MichalF Odesláno Červenec 19, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 19, 2009 Tak se nam blizi facelift http://news.auto.cz/nove-modely/kia-ceed-facelift.html 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vladan Odesláno Červenec 19, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 19, 2009 bude krásna :lool: ;) :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MichalF Odesláno Červenec 19, 2009 Autor Sdílet Odesláno Červenec 19, 2009 Jo vypada zajimave, nevim proc ale na prvni pohled mi ta predni maska pripomela novou imprezu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jar_da Odesláno Červenec 20, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 20, 2009 Jo vypada zajimave, nevim proc ale na prvni pohled mi ta predni maska pripomela novou imprezu. a křížená s Mazdou, mě se to nelíbí, takové divné, starší se mi na pohled zalíbila hned 0 Citovat Odkaz ke komentáři
krysarr Odesláno Červenec 21, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 21, 2009 Zuppa, vypada to japonsky, fakt pekny, ten cumak je narez 0 Citovat Odkaz ke komentáři
snike Odesláno Červenec 21, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 21, 2009 .... a máme tady první fotky faceliftovaného Cee´da SW :) http://news.auto.cz/spy/kia-ceed-facelift-kombi-sw.html 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Storm Odesláno Srpen 3, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 3, 2009 ..na korejce hodně povedené. Ten předek zmákli fakt dobře. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
CorradoVR6 Odesláno Srpen 4, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 4, 2009 nemozem si pomoct...to auto nemam rad..hlavne ta ich reklama "nebudete škodovať"...omg...k octavii sa to nemoze ani len prirovnať..aj ked machri co si to kupia vzdy to octavii chcu "natrieť"..podla mna ma toto auto velmi daleko od octavii aa aj napriek tomu ze sa tak predava..nepaci sa mi.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
krysarr Odesláno Srpen 4, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 4, 2009 Tys Ceedem jeste nejel vid? Kdyz pises, ze se to nemuze Octavii rovnat... v leccem ji to predci 0 Citovat Odkaz ke komentáři
CorradoVR6 Odesláno Srpen 4, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 4, 2009 nesiel som s tym ale sedel som v tom a vobec ma to nenadchlo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
reddy Odesláno Srpen 8, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 8, 2009 přesně tak, ikdyž bych to asi neměl říkat, ale o Ceedovi v komajnu hodně moc uvažujeme, líbí se nám a hlavně v pár věcech je na tom líp, něž Octa. bohužel 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MichalF Odesláno Srpen 9, 2009 Autor Sdílet Odesláno Srpen 9, 2009 Vsak proc ne ... hlavne cena a zaruka je luxus Jestli pojedes na OC sraz, tak tam budu ceeda v kombajnu nejspis mit, takze prohlidka mozna ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ajpservice Odesláno Srpen 9, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 9, 2009 Kia Ceed v kombíku se mi také líbí.. Ale pokud by jsme chtěli silný motor a výbavu cena pak taky vyleze na sumu za kterou lze vybírat i jinde.. Ale záruka atd mluví pro ni, ač nikdo nevíme jak až se budou servisy stavět k záruce např. po 5 letech.. Myslím že se toho po takové době na záruku stejně moc neuhraje.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
snike Odesláno Srpen 11, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 11, 2009 @ajpservice: No když koukám na aktuální ceník Cee´da SW tak "plně" vybavené auto se silným motorem a cenou kolem 520.000,- těch moc na trhu nebude a u Škodovky se na tuhle cenu s OII nedostaneš. @MichalF: ..... že bych ti přijel na sraz na pomoc, aby jsi tam se Cee´dem nebyl sám :) Každé auto má své klady a zápory. Jsou věci, které jsou dle mne u Cee´da lépe vyřešené než u Škodovky a jsou samozřejmě i věci, které by mohli v KIE zlepšit. Ale tohle člověk najde na každém autu :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MichalF Odesláno Srpen 11, 2009 Autor Sdílet Odesláno Srpen 11, 2009 Novy cee'd ofiko fotos ... mne se libi http://news.auto.cz/nove-modely/kia-ceed-sw-facelift.html 0 Citovat Odkaz ke komentáři
snike Odesláno Srpen 11, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 11, 2009 Novy cee'd ofiko fotos ... mne se libi http://news.auto.cz/nove-modely/kia-ceed-sw-facelift.html .... mně zase moc neuchvátil. Na mne je tam na předku moc chromu. U verze 5D to ještě jde, ale ke kombíku se mi ten předek prostě nezamlouvá. Už jsem je viděl i naživo, vezli je na autě po Průmyslové. Tak se těším do Frankfurtu, kde ho okouknu zblízka :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vorlajz Odesláno Září 7, 2009 Sdílet Odesláno Září 7, 2009 ten fejsliftovej předek mi na první pohled připomíná Dacii.... jinak kamarád má Ceeda a auto se mi vzhledově líbí...., ale uvnitř se to na Oktávku fakt nečape! :D btw. píšete, že Kia Ceed v něčem předčí Oktu... v čem? doufám, že to nebude jenom o cenovce... :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dodo-Kolín Odesláno Září 7, 2009 Sdílet Odesláno Září 7, 2009 Já nevím, ale ten starej typ se mi líbil víc. Tohle je podle mě opravdu zplácaný a taky mi to připomíná novu Imprezu. Ta stará prý prošla náročnými testy v Africe-takže asi kvalitka! Před Octulí jsem o ní i uvažoval..... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MichalF Odesláno Září 7, 2009 Autor Sdílet Odesláno Září 7, 2009 jinak kamarád má Ceeda a auto se mi vzhledově líbí...., ale uvnitř se to na Oktávku fakt nečape! btw. píšete, že Kia Ceed v něčem předčí Oktu... v čem? doufám, že to nebude jenom o cenovce... :D Souhlas, interier je o octule uplne jina liga. Cena je jasna a u me podvozek ... se mi libi jak to maj naladeny ! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Září 7, 2009 Sdílet Odesláno Září 7, 2009 To nevypadá vůbec špatně! Mohla by tam být i zajimavá cenovka vid? Každopádně bude asi levnější než Fabka 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dodo-Kolín Odesláno Září 7, 2009 Sdílet Odesláno Září 7, 2009 to romariooo: Mrkni na příspěvek snikeho o něco víš a hned víš co to koštuje.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
krysarr Odesláno Září 7, 2009 Sdílet Odesláno Září 7, 2009 Cena, zaruka, PODVOZEK a celkovy chovani auta pri jizde, brzdy, ... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Září 7, 2009 Sdílet Odesláno Září 7, 2009 to romariooo: Mrkni na příspěvek snikeho o něco víš a hned víš co to koštuje.... Jj..děkuju.Čekal jsem maličko jiné a to podstatně nižší hodnoty člověče :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dodo-Kolín Odesláno Září 7, 2009 Sdílet Odesláno Září 7, 2009 Já ani ne, protože vím že je CEED celkem drahá.... Měl jsem několik let Hyundai a byl celkem spokojen ale jak je na tom KIA nevím.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vorlajz Odesláno Září 7, 2009 Sdílet Odesláno Září 7, 2009 Souhlas, interier je o octule uplne jina liga. Cena je jasna a u me podvozek ... se mi libi jak to maj naladeny ! ten podvozek nedokážu objektivně zhodnotit... páč mám Scouta a to je oproti klasické O II taky něco jiného.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vorlajz Odesláno Září 7, 2009 Sdílet Odesláno Září 7, 2009 jak už jsem psal, kamarád kupoval loni v květnu a když porovnával Ceeda SW a O II. Combi... tak byl rozdíl 120 tis. v obdobné výbavě.... tak vzal Ceeda.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
snike Odesláno Září 8, 2009 Sdílet Odesláno Září 8, 2009 jak už jsem psal, kamarád kupoval loni v květnu a když porovnával Ceeda SW a O II. Combi... tak byl rozdíl 120 tis. v obdobné výbavě.... tak vzal Ceeda.... U mne cenový rozdíl mezi Cee´dem SW 1,6 CRDi a O II Combi 1,9 TDI ve stejné výbavě byl v září 2007 nějakých 160.000,- !!!!! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
snike Odesláno Leden 3, 2010 Sdílet Odesláno Leden 3, 2010 ... pěkně to naskakuje 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Leden 4, 2010 Sdílet Odesláno Leden 4, 2010 jako na nejaky popojizdeni by se mi taky libil, ale porad k tomu mam nejakou neduveru, i kdyz design je celkem slusnej az to nalita 300tisic a porad to bude ve slusnym stavu, tak me to presvedci 0 Citovat Odkaz ke komentáři
snike Odesláno Leden 29, 2010 Sdílet Odesláno Leden 29, 2010 @houmik: Mně by zajímalo, kolik z vás najelo se svým novým autem 300.000 km ... já třeba auto měním zhruba po 5-ti až 7-mi letech ... ročně najezdím něco přes 30.000 km ... tudíž když si to spočítáš se Cee´dem 300.000 určitě nenajedu :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.