Ol@f Odesláno Březen 10, 2011 Autor Sdílet Odesláno Březen 10, 2011 a kdy cca bude ? nakupuju ted dily co pujdou do lakovny tak abych vedel jestli ma smysl cekat 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kully Odesláno Březen 10, 2011 Sdílet Odesláno Březen 10, 2011 Asi az pristi tyden. A nebo mozna v Nedeli jestli to stihnu ... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Březen 11, 2011 Autor Sdílet Odesláno Březen 11, 2011 tak to si pockam 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Diamant Odesláno Březen 11, 2011 Sdílet Odesláno Březen 11, 2011 Audi plutvičky sú plastové až po strechu, takže ten tvar fakt nemusí úplne sedieť. Od VW a Škody je ten spodný diel z gumy, takže sa tvaru strechy prospôsobí lepšie. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Březen 11, 2011 Autor Sdílet Odesláno Březen 11, 2011 tak tak proto se ptam jak sedi 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kully Odesláno Březen 19, 2011 Sdílet Odesláno Březen 19, 2011 Az uschne, tak konecne pujde na strechu a potom se uvidi jak sedi 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Březen 19, 2011 Autor Sdílet Odesláno Březen 19, 2011 good good 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kajman Odesláno Březen 19, 2011 Sdílet Odesláno Březen 19, 2011 honem s ní na střechu a hlavně dej vědět, jak jsi vyřešil ten dipól v nárazníku 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kully Odesláno Březen 20, 2011 Sdílet Odesláno Březen 20, 2011 Tak antena je na strese a vypada to dobre Sice nelicuje 100% jako u Audi, ale licuje tak na 98% Momentalne mam jen jednu antenu (tu v okne) a signal se o neco zhorsil. V garazi radio temer nehraje, ale venku to jde. Jeste zjistim jak to bude chytat ve meste a mimo mesto. Kazdopadne dipol do narazniku pujde urcite. Jak nabiju fotak tak sem hodim foto jak to vypada. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kully Odesláno Březen 20, 2011 Sdílet Odesláno Březen 20, 2011 Takze je citelne zhorseni prijmu signalu jak mimo mesto, tak ve meste. Zkouseno s Evropou 2 - s prutem hrala bezproblemu. Tento nedostatek by mel vyresit dipol. Jinak i pres malinkatou skviru mezi ploutvi a strechou by se nemela dostat voda, protoze zespod ploutve je ve dvou kruzich (ve tvaru ploutve) tesneni a dalsi tesneni je na matce. Tady jsou slibene fotky - seda je original Audi a zluta je Skoda (z Audi A4) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Březen 20, 2011 Autor Sdílet Odesláno Březen 20, 2011 peckoidni. Doli jak to vidis kdyz to porovnas s tou co mas z A3? ktera sedi vic? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Diamant Odesláno Březen 20, 2011 Sdílet Odesláno Březen 20, 2011 Ja som už asi zvyknutý na tú svoju, lebo bez tej čiernej gumy na môj vkus tá plutvička príliš splýva so strechou. Pre zaujímavosť posielam foto mojich plutvičiek na OII a FII. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kully Odesláno Březen 21, 2011 Sdílet Odesláno Březen 21, 2011 Mi se prave nelibilo, ze by zustala guma cerna a proto jsem zvolil ploutev od Audi. Mezera tam je rekl bych prijatelna, dle foto se zda byt stejna jako na Audi. Jen me zajima jedna vec Diamante, a to jestli pouzit koaxial bez koncovek a na nej pridelat fakra konektor nebo je lepsi koupit ve skodovce antenni svod s pridelanym konektorem ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
O.v.i. Odesláno Březen 21, 2011 Sdílet Odesláno Březen 21, 2011 mam taky tu s tim cernym tesnenim a vim, ze tesnost je 100% a taky se me vic libi.. :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kajman Odesláno Březen 21, 2011 Sdílet Odesláno Březen 21, 2011 pěkné, je pravda že na žluté by ta guma nebyla asi pěkná... já to naštěstí na té černotě nemusím řešit 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Diamant Odesláno Březen 22, 2011 Sdílet Odesláno Březen 22, 2011 Podľa mňa je tá čierna časť pekná aj na žltej. Vo svojom predchádzajúcom príspevku som dával aj dve fotky na žltej. Nevidel si ich? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kajman Odesláno Březen 22, 2011 Sdílet Odesláno Březen 22, 2011 Diamant: ty tvoje jsem s gumou na žluté jsem přehlédl, při vší úctě mít možnost volby, já bych volil v tomto případě (anebo u jiných "nečerných" barev) spíš tu s lakovaným spodkem do barvy auta. Ale je to spíš můj subjektivní dojem, uznávám, že někomu se zase může líbit ten kontrast střecha-guma-ploutev.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kully Odesláno Březen 22, 2011 Sdílet Odesláno Březen 22, 2011 Jojo je to presne o tom, co se komu libi. Ja jsem tam proste tu cernou gumu nechtel a tak jsem sel do ploutve z Audi. Navic se mi i tvarove libi vic ... Mozna to je proto, ze jsem na ni vice zvykly 0 Citovat Odkaz ke komentáři
omicron Odesláno Březen 22, 2011 Sdílet Odesláno Březen 22, 2011 Ten kontrast s tou gumou dovoluje si te antenky vubec vsimnout, bez te gumy antena splyne s pozadim. Take se me libi Diamantovou reseni. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kully Odesláno Březen 31, 2011 Sdílet Odesláno Březen 31, 2011 Chystam se na dodelani dipolu, ale v nasem elektru ani neznaji FAKRA konektor. Znate nekdo cislo dilu ze skodovky pro uhlovy fakra konektor (do radia) nebo mozna jeste lepsi konektor i s koaxialem ? Kdyz bych koupil Kabel antenni spojovaci 5m, cislo dilu 000 098 656, tak to bude asi jen koaxial bez konektoru, ze ? A co kdybych koupil klasicky antenni svod pro jednotunerove radio, cislo dilu 1Z1 035 550 Q Kabel antenni. Ten by uz mohl byt i s konektorama co ? Cenove oba kabely vychazi temer stejne. Jak je potreba dlouhy kabel k protazeni od radia do predniho narazniku ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Duben 1, 2011 Autor Sdílet Odesláno Duben 1, 2011 uz dorazila uz se to rysuje 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kully Odesláno Duben 1, 2011 Sdílet Odesláno Duben 1, 2011 Takze jsi sel taky do ploutve z Audi ? Jeste musim poresit dipol, ale nevim jaky a jak dlouhy pouzit kabel :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Duben 1, 2011 Autor Sdílet Odesláno Duben 1, 2011 jj A4 stejne jako ty, ja pripojim FM na zadni sklo, druhej tuner dam na demontovanej prut co se schova do palubky a bude klid. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Duben 1, 2011 Sdílet Odesláno Duben 1, 2011 Jako na vyhřívání zadního skla? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kajman Odesláno Duben 2, 2011 Sdílet Odesláno Duben 2, 2011 (upraveno) Taky už jsem to nevydržel a dnes jsem ploutev šupl na střechu. FM se taky chystám dát na zadní výhřev, druhou ještě nevím, buď stávající pod palubku n. dipól (podle toho, jak dopadne Kully :-) Akorát problém při montáži - na ploutvi jsou fakra konektory, a v autě jakési úplně jinačí... musím teda nakoupit fakra protikusy Upraveno Duben 2, 2011 uživatelem Kajman 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kully Odesláno Duben 2, 2011 Sdílet Odesláno Duben 2, 2011 Ja jsem problem s konektory nemel. Odpojil jsem puvodni antenu pod strechou a na ty konektory zase pripojil ploutev z Audi. S dipolem by to melo byt lepsi nez origo prut - viz zkusenosti Diamanta. Jen uvidime jestli se mi podari dostat kabel z kabiny do motoroveho prostoru. Jeste ani nevim jaky kabel a jak dlouhy koupit. Ptal jsem se na to o par prispevku vys :) Myslim si, ze s prijmem pouze ze zadniho vyhrevu nebude moc spokojeni. Pri cestovani se to fakt neda poslouchat. A mozna lepsi a levnejsi reseni by u vas bylo dat dipol do obou narazniku nez do zadniho vyhrevu okna. Na zadni dipol by se dal pouzit kablik co je ve strese, jen by se musel vic protahnout a do predniho se hold musi natahnout novy kablik 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kajman Odesláno Duben 2, 2011 Sdílet Odesláno Duben 2, 2011 K tomu přednímu nárazníku je nejlepší cesta podél kabeláže předních senzorů, průchodka je za kastlíkem spolujezdce těsně vpravo za komforkou. Sundej torpédo pod stěračema, a pod oknem ji tam nahmatáš, pak to vede dopředu někudy pod pravým předním blatníkem k nárazníku, přesně už nevím, nedával jsem pozor když mi Vaša dělal přední PDC :) Délku kabelu odhaduju s rezervou na 3 m max - vem špagátek a nahrubo si to naměř... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
j0ska Odesláno Duben 3, 2011 Sdílet Odesláno Duben 3, 2011 Akorát problém při montáži - na ploutvi jsou fakra konektory, a v autě jakési úplně jinačí... musím teda nakoupit fakra protikusy Stačí antény rozebrat a přepájet vývody..... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kully Odesláno Duben 9, 2011 Sdílet Odesláno Duben 9, 2011 Myslite, ze bych mohl jako symetrizacni clen a predzesilovac pouzit, to co bylo v originalni ploutvicce ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.