Přejít na obsah

Kajman - Černá Perla

Doporučené příspěvky

• o měsíc později...

krasne podsvietene vsetko normalne zavidim :P a tak ma napadlo islo by urobit nieco take ako podsvietenie auta s led trubicami ale aby to fungovalo na principe ze ked odomknes na dialku tak spodok len tak zaziari ako keby sa auto nadychlo :D cize pomaly sa rozsvieti a pomaly zhasne to by bolo nieco sice len efekt ale perfektny

Odkaz ke komentáři

To by bylo určitě zajímavé, ale chtělo by to asi trošku složitější ovládací obvod, než jen napojit na vnitřní osvětlení. Aby reagoval jen na odemčení přes DO a udělal ten fade out, a přitom rereagoval na vytažení klíčku ze spínačky

Já nejsem elektikář, takže v tomto neporadím

Upraveno uživatelem Kajman
Odkaz ke komentáři
  • o 2 měsíce později...

Po zatečení vody do auta před časem proběhlo přetěsnění všech stahovaček + nanýtování matic pro příští časy. To původní pěnové těsnění bylo po 5 letech celkem KO, zpuchřelé. Originál náhrada nemožná - pouze celou stahovačku. Takže trošku improvizace, E dveřní těsnění z OBI, chemoprén. Po dvou měsících a pár vodnatých testech lze říct, že to funguje skvěle.

Nýtování matic pomocí domácího udělátka - naprosto bezproblémů, drahé nýtovací kleště shánět netřeba.

post-494-1306846343_thumb.jpg post-494-1306846358_thumb.jpg post-494-1306846366_thumb.jpg post-494-1306846373_thumb.jpg post-494-1306846381_thumb.jpg post-494-1306846389_thumb.jpg

Sice trošku pozdě, pomalu, ale jistě " zbrojíme" na léto - renovace 18´ OZ Superleggera

post-494-1306847310_thumb.jpg post-494-1306847323_thumb.jpg post-494-1306847335_thumb.jpg post-494-1306847347_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Kola putují do lakovny na krycí vrchní lak.

A taky jsem řešil středové krytky - původní stříbrné neladí barvou, jsou oprýskané a navíc mám jen 3. Takže jsem je zkusil vyrobit ... z vršků od sprejů - přesně pasují průměrem, taková malá recyklace :-)

post-494-1307516228_thumb.jpg post-494-1307516253_thumb.jpg post-494-1307516278_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Vrchní lak půjde od profíka. Dopředu jsme zkoušeli, jestli ten profi lak bude držet na tom akryl spreji, všecho OK.

Jako, chtít ty kola jednobarevné, určitě bych to doma nedělal a nechal to udělat celé v lakovně. Ale takto dvoubarevně bych se asi nedoplatil - ta piplačka s oblepováním a zakrýváním byla strašná!

Odkaz ke komentáři
  • o 3 týdny později...

mischicka: dělal jsem to sám, jasně že spousta věcí okoukáno z fotoseriálků od mistrů fochu, Vaša, Rolbař, MartinRS, Garny, atd.

Jinak OZ kolečka před týdnem dotazily z lakovny, pak dostaly GY Excellence 225/40/R18, šup na auto a hned se projely na dovču do Itálie, super svezeníčko :smich:

post-494-1309725150_thumb.jpg post-494-1309725278_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři
  • o 3 týdny později...

mischicka: je fakt, že ty kola jsou trošku kontroverzní, i reakce okolí jsou tak půl na půl - jako že ta zlatá neladí se zbytkem auta. Ale je jasné, že to není tuctovka. Jinak za mne to předčilo očekávání, původně jsem zvažoval i celozlaté ala Impreza, ale to by nebylo ono, takto mi to sedí suprově. Teď přemýšlím, jak nastylovat exteriér a propojit to na tu zlatou.

Je mi jasné, že to chce velice opatrně nic ve stylu "zlaté kliky-lišty-zrcátka", nějak decentně. Uvidíme...

Abych nezapomněl - tímto obrovské a veřejné díky Liborovi F. za VT několika variant těch kol, když jsem vybíral barvu, má to u mne schované...

Odkaz ke komentáři
  • o 4 týdny později...

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...