Přejít na obsah

Moje RSo TFSI Combi

Doporučené příspěvky

ok.. nasaď 19" kola, přidej pod kapotu 150 koní, běž natočit video 5x za sebou 200-100km/h a pak si povíme ;) RSo brzdí tak na hraně s 312mm brzdama. Proč tam teda v serii nedávají 280mm brzdy? A proč Leon Cupra nebo S3 má v serii 345mm brzdy? Jo oni ve VW čekají až ty jim to osvětlíš jak funguje fyzika.

Upraveno uživatelem Vasekk
Odkaz ke komentáři

zdenaale a jakyho passata myslis B5? tam je to naprosto bezny ze se ty ramena menej protoze to auto je tezky na predek ale nemuzes srovnat auto ktery ma tech hlinikovych ramen asi 5 s oktavkou ktera by mela hlinikovy rameno pouze jedno na kazdy strane treba audi RS3/TT-RS ma tohle hlinikovy rameno a nikde jsem necetl ze by se menilo jak ponozky

jinak jeste k tem kotoucum alá kyticka nerikam ze jsou spatny ale jsou dobry tak na meneni desticek kazdej mesic

Odkaz ke komentáři

Hmm, takže origo fabrika...na fotkách to vypadá dobře a trošku tmavší. Ptám se, protože budu muset sundat ty své a pořád se s tím nějak peru. Jsem zvyklý na tmavší skla jak s estetického, tak i praktického hlediska. Ale riskovat flastr se mi nechce, tak teď sbírám inspiraci :). Mohl bych sundat jen předek, ale udělat z toho dodávku nechci.

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...