petr07 Odesláno Leden 13, 2010 Sdílet Odesláno Leden 13, 2010 Chtěl bych poděkovat Vašovi za dnešní montáž parkovacího asistenta na mojí oktě.Supr přístup i práce. Díky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vaša Odesláno Leden 13, 2010 Autor Sdílet Odesláno Leden 13, 2010 2 Houmik a ostatní: já to beru takhle: ohledně práce - cizí lidi od 8 do 8 hod. nejsem svobodnej mládenec ale mám rodinu a když zvoní v 10 večer telefon jen proto že někomu divně svítí LED ve stropním světle tak nevím co je na tom tak důležitýho že to nepočká do rána. pak mě netěší hovory v neděli a ve svátky jako štědrý den když je to opravdu akutní tak rád vyhovím ale osobně si nedokážu představit že bych někoho o něco žádal krom pár dobrejch známejch a rodiny někdy pozdě večer 2 kmpetr jsem rád když je zákazník spokojen 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cosby Odesláno Leden 13, 2010 Sdílet Odesláno Leden 13, 2010 Hej Vašo,zavolám zítra v 23.00-nevím,kterým tlačítkem na DO zamknout a kterým odemknout auta.Sorry,ale dříve zavolat nestíhám,jsem vytížen.Ď 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vaša Odesláno Leden 13, 2010 Autor Sdílet Odesláno Leden 13, 2010 tobě to zvedni i si tě poslechnu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
garny Odesláno Leden 13, 2010 Sdílet Odesláno Leden 13, 2010 člověče toho koho myslíš bych zde neuváděl jako nežádoucího :-))))) i když volat kvůli oknům také nebylo vážné volat v noci:-))))))))Slávek který si vymlátil tenkrát auto u táboráku stejným stylem tak mě nevolal v noci jen jeho kolega mu tam zadával špatný kod za kodem když potom napojil nabiječku:-))))))))))))))) tak trochu popořádku ... nevím koho myslíš jako nežádoucího .. A no tenkrát asi před půl rokem si slávek vymlátil baterku ale nebylo to u táboráku ,byla to naše společná oslava a už vůbec pokavat mluvíš o mně jsem ti já nevolal .... nevím jakého kolegu myslíš ale zda mně ..tak se pleteš protože ten kod si tam namačkal on sám blbě .. a to jen proto ,že tam mačkal kod kterej byl v jeho předešlím voze WV ... a zda si dobře pamatuji tak zda ti tam někdo volal a žádal o kod či radu ,tak to bylo cca okolo 23 hod .. zatím 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jim Odesláno Leden 14, 2010 Sdílet Odesláno Leden 14, 2010 ajaj tak to bylo v tu sobotu těsně-Vášo byl to prej altík, ten makin mi až pak řikal že ti ani nevolal btw byl to jelzin nebo berentsen? zítra se stavím;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MartinRS Odesláno Leden 14, 2010 Sdílet Odesláno Leden 14, 2010 tak trochu popořádku ... nevím koho myslíš jako nežádoucího .. A no tenkrát asi před půl rokem si slávek vymlátil baterku ale nebylo to u táboráku ,byla to naše společná oslava a už vůbec pokavat mluvíš o mně jsem ti já nevolal .... nevím jakého kolegu myslíš ale zda mně ..tak se pleteš protože ten kod si tam namačkal on sám blbě .. a to jen proto ,že tam mačkal kod kterej byl v jeho předešlím voze WV ... a zda si dobře pamatuji tak zda ti tam někdo volal a žádal o kod či radu ,tak to bylo cca okolo 23 hod .. zatím SORRY Klukum za OT.....Petře já ale o Tobě nepíšu a ani se tě to netýká tak co mne to tu píšeš.....psal jsem tu klukum co se mne stalo atd a Tebe se to ale vůbec netýká...:-)))))) už někde v předešlé zprávě jsem psal že (slávka bych neuváděl ten at volá právě klidně v kolik chce když bude v nouzi :-)))) )a hlavně už vůbec mě on nevolal v 23 jak píšeš volal na druhý den uplně v klidu ale jsou tu jiný lidi který volali v noci a s tebou to nemá nic společného... :-)))))))Mrs. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vaša Odesláno Leden 14, 2010 Autor Sdílet Odesláno Leden 14, 2010 ajaj tak to bylo v tu sobotu těsně-Vášo byl to prej altík, ten makin mi až pak řikal že ti ani nevolalbtw byl to jelzin nebo berentsen? zítra se stavím;) Jelzin jsem říkal bud altík nebo přechodák na baterce nějakej pátek se známe a dalo by se říct že už jsi byl v nouzi 0 Citovat Odkaz ke komentáři
garny Odesláno Leden 14, 2010 Sdílet Odesláno Leden 14, 2010 SORRY Klukum za OT.....Petře já ale o Tobě nepíšu a ani se tě to netýká tak co mne to tu píšeš.....psal jsem tu klukum co se mne stalo atd a Tebe se to ale vůbec netýká...:-)))))) už někde v předešlé zprávě jsem psal že (slávka bych neuváděl ten at volá právě klidně v kolik chce když bude v nouzi :-)))) )a hlavně už vůbec mě on nevolal v 23 jak píšeš volal na druhý den uplně v klidu ale jsou tu jiný lidi který volali v noci a s tebou to nemá nic společného... :-)))))))Mrs. joj taky se omlouvám za OT... No tak konečně se to vyjasnilo .. no a jak to mám asi vědět ,že nepíšeš o mně když tu píšeš.. (nějaký pán ,nějaký kolega atd ) .. to fakt takle nevím .. tak zda se to mně netýká .. tak to jsem rád ... :-))))))))) Bohužel jak jsi to tu takle popsal ..(to předešlé víše).. tak to nějak vypadalo dost nejasně . a proto jsem reagoval . To zda ti někdo volal či nevolal to samozřejmně nevím ani netvrdím .. dle tahoto co tu čtu to vypadá ,že se ti stalo příhod asi více a jenom jsi smíchal příhody .. ve které jsem byl i jednou já .. no tak hlavně ,že se to vysvětlilo .. :-))))) Ps: můžeš být v klidu já ti volat nebudu ... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Palo Odesláno Leden 14, 2010 Sdílet Odesláno Leden 14, 2010 sorry za OT: klidně mi volejte, pošlu Vás do řiti bo tomu stejně hovno rozumím :) :D ,,, ale jsou lidé, pro které bych i třeba na štědrý den večer nastartoval Lízu a jel jim pomoci, můj vděk, úcta a přátelství je k nim veliké, jen na Rolbu bych se vysral, bo po sjezdovce fakt Líza drandit nebude 0 Citovat Odkaz ke komentáři
garny Odesláno Leden 19, 2010 Sdílet Odesláno Leden 19, 2010 tak k těm telefonům ... :) .... chci poděkovat vaškovi .a jardovi ,za to když potřebuji pomoc ,či něco konzultovat tak mi vezmou telefon i v osm večer a nezdráhají se mi odpovědět a poradit ... joo jo je to tak .. díky pánové ... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vaša Odesláno Leden 21, 2010 Autor Sdílet Odesláno Leden 21, 2010 ty jsi ta II SKUPINA ;) už se taky pár let známe 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Palo Odesláno Leden 21, 2010 Sdílet Odesláno Leden 21, 2010 ty světová skupino 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cosby Odesláno Leden 21, 2010 Sdílet Odesláno Leden 21, 2010 (upraveno) a já jsem VIP skupina,heč.Můžu volat kdy chci(jen nevím,jestli mi to veme no) Upraveno Leden 21, 2010 uživatelem cosby 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Palo Odesláno Leden 21, 2010 Sdílet Odesláno Leden 21, 2010 a já jsem VIP skupina,heč.Můžu volat kdy chci(jen nevím,jestli mi to veme no) tak to já taky\ můžu volat kdy chci, nemám na Václava ani numero , já otravuju jiné 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cosby Odesláno Leden 22, 2010 Sdílet Odesláno Leden 22, 2010 tak mu volej do klubu-bude žhavý 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vaša Odesláno Leden 23, 2010 Autor Sdílet Odesláno Leden 23, 2010 nejen prací živ je člověk samozřejmě že dostal novou káru 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doli Odesláno Leden 23, 2010 Sdílet Odesláno Leden 23, 2010 A já myslel že jste vyznavači 4 kruhů. :) Jinak za mě vše nej. :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vaša Odesláno Leden 24, 2010 Autor Sdílet Odesláno Leden 24, 2010 vybíral si mezi Viperem srt10, audi RS4, a tímto M3 a ta M3 je fakt moc pěkná (DUB tuning) jinak nikde čas neletí tak jak spolu s dětmi, nedávno ještě nevěděl jak se řídí a za chvilku budu tahat cigára z pod postele :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cosby Odesláno Leden 24, 2010 Sdílet Odesláno Leden 24, 2010 cigára a šprcky Vášo :) :) :) :P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Leden 24, 2010 Sdílet Odesláno Leden 24, 2010 Jj a Vášovy budou jen ty cigára :o .Jó Vášo než se nadáš začnou ti chodit cizí slečny barákem ;). 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cosby Odesláno Leden 24, 2010 Sdílet Odesláno Leden 24, 2010 Vaša se na ty cizí slečny beztak těší.Sedne si na gauč a bude dělat porotu ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
BadyS Odesláno Leden 24, 2010 Sdílet Odesláno Leden 24, 2010 tý jo ale ten dort je luxusní ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kajman Odesláno Leden 24, 2010 Sdílet Odesláno Leden 24, 2010 Vašo, za chvilku budeš muset přibrat vedlejší garáž ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cajikovic Odesláno Leden 27, 2010 Sdílet Odesláno Leden 27, 2010 Zdravim potřeboval bych zapojit maxi dotem byl jsem ve škodovce a tam mě řekli že to nejde tak jsem si spoměl na tebe když tak mě napiš telefon a ja ti zavolam domluvime se 0 Citovat Odkaz ke komentáři
nohic Odesláno Leden 27, 2010 Sdílet Odesláno Leden 27, 2010 Zdravim potřeboval bych zapojit maxi dotem byl jsem ve škodovce a tam mě řekli že to nejde tak jsem si spoměl na tebe když tak mě napiš telefon a ja ti zavolam domluvime se "to nejde" ;))))))))))))))) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vaša Odesláno Leden 27, 2010 Autor Sdílet Odesláno Leden 27, 2010 ve škodovce neumí zapojit ani přední pdc na OII dnes jsem se o tom přesvědčil ani si nebyli schopni najít schéma 0 Citovat Odkaz ke komentáři
garny Odesláno Leden 27, 2010 Sdílet Odesláno Leden 27, 2010 ve škodovce neumí zapojit ani přední pdc na OII dnes jsem se o tom přesvědčil ani si nebyli schopni najít schéma No to víš ... ruce by dělaly .....ale ta hlava .. ta bolííííí ... ..jinak dort moc pěknej ... děti .. to to letí ... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.