Přejít na obsah

Vaša a Rolbař

Doporučené příspěvky

Ahoj, kameru jsem koupil novou nepoužitou myslím že za 3.000,-. Jedná se o verzi LOW, tedy bez řídící jednotky > bez natáčecích vodících čar, odpadá tak řídící jednotka kamery. Naprosto dostačující varianta. Jsem nadšenej, funguje perfektně. Ještě přikládám foto, kdy je kamera ve finální pozici načisto. Lze nastavit nezávisle na nastavení displeje navigace jas, kontrast a barevnost. Trochu jsem si s tím hrál, ale nakonec jsem to nechal ve výchozím vyváženém nastavení. Kvalita obrazu je super, v nočním režimu taktéž. Vodorovná čára za nárazníkem značí vzdálenost cca 20 cm od jeho hrany, takže lze perfektně odečíst vzdálenost. Boční linie mi vychází akorát na disky, dnes jsem to testoval a když je ta svislá čára přesně zarovnaná s obrubníkem, mám od něj odstup nějakých 5-max.10 cm.

post-1472-0-18802500-1395008887_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Na RR, který má uplně rovnej zadek a na bordel tak trpí extrémně, je kamera usazená z výroby hodně podobně (nic jí nekryje) a tam je to uplně v pohodě. Ona ta čočka ten bordel hned na ní "nevidí", je zaostřená jinam. Já jsem dokonce někde po netu viděl, že se do toho někdo pustil po vzoru VW, který u jednoho modelu měl kameru pod logem ve dveřích a když jsi zařadil zpátečku, logo se vyklopilo vč. kamery. Rozchodil to na OII. Takže lze i jiné řešení. :) Určitě můžu udělat nějaké testy. Ale už jednou pršelo a dnes jsem koukal a kamera je naprosto čistá. Ona ta čočka má snad 1 cm max., takže není moc kde by špína ulpěla. A při pravidelné mytí to jistí hadřík na brýle. ;)

Práce se ten den rozpočítala do více věcí, takže přesně nevim. :)

Odkaz ke komentáři

jak to bude ukazovat až bude kamera zacákaná od sajrajtu za silnice? Když prší nebo je nějaká břečka tak na otevírání kufru ani nešahám.

V takom pocasi je jasne, ze cocka bude zamocena a zaspinena, no aj cez to sa da dozadu dostatocne vidiet aj v noci (ked ma kamera nocny rezim), ci stoji nieco za autom a ako daleko je. Osobne vzdy ked idem do kufru, tak jemne palcom pretriem cocku, uz je to moj zvyk :D

Niekto hovori, ze mu stacia parkovaky aj ked ma kameru, ale podla mna to je omyl...vzdy ked presadnem do Pola, kde su len parkovaky, tak cuvat vobec neviem. Clovek sa kamerou rychlo rozmazna, je to prudko navykova vec :)

Sorry Jardo za spam...

Odkaz ke komentáři

jj ... a pak člověk dostane v servisu náhradní auto bez parkováku a ..... hned mu odře nárazník, protože nic nepípalo :huh: , takže servis + 5.000,-,

na všechno si člověk zvykne a zpohodlní, já si třeba už nepamatuju žádné telefonní číslo od tý doby co jsou mobily ..... předtím jsem jich měl

v hlavě poměrně dost,

anebo je to stáří a :jager: :asie:

Odkaz ke komentáři

P944 na předsezoní servis, resp postupné uvádění do dobrého stavu

-oprava elektriky (špatné relátka, přetrhané dráty a totálně prolitá centrální elektrika KONTAKTOLem...diskotéka )

-vytrhání bastlů (bose z A6ky :D , spínání ventilátorů jen přes vypínač a podobný nesmysly....)

post-302-0-43366100-1395595569_thumb.jpg

post-302-0-73343400-1395595591_thumb.jpg

post-302-0-34421100-1395595624_thumb.jpg

post-302-0-93554500-1395595639_thumb.jpg

post-302-0-74433900-1395595656_thumb.jpg

post-302-0-70994100-1395595672_thumb.jpg

post-302-0-86547700-1395595684_thumb.jpg

Upraveno uživatelem Rolbař
Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...