kully Odesláno Duben 11, 2011 Sdílet Odesláno Duben 11, 2011 Jeste sem davam fotku elektroniky co je v original ploutvicce pro FM antenu. Prosim jestli mi muze nekdo rict, jestli se to da pouzit pro dipol jako predzesilovac. Diky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kully Odesláno Duben 12, 2011 Sdílet Odesláno Duben 12, 2011 Uz mi zbyva vyresit pouze ten predzesilovac ... Muzu pouzit tu elektroniku co byla v origo ploutvi nebo mam radeji koupit neco normalniho ? Co treba toto ? Jednostupňový anténní pásmový zesilovač VKV II, zisk 25dB, šum 1,5dB, vybuditelnost 98dBµV, napájení 12V/10mA. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Diamant Odesláno Duben 12, 2011 Sdílet Odesláno Duben 12, 2011 Rozhodne použi ten predzosilňovač, čo je v predoľlom príspevku. Zložený dipól má impedanciu 300 ohmov a obyčajný drôt na streche iba 150 ohm. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kully Odesláno Duben 12, 2011 Sdílet Odesláno Duben 12, 2011 Diky za odpoved. Ted uz me jen zajima rozdil mezi predzesilovacem a zesilovacem. Ty tady porad pises o predzesilovaci, ale tech pro FM pasmo moc neni. Je teda rozdil mezi predzesilovacem a zesilovacem nebo se jedna o stejnou vec jinak nazvanou ? EDIT: Z predzesilovacu jsem nasel pouze toto (Anténní předzesilovač FM - 16 dB) a ze zesilovacu toto (Jednostupňový anténní pásmový zesilovač VKV II) Vim, ze je to porad dokola, ale bohuzel mi nikdo nedokaze poradit. Tak prosim o konkretni vyjadreni aby nevznikaly dalsi otazky. Diky moc 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ROMIK Odesláno Duben 22, 2011 Sdílet Odesláno Duben 22, 2011 Nevíte někdo jaký závit je u tohoto prutu (M5 nebo M6)ŠKODA OCTAVIA PRUT ANTÉNY SHARK org číslo 6R0035849 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kajman Odesláno Duben 22, 2011 Sdílet Odesláno Duben 22, 2011 kully, co je nového, jak jsi pokročil s tím dipólem? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kully Odesláno Duben 23, 2011 Sdílet Odesláno Duben 23, 2011 noveho je to, ze vsechno mam hotove a nachystane, ale asi se to nevejde do rs narazniku 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kully Odesláno Duben 23, 2011 Sdílet Odesláno Duben 23, 2011 Takze jsem to dneska konecne dodelal. Udelal jsem dipol jak doporucoval Diamant. Bohuzel neslo dodrzet doporucene rozmery a tak uprosted je sirka cca 7 cm. Signal v garazi byl hned o polovinu silnejsi, ikdyz na radiu mi to stale pise Antenna 1: OFF (i na diagnostice je porad chyba - nevite proc ?) Prijem v mistech, kde radio na antenu ze zadniho okna nehralo vubec je ted dobry. Porovnat kvalitu prijmu prut/dipol nemuzu, protoze jsem dlouho jezdil pouze na antenu ve skle. Pridavam fotku provedeni, nakonec se to teda veslo. Samozrejme jsem na dipol potom daval antenni zesilovac, ktery na fotce neni. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
miskoos Odesláno Duben 23, 2011 Sdílet Odesláno Duben 23, 2011 Ja sa opat pytam kde ste zohnali ten pasik nemozem to nikde zohnat. Dakujem 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kully Odesláno Duben 24, 2011 Sdílet Odesláno Duben 24, 2011 Zasel jsem za kovarem a ten mi ho ustrihl z tabule. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kajman Odesláno Duben 24, 2011 Sdílet Odesláno Duben 24, 2011 Jak máš ten dipól uchycený na nárazníku? Tavné lepidlo? A ten zesilovač se připojuje jak? Ke koncům dipólu napájet? Pls detail foto... Díky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kully Odesláno Duben 25, 2011 Sdílet Odesláno Duben 25, 2011 Dipol je na krajich uchyceny tak, ze jsem ho strcil pod drzaky ostrikovace svetel a zaroven to je drzak na led svetla ... To je videt na fotce a uprosted dole (podel kabelu park. senzoru) je trochu mensi mezera, do ktere jsem natlacil ten pasek a drzi to tam fest. Nad tim (kolem zesilovace a zesilovac) jsem dipol pridelal tavnym lepidlem. Bohuzel je toto jedina fotka co jsem udelal. Fotku jsem upravil a naznacil na ni jak je zapojeny zesilovac. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rolbař Odesláno Duben 25, 2011 Sdílet Odesláno Duben 25, 2011 chybu to hází jelikož ten anténí zesilovač má jiné hodnoty, než originál, takže rádio to vyhodnocuje jako vadu v anténě, ev. odpojená anténa. Ten zesilovač, co máš v nárazníku bych ti doporučil dát do nějaké vodotěsné krabičky, jinak ti po první zimě odejde 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kully Odesláno Duben 26, 2011 Sdílet Odesláno Duben 26, 2011 Je to vodotesne z vyroby, tak snad to vydrzi. Pokousel jsem se do toho zesilovace dostat, ale marne. Maji to fakt dobre zadelane. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kully Odesláno Duben 27, 2011 Sdílet Odesláno Duben 27, 2011 Domluvte se konecne kde toto tema definitivne nechate. Za tu dobu co ho sleduju jste ho presunuli minimalne 3x a ja ho vzdycky marne hledam !!! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Duben 27, 2011 Autor Sdílet Odesláno Duben 27, 2011 zase v klidecku, ano vlakno bylo omylem presunuto. S tim kdo to presunul jsme doresili proc to presunul a vyhodnotili ze bude lepsi to vratit na puvodni misto v audio. Takze vlakno je zpet a doufam uz tu porad zustane. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kajman Odesláno Květen 29, 2011 Sdílet Odesláno Květen 29, 2011 kully: tak jak? máš komplet hotovo? dojmy? Jak jsi ty dvě antény napíchl do Columba? Tímto? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kajman Odesláno Listopad 20, 2011 Sdílet Odesláno Listopad 20, 2011 kully: jaký jsi použil koaxiál k tomu přednímu nárazníku? Tloušťka, impedance ... nebo je to jedno? Obyč.? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Woody Odesláno Listopad 28, 2011 Sdílet Odesláno Listopad 28, 2011 Ahojte, nechci zakládat nové téma tak to dávám sem. Je tato anténa i na rádio? Měla by to být 1K0 035 501 F a pokud není jaké je číslo na anténu, která je na radio? Sháním nějakou anténu, která má větší zakladnu než obyčejný prut. Stříkali mi střechu a nesundali anténu tak to chci překrýt nějakou větší antenou. Děkuji za odpověď :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rolbař Odesláno Listopad 28, 2011 Sdílet Odesláno Listopad 28, 2011 jj, tato anténa je jak na rádio, tak na GSM a GPS 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Woody Odesláno Listopad 28, 2011 Sdílet Odesláno Listopad 28, 2011 Díky moc,a na radio je ten bílý konektor? To je fakra? Já našel na Německým foru tohle, tak proto jsem se ptal jestli je i na radio. Rádio + Telefon: 1K0 035 501 E Rádio + topení: 1K0 035 501 E (€ 55, -) Navigace: 1K0 035 501 F Navigace + topení: 1K0 035 501 F (€ 92, -) Navigace + telefon + ohřívač: 1K0 035 501 G Rádio + ohřívač + Telefon: 1K0 035 501 G (€ 92, -) DAB + radio: 1K0 035 501 H DAB + radio + ohřívač: 1K0 035 501 H (€ 92, -) DAB + radio + ohřívač + Telefon: 1K0 035 501 J (€ 92, -) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vevca Odesláno Únor 22, 2012 Sdílet Odesláno Únor 22, 2012 TAk se chci zeptat jak to vypadá s těma neorigo? řeším právě i koupě GPS antény, a nevím jestli mám dát tu magnetickou a nebo rovnou koupit i ploutev s tím ale rád bych jak má právě A4 ale nevím jak jsou na tom ti co ji mají bez GPs ze signálem, jinak cena docela síla na to že je to pšonk nebo tajvanec http://aukro.cz/antena-am-fm-gps-shark-pro-audi-a3-a4-a6-i2080228487.html Jestli ty hodnoty hlavně a GPS budou v pohodě, druhou antenu bych dodělal, při faceliftu do předního nárazníku, zatím mám nexus, tak je mi to fuk, ale zas bych rád něco chytl. ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vevca Odesláno Únor 23, 2012 Sdílet Odesláno Únor 23, 2012 Nebo koupit tu ploutvičku za 160,- a za 400,- koupit i s fakrou orig interní magnetickou, tak ted babo rad, Já bych spíš asi radsi tu interní, přece jen se mě nechce sundavat strop a tahat další kabel za 300,- bo kolik dopředu, a stejně chci ještě druhou antenu dopředu do nárazníku dipol a další na DVB-T, takže co myslíte??? Jestli bude stačit ta neorig ploutev ala A4 a dipol do předního nárazníku? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
160R Odesláno Únor 24, 2012 Sdílet Odesláno Únor 24, 2012 Plutvička na streche je fajn, ale priťahuje dlhoprstých, pretože vedia, že plutvička = navigácia. Sám mám univerzálnu GPS anténu prichytenú na ľavú konzolu airbagu spolujazdca a všetko funguje, ako má 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vevca Odesláno Únor 24, 2012 Sdílet Odesláno Únor 24, 2012 To jo ale mě jde hlavně zjistit jestli ta neorig ploutvička (A4) jestli něco chytá, nebo si tam někdo dal ten zesilovač z te orinál, a nějaké závity, nebo pokud se dá druhá do předního nárazníku (u columba třeba), tak jestli to hraje normálně nebo je tam citelnej rozdíl, nechci aby mě rádio šumělo, ale zase se mě tam nechce dávat to originál kormidlo, navíc s čaganem. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Únor 24, 2012 Autor Sdílet Odesláno Únor 24, 2012 antenu #1 mam pripojenou na vyhrev zadniho okna antenu #2 prut ze strechy mam v palubce navi nemam a radio obcas zasumi ale to je kdyz jsem pryc z Brna, ploutev mam origo Audi tusim z A5 nebo A4 ted nevim 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vevca Odesláno Únor 24, 2012 Sdílet Odesláno Únor 24, 2012 JJ to je mi jasný, já práve jak jsem psal, chci jednu strčit do předního nárazníku a druhou na tu neorig což je ta ploutvička azajímá mě jak to teda chytá. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kvido27 Odesláno Únor 24, 2012 Sdílet Odesláno Únor 24, 2012 Ploutvicka ti skoro nic nechytne. Mám tu co se dává na Vw a Audi a příjem je hroznej. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vevca Odesláno Únor 25, 2012 Sdílet Odesláno Únor 25, 2012 No jo, ale orig ploutvika nemá FM přijímač, pokud vím, tak ty máš v zadním okně a PAK NA STŘEŠE, BUD KORMIDLO s čaganem, a nebo klasickou anténu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Nemi13 Odesláno Červenec 12, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 12, 2012 Prosím o radu :) koupil jsem si tuto anténu http://forum.octaviaclub.cz/uploads/post-20913-0-13257700-1342086214_thumb.jpg a mám problém, že tato anténa má fakra konektory a já mám v autě raku. Bylo mi řečeno, že to jde předělat. Je na to nějaká rozumná redukce? Nechce se mi to pájet a hlavně nevím zda bych to zvládl. Popřípadě jestli by byl někdo ochotný to předělat? Samozřejmě ne zadarmo :) Díky za rady :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.