 Sdílet Odesláno Únor 10, 2012 zdravím Vás, měl bych takový dotaz, jak velký by byl problém namontovat do Okty 1 couvací sensory se vším, aby to fungovalo jako u normálních octávií, aby to pípalo v zadních reprákách a halvně na kolik by to přišlo, předem děkuji za odpověd 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vaša Odesláno Únor 10, 2012 Autor Sdílet Odesláno Únor 10, 2012 nerozumím dotazu a slovu NORMÁLNÍ žádná octavie nemá parkovací asistent přes zadní reproduktory zvuk je u octavií řešen malým reproduktorem b B sloupku nejlevnější originál parkovací asistent je za cca 3500,- (jen materiál) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
strndy Odesláno Únor 10, 2012 Sdílet Odesláno Únor 10, 2012 tak to jsem netušil, já měl za to že to jde z repráků, a je složité to namontovat?? jde mě o to jestli bych to zmáknul nebo to radši přenechat zkušenějším 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vaša Odesláno Únor 11, 2012 Autor Sdílet Odesláno Únor 11, 2012 (upraveno) člověk zvládne cestu na měsíc a zpět, operovat úspěšně srdce nebo mozek, ale kolikrát nezvládne ani chodit po vlastních nohou - v které úrovni "zvládnutí" se nacházíš ty opravdu netuším ;) Upraveno Únor 11, 2012 uživatelem Vaša 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cosby Odesláno Únor 11, 2012 Sdílet Odesláno Únor 11, 2012 Vašo krásně napsáno.Bez urážky,takových dotazů taky mívám dost-zvládnu to,nebo ono.jak máme vedět co umíte,neumíte,jak jste zdatní. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
strndy Odesláno Únor 11, 2012 Sdílet Odesláno Únor 11, 2012 jasné trošku blbě jsem to podal, no já jsem vyučený autoelektrikář a pak jsem si ještě dodělával autotronika kvůli maturitě, sem tam jsem něco taky dělal radia montoval nějaké ty výměny mikrospínačů ve dveřích, altíky, startéry, montáž centrálu a dálky, ale origo sensory jsem do octavie nedával, ale myslim si že kdyby byl nějakej návod tak by to asi šlo, vždycky jsou věci který zmáknou úplný amateři a pak věci do kterých by se neměl pouštět jen tak někdo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vaša Odesláno Únor 11, 2012 Autor Sdílet Odesláno Únor 11, 2012 zase odpovím mimo jsem vyučen elektro obor a 13 let jsem se úspěšně živil vrtáním studní znám spoustu automechaniků kteří jsou vyučeni automechaniky a několik let dělají automechaniky, přesto bych si u nich nikdy nic opravit nenechal když vidím jakou odvádí práci a jaký mají přístup a jak se zupívá v jedné písni : "Touha je zázrak" - takže když se chce tak všechno jde a naopak když se nechce tak je to horší jak když člověk nemůže. Já jen pořád doufám, že tak jak něketří automechanici jsou automechanicky (a práce je po nich na dvě věci) tak někteří doktoři nejsou doktory 0 Citovat Odkaz ke komentáři
strndy Odesláno Únor 11, 2012 Sdílet Odesláno Únor 11, 2012 jojo dobrá chápu a nenamítám nic, prostě se to pokusim někde objednat a udělám to 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vaša Odesláno Únor 11, 2012 Autor Sdílet Odesláno Únor 11, 2012 je to o 4 otvorech a 3 až 5 vodičích a pípáku 0 Citovat Odkaz ke komentáři
strndy Odesláno Únor 11, 2012 Sdílet Odesláno Únor 11, 2012 j ámyslím že to půjde jen bych ještě potřeboval poradit jaký asistent koupit, jestli máte nějaký tip 0 Citovat Odkaz ke komentáři
strndy Odesláno Únor 11, 2012 Sdílet Odesláno Únor 11, 2012 jaký máte názor na tenhle??? http://aukro.cz/parkovaci-senzory-bosch-i2110223637.html jen je asi se třemi čidly 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cosby Odesláno Únor 11, 2012 Sdílet Odesláno Únor 11, 2012 Nevím jak Vaša,já mám s neoriginály špatné zkušennosti a to i se značkovými jako VALEO 0 Citovat Odkaz ke komentáři
strndy Odesláno Únor 11, 2012 Sdílet Odesláno Únor 11, 2012 a máte nějaké stránky nebo e-shopy kde by se dalo něco origo sehnat??? ja jsme koukal na nějaké obchody skodovácké ale našel jsem jen na dvojkovou octavii 0 Citovat Odkaz ke komentáři
libor.kratas Odesláno Únor 11, 2012 Sdílet Odesláno Únor 11, 2012 a máte nějaké stránky nebo e-shopy kde by se dalo něco origo sehnat??? ja jsme koukal na nějaké obchody skodovácké ale našel jsem jen na dvojkovou octavii Tady :D http://www.skoda-auto.cz/cze/SERVICE/ACCESSORIES/Pages/Accessories.aspx?id=BEA300001&searchcat=0000000052&ref=%3fc%3d0000000052 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Únor 11, 2012 Sdílet Odesláno Únor 11, 2012 zase odpovím mimo jsem vyučen elektro obor a 13 let jsem se úspěšně živil vrtáním studní znám spoustu automechaniků kteří jsou vyučeni automechaniky a několik let dělají automechaniky, přesto bych si u nich nikdy nic opravit nenechal když vidím jakou odvádí práci a jaký mají přístup a jak se zupívá v jedné písni : "Touha je zázrak" - takže když se chce tak všechno jde a naopak když se nechce tak je to horší jak když člověk nemůže. Já jen pořád doufám, že tak jak něketří automechanici jsou automechanicky (a práce je po nich na dvě věci) tak někteří doktoři nejsou doktory Vaso,to je super,uplna pravda hlavne ti doktori kura!!!Hajzlove nekteri fakt! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vaša Odesláno Únor 11, 2012 Autor Sdílet Odesláno Únor 11, 2012 s neorigo mám jen špatné zkušenosti dvě zimy a jsou problémy, jeden zákazník si na funkčnost stěžoval už po 14ti dnech i Valeo za 9000,- montované ve značkovém servisu vydrželi necelé 2 roky, oprava/výměna jednoho nefumkčního čidla 3000,- něco je tady ale dostupnost neznámá: http://www.skoda-parts.cz/predmet.aspx?polozkaID=10 0 Citovat Odkaz ke komentáři
strndy Odesláno Únor 12, 2012 Sdílet Odesláno Únor 12, 2012 dbrá děkuji za pomoc 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Tomasino Odesláno Únor 13, 2012 Sdílet Odesláno Únor 13, 2012 Zrovna řeším stejnou věc a v sekci bazar-prodám díly-exterier JendaT4 nabízí origo park asistent na O1 za 3500kč. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vaša Odesláno Únor 17, 2012 Autor Sdílet Odesláno Únor 17, 2012 dnes jsem měl ukázku jak na ostravsku pracuje jedna elektrikářská firma zákazník dovezl nefunkční zapojení FL PDC, dříve ta samá firma montovala tažné zařízení přípojné body na tažné spojeny zakroucením a omotáním izolačkou - bez cínu pdc umístění jednotky a repráčku opravdu bezkonkurenční přilepeno tavnou pistolí otvory na čidla cca o 1mm větší škoda že jsem měl jen telefon a bylo málo světla 0 Citovat Odkaz ke komentáři
milhausek Odesláno Únor 17, 2012 Sdílet Odesláno Únor 17, 2012 moc pěkné 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hydraulik Odesláno Únor 17, 2012 Sdílet Odesláno Únor 17, 2012 to je humus.... to bych to doma (možná) zvládl líp 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vaša Odesláno Únor 17, 2012 Autor Sdílet Odesláno Únor 17, 2012 to už nejde udělat hůř - vrchol mršení práce 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Únor 18, 2012 Sdílet Odesláno Únor 18, 2012 dnes jsem měl ukázku jak na ostravsku pracuje jedna elektrikářská firma zákazník dovezl nefunkční zapojení FL PDC, dříve ta samá firma montovala tažné zařízení přípojné body na tažné spojeny zakroucením a omotáním izolačkou - bez cínu pdc umístění jednotky a repráčku opravdu bezkonkurenční přilepeno tavnou pistolí otvory na čidla cca o 1mm větší škoda že jsem měl jen telefon a bylo málo světla No a nazev te firmy ,at je to varovani pro jine a vyhne se ji. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vaša Odesláno Únor 18, 2012 Autor Sdílet Odesláno Únor 18, 2012 firmu zákazník nezdělil 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rolbař Odesláno Únor 18, 2012 Sdílet Odesláno Únor 18, 2012 co to kurva je toto? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Palo Odesláno Únor 18, 2012 Sdílet Odesláno Únor 18, 2012 to si dělal ty Rolbo???? :D ;) :P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zdsamct Odesláno Únor 19, 2012 Sdílet Odesláno Únor 19, 2012 Zdravím pánové, máte zkušenosti ze zástavbou on-board kamery, resp, "uklizení" napájení, aby mi dolu od skla nevisel drát napájení? muzes nejakou kameru doporucit? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.