roow Odesláno Březen 20, 2015 Sdílet Odesláno Březen 20, 2015 Kucí (a holky? ;-)), přečet jsem celý téma a hlavu mám jak pátrací balón... U soudruhů z Číny jsem našel za pár kaček (cca 9 doláčů) pěknou ploutev a chci si ji objednat. Jen mám pořád otázku: Šlo by jen vymontovat prut, do závitu našroubovat šoubek a na něj přichytnout kus vodiče a přelepit žraločí ploutví? Bude to fungovat, možná i za cenu lehkého zhoršení signálu? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
danikd Odesláno Březen 20, 2015 Sdílet Odesláno Březen 20, 2015 Ano, nekde na foru ji ma nekdo v inzeratu a tvrdi ze signal je udejne srovnatelny s prutem ... coz se mi ale nechce verit 0 Citovat Odkaz ke komentáři
roow Odesláno Březen 23, 2015 Sdílet Odesláno Březen 23, 2015 Dik, taky si myslím, že to se signálem bude asi trochu horší... nicméně nedozvím se to asi jinak, než když to koupím a vyzkouším na vlastní kůži, teda kapotu :-) Ano, nekde na foru ji ma nekdo v inzeratu a tvrdi ze signal je udejne srovnatelny s prutem ... coz se mi ale nechce verit 0 Citovat Odkaz ke komentáři
danikd Odesláno Březen 23, 2015 Sdílet Odesláno Březen 23, 2015 Moc to enstoji, kup, zkus bez nalepeni a uvidis, postrehy sem urcite napis, at vi i ostatni. Dan 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ka_r_los Odesláno Březen 23, 2015 Sdílet Odesláno Březen 23, 2015 Jen otázka do pranice... komu se už stalo, že po nainstalování ploutve došlo ke zvýšení zájmu o auto? Mám pod postelí plnoploutev s prutem, takže pro plnou funkčnost všeho mi stačí už jen druhá FM anténa. Původní plán s ploutví v palubovce nevyšel, DAB se nechytal. Bydlím v Praze, parkuju ve vkastní podzemní garáži, do Práce jezdím mimo Prahu... Mám jí dát, nebo radši vše vyřešit instalací jednotlivých antén v interiéru? Děkuju moc:) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
SirMike Odesláno Duben 2, 2015 Sdílet Odesláno Duben 2, 2015 Kluci nevíte co je toto za prut? Měnil jsem anténu za tuto ploutev s originál kratším 20cm prutem, ale klidně bych vyzkoušel ještě něco decentnějšího. Foto vytaženo z 2. stránky tohoto topicu... Díky. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
shamp1x Odesláno Duben 2, 2015 Sdílet Odesláno Duben 2, 2015 Přesně tak jsme to nakonec udělali. Už zhruba měsíc je to hotové. Dokonce už mám i tapce zpátky, jak patří. :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kadlec Odesláno Duben 3, 2015 Sdílet Odesláno Duben 3, 2015 Kluci nevíte co je toto za prut? Měnil jsem anténu za tuto ploutev s originál kratším 20cm prutem, ale klidně bych vyzkoušel ještě něco decentnějšího. Foto vytaženo z 2. stránky tohoto topicu... Díky. Vzhledem k delce to nebude zadna hitparada 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Duben 3, 2015 Sdílet Odesláno Duben 3, 2015 (upraveno) Já ji mám a signál uplně v pohodě. Majku tady máš odkaz: http://forum.octaviaclub.cz/index.php?showtopic=21014&p=1487465 Upraveno Duben 3, 2015 uživatelem marekczek 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kadlec Odesláno Duben 3, 2015 Sdílet Odesláno Duben 3, 2015 A druhou antenu mas ve skle 0 Citovat Odkaz ke komentáři
SirMike Odesláno Duben 3, 2015 Sdílet Odesláno Duben 3, 2015 Teď s 20cm prutem mám signál kvalitnější než s tím předFL dlouhým (anténa s navi). Vyzkouším a uvidíme, dle foto to vypadá pěkně decentně. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kyselinka Odesláno Duben 3, 2015 Sdílet Odesláno Duben 3, 2015 Kluci nevíte co je toto za prut? Měnil jsem anténu za tuto ploutev s originál kratším 20cm prutem, ale klidně bych vyzkoušel ještě něco decentnějšího. Foto vytaženo z 2. stránky tohoto topicu... Díky. Mam ten prut doma, ale signal je s nim horsi, ako s tym 20cm prutom...no nemam zabudovanu druhu antenu, asi preto. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kadlec Odesláno Duben 4, 2015 Sdílet Odesláno Duben 4, 2015 Ten prut je tak kratkej, ze spis jakoby tam nebyl To bude jako tam dat ploutev 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ElvisEK Odesláno Duben 8, 2015 Sdílet Odesláno Duben 8, 2015 Kratky proutek muzes koupit napr. zde - http://www.parts4euro.com/parts4euro-sharan-bee-sting-short-rubber-antenna-aerial-p-8.html. Mam uz asi druhy rok a nemam problem s prijmem 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ka_r_los Odesláno Květen 6, 2015 Sdílet Odesláno Květen 6, 2015 Technická: Jsou ty fotky lakování ploutvý do barvy vozu, ale jen do pastelek, má vliv na příjem pokud by se stříkla základna do metalízy? Samozřejmě jen plast? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
danikd Odesláno Květen 6, 2015 Sdílet Odesláno Květen 6, 2015 Rekl bych ze ano ale neznatelne ... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jirka_ai1 Odesláno Červenec 1, 2015 Sdílet Odesláno Červenec 1, 2015 Nemate nekdo prosim, foto koncovek anteny FM+GPS na OII pred FL....repektive nevite kde koupit redukce na FL antenu s konektory FAKRA?..Potreboval bych prechodku na FM a GPS, GSM svod natahnu zvlas. . 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jirka_ai1 Odesláno Červenec 12, 2015 Sdílet Odesláno Červenec 12, 2015 Tak nakonec jsem zadne prechodky neresil, koncovky i s kusem kabelu jsem prepajel z puvodni anteny a bylo.Vsechno funguje bez problemu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pissi Odesláno Červen 15, 2016 Sdílet Odesláno Červen 15, 2016 Pánové můžete mi prosím poradit jakou redukci použít,abych z té černé koncovky měl tu bílou?? Dík.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
tomiq07 Odesláno Červen 15, 2016 Sdílet Odesláno Červen 15, 2016 Cierna je RAKU, biela FAKRA ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ka_r_los Odesláno Květen 24, 2017 Sdílet Odesláno Květen 24, 2017 Je normální, že se mi po utažení už dávnou ohla guma vzadu, vpředu je pořád na "dotek" a dostává se mi pod anténu voda?:( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.